Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα ,

Θα ήθελα  τη βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή μιας Τηλεόρασης για γκαρσονιέρα .

Διαθέσιμο budget:400-450€

Απόσταση και γωνία θέασης:Επειδή το σπίτι είναι γκαρσονιέρα 30 τ.μ. πιστεύω ότι η απόσταση θέασης δεν ξεπερνάει τα 2 μέτρα.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει  Κυρίως για ταινίες και αγώνες (ΟΤΕ ΤV καθώς και σύνδεση με usb η με το ν  υπολογιστή μου που θα είναι κοντά ή αργότερα κάποιο media player με downloaded movies)

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   :devil: "): Θαρρώ πως για τέτοιο σπίτι 40-43 ίντσες είναι καλά.

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:30 τ.μ. γκαρσονιέρα λογικά η tv θα μπει σε βάση στο τοίχο 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ότι περισσότερο τόσο καλύτερο θαρρώ   ;)

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Σε αυτά τα χρήματα μόνο κάποια μοντέλα της Samsung  τα όποια όμως είτε  είναι  4κ είτε όχι ,είτε είναι curved είτε όχι (Θέλω κάποια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι )

Κατάστημα προτίμησης : Από Ελλάδα και αξιόπιστο θέλω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά της απο το την 43KU6000 ;

Καμια. Η 6072, οπως εχει χιλιοειπωθει σε αλλα θεματα, ειναι παραεισαγωγη.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια. Η 6072, οπως εχει χιλιοειπωθει σε αλλα θεματα, ειναι παραεισαγωγη.

Σε ευχαριστώ !  Έχεις κάποιο μοντέλο να μου προτείνεις ακόμα και από άλλη εταιρεία στο ίδιο budget ή συμφωνείς και εσύ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...