argi73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω αν έχεις λογαριασμό από το profil προσθήκη σύνδεσης. Βάζεις το AFM και εφόσον δεν έχεις άλλη υπηρεσία σου ζητάει τον αριθμό του κινητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μπα δεν έχω δώσει τον ΑΦΜ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μπα δεν έχω δώσει τον ΑΦΜ μου. Ε αυτό λέω αφού δεν έχουν το AFM θα σου ζητήσει το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, αγόρασα τον προηγούμενο μήνα 3 πακέτα με διάφορα 4-5 ημερών με 3 διαφορετικές ταυτότητες. Όλες μπήκαν στα ονόματα που πρέπει, κανένα νούμερο δεν χρεώθηκε σε κάποιο όνομα χωρίς "συγκατάθεση". Το παιδί που ήταν στο Σύνταγμα ήταν ευγενέστατος, με τα κουτάκια ανοιγμένα και το σακουλάκι που έχει PIN και PUK σφραγισμένο και χωρίς να έχουν ξυστεί. Τα ίδια και παλαιότερα με αντίστοιχες προσφορές της Wind, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με παραπάνω νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κλειδωνει μιας και πολλοι ρωτανε για προσφορες. Οταν εχετε νεοτερα με τα θεματα σας ή νεες αναφορες για προβληματα μπορειτε να μου ζητησετε να το ανοιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις