Agmourk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Εχω ένα Renault Twingo 1.2 του 2010 (ατμοσφαιρικό). Είναι η έκδοση full extra με αυτόματο κλιματισμό, και αισθητήρες φώτων και βροχής. Ενδιαφέρομαι για αλλαγή πηγής ράδιο, αλλά θέλω να παίζει απο τα χειριστήρια του τιμονιού, να εμφανίζει τις πληροφορίες στην οθόνη του ταμπλό και να έχει bluetooth. Πήγα σε κάποιους που ασχολούνται με aftermarket στα Ιωάννινα, αλλά μου είπαν πως είναι αδύνατο αυτό που ζητάω, αφού δεν υπάρχει φύσα για να κουμπώσω που θα βγάζει πληροφορίες στην οθόνη, όπως το εργοστασιακό. Μόνο για τα χειριστήρια τιμονιού ήταν σίγουροι. Δεν με ενδιαφέρει τι πηγή θα βάλω αρκεί να έχει bluetooth (εννοείται και USB) αλλά θα ήθελα το συνολικό κόστος να μην ξεπερνάει τα 200 - 220 Ευρώ (ράδιο + φύσα). Έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα κάποιους που με αυτή την φύσα APF-D102RE και κατάλληλο Alpine ράδιο κάνανε δουλειά. Όμως δεν μπορώ να βρώ κάπου καινούργια την φύσα και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον θα ταιριάζουν και τα καινούργια ράδιο. Εάν υπάρχει κάποιος γνώστης ας με διαφωτίσει. Υπάρχει τρόπος να παίξω με usb μέσα από αντάπτορα της Renault αλλά αφού θα δώσω ένα ποσό, είπα να βάλω καινούργια πηγή με Bluetooth. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ειναι 1 din ή 2 din η οθονη ? Κατι τετοιο μπορει να μπει ? https://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona/f/386843/2-DIN.html?keyphrase=%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82+2din Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, είναι 1 din. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω συμβατότητες με τα ράδιο cd οπότε και δεν ξέρω τι να αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Πιστευω οτι θα γινεται αλλα μαλλον πρεπει να βρεις και τον καταλληλο εγατασταστη .Δυστυχως εκει δεν ξερω καποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Θα το ψάξω και άλλο. Ευχαριστώ για την βοήθεια..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα