Leanousios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα και από μένα , Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή μιας Τηλεόρασης για γκαρσονιέρα . Διαθέσιμο budget:400-450€ Απόσταση και γωνία θέασης:Επειδή το σπίτι είναι γκαρσονιέρα 30 τ.μ. πιστεύω ότι η απόσταση θέασης δεν ξεπερνάει τα 2 μέτρα. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει Κυρίως για ταινίες και αγώνες (ΟΤΕ ΤV καθώς και σύνδεση με usb η με το ν υπολογιστή μου που θα είναι κοντά ή αργότερα κάποιο media player με downloaded movies) προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): Θαρρώ πως για τέτοιο σπίτι 40-43 ίντσες είναι καλά. Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:30 τ.μ. γκαρσονιέρα λογικά η tv θα μπει σε βάση στο τοίχο Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ότι περισσότερο τόσο καλύτερο θαρρώ Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Σε αυτά τα χρήματα μόνο κάποια μοντέλα της Samsung τα όποια όμως είτε είναι 4κ είτε όχι ,είτε είναι curved είτε όχι (Θέλω κάποια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι ) Κατάστημα προτίμησης : Από Ελλάδα και αξιόπιστο θέλω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kundi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9194784/Samsung-UE43KU6072.html
Leanousios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9194784/Samsung-UE43KU6072.html Γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά της απο το την 43KU6000 ;
heavyrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά της απο το την 43KU6000 ; Καμια. Η 6072, οπως εχει χιλιοειπωθει σε αλλα θεματα, ειναι παραεισαγωγη. 1
Leanousios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καμια. Η 6072, οπως εχει χιλιοειπωθει σε αλλα θεματα, ειναι παραεισαγωγη. Σε ευχαριστώ ! Έχεις κάποιο μοντέλο να μου προτείνεις ακόμα και από άλλη εταιρεία στο ίδιο budget ή συμφωνείς και εσύ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα