Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να βάλλω αγγελια ζητησης απο Σεπτεμβρη για αγορα imac late 2006-2007 σε αριστη λειτουργικη κατάσταση. Μέχρι πόσο θα έπρεπε να πώ οτι μπορώ να διαθέσω για την αγορά του?

Δημοσ.

Δε σου το συνιστώ. Έχω το Early '09 και νιώθω δεινόσαυρος. Τα μηχανήματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στο 2017. Αντί να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, θα στη δυσκολέψει...

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι εκατο?? Μα, κι αυτα τρελα πολλα ειναι, βρε παιδια!! Τι κιμπαρισμος και χουβαρνταλια ειναι αυτα??
Χμμ μηπως καλυτερα, να βαλει τη τραγιασκα του Ταμτακου: να παραστησει το γυφτοπαλιατζη + να το
...παρει εντελως στο τζαμπα
?? Βρε, θα τους γλυτωσει και μπαουλοχωρο επιπλεον, εαν ειναι τα 20" ή 24"!
no_img.jpg
:-(

Σοβαρα ομως τωρα, μηπως κι εδω μπλεκουμε το τι θα θελαμε να (μας) συμβαινει με το τι συμβαινει?
Γιατι κι εγω, θελω imac late 2006-2007 σε αριστη λειτουργικη κατάσταση -και μαλιστα να σας πω,
λεβεντικα στο 100ευρω φορτωνω 4-5 χαλαρα & αμεσα, εμπρος λοιπον ποιος τα ξεφορτωνεται, οεο??
:-D

• Like 1
Δημοσ.

φιλε,  εκει παιζουν αναλογα με την κατασταση τους +-, συν τα μεταφορικα (που για ελλαδα ειναι απαγορευτικα δεδομενης της αξιας του mac).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα

έχω ένα.... 24". 2.4Ghz 16GB RAM....

Αλλά δεν είναι προς πώληση.

Πέρα από την πλάκα, δεν είναι μηχάνημα για καθημερινή χρήση πλέον.

Μέχρι Snow Leopard πάει αξιοπρεπώς.... αλλά κακά τα ψέματα έχουν περάσει 11 χρόνια.

Βέβαια για βασικές λειτουργίες είναι οκ.

Επεξ/σία από Jiakometi
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο προΥπολογισμός μου έχει αυξηθει για μεχρι 500€ πλέον αλλα και πάλι αν είναι να αγορασω με 400 του 2009 εχω αρχισει να σκεφτομαι το Hackintosh. Ειδικα οταν βλεπω οτι το late 2015 ειναι στα 1045€ (https://www.skroutz.gr/s/7697351/Apple-iMac-21-5-1-6GHz-i5-8GB-1TB-2015.html#specs) και μερικοι πουλάνε 21,5 imac με i3 του 2012 σε τετοιε τιμες, μαλλον θα πρεπει να βρώ καποιο φίλο με apple μηχανημα για να κανω hackintosh το δικο μου.

Με Asus p5k, Xeon E5420, 8gb ram, Rx460, 500gb hdd 7200,120gb ssd παιζει να έχω ικανοποιητική εμπειρία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...