demonisawake Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλησπερα θελω να αγορασω το iphone 7 32 gb απο σκρυτζομαγαζο για να μην ξεφυγω σε τιμη και ψαχνω να βρω μαγαζι το οποιο θα μπορω να το αγορασω με δοσεις ,να δινει εγγυηση για θραυση κρυσταλλων(μην ξεπερναει τα 50ε) και α ειναι εμπιστο το μαγαζι αλλα δεν βρισκω!Αν ξερει καποιος κανενα τετοιο μαγαζι ας μου πει!! Ευχαριστω εκ των προτερων
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 iphone 7 με δώσεις σαν ανέκδοτο μου ακούγετε 1
turbat0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δε λέω, ο καθένας όπως τη βρίσκει, αλλά σε αυτό το πλανήτη δε γίνεται να έχουν όλοι iphone. 1
slk200gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλησπερα θελω να αγορασω το iphone 7 32 gb απο σκρυτζομαγαζο για να μην ξεφυγω σε τιμη και ψαχνω να βρω μαγαζι το οποιο θα μπορω να το αγορασω με δοσεις ,να δινει εγγυηση για θραυση κρυσταλλων(μην ξεπερναει τα 50ε) και α ειναι εμπιστο το μαγαζι αλλα δεν βρισκω!Αν ξερει καποιος κανενα τετοιο μαγαζι ας μου πει!! Ευχαριστω εκ των προτερων Δοσεις και δε ατοκες δεν θα βρεις,εγγυηση μπορεις άσχετα σπο που θα το αγοράσεις εντός 10 ημερων με την σποδριξη αγοράς να το ασφαλίσεις εμπιστα εινσι αρκετα στο σκρουτζ έχει κριτικές ενημερώσου απο εκει ,γενικός δεν έχεις θεμα η εγγύηση ειναι απο την apple και οχι απο το σκρουτζομαγαζο iphone 7 με δώσεις σαν ανέκδοτο μου ακούγετεΣτατιστικα οι περισσότεροι με iPhone το εχουν αγοράζει με δόσεις και δε άτοκες, φημες επισης λενε στατιστικα περισσότερα iphone υπαρχουν χωρις μοναδες παρα android,δεν εινσι τυχαιο οτι περισσότερες αναπαντητες ειναι απο iPhone 1
AggelosTz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δεν αξίζει να δώσεις τόσα για ένα κινητό το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ το budget σου ώστε να χρειάζεται δόσεις. Και στην τελική μοιάζει με το 6 και 6ς αν του βάλεις ένα skin μαύρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα