Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μεταλάδες μακράν θα έλεγα, άσχετα από το είδος. Εξαιρούνται οι Glam γιατί εκτός του ότι είναι το μοναδικό είδος Metal που μου αρέσει, είναι και οι πιο ακομπλεξάριστοι και δεν είναι κάφροι. Και εκτός από αυτό, είναι και το είδος που αγαπάνε να μισούνε οι υπόλοιποι μεταλάδες γιατί είναι "εμπορικό" και "φλώρικο". Βλέπεις, νιώθουν άνδρες με το να ακούνε Thrash, Doom και να κράζουν ότι είναι Pop και εμπορικό...είναι ο μόνος τρόπος για να δείχνουν τον ανδρισμό τους. :-D 

Γενικά πιστεύω κανείς άλλος εκτός από τη φάρα τους δε θα τους αποδέχοταν. Θυμώνουν όταν λες το είδος που ακούνε απλά "Metal", σιχαίνονται οτιδήποτε είναι Pop, άμα μία Metal μπάντα τολμήσει να βάλει καμιά μπαλάντα στο δίσκο, τότε γίνονται "Εμπορικοί φλώροι που ξεπουλήθηκαν", και η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Π.χ. στις φώτο θα τους δεις να κάνουν πάντα την ίδια πόζα, και έχουν την τάση να το παίζουν και ψαγμένοι κουλτουριάρηδες. 

Αυτά από μένα. Εσείς ποιους θεωρείτε τη χειρότερη φάρα;

Δημοσ.

Αλλο ο μεταλας (aka αυτος που ακουει απλα μεταλ ή και μεταλ) και αλλο ο "macho" μεταλοπατερας -αυτος που περιγραφεις εσυ.

Δημοσ.

Αλλο ο μεταλας (aka αυτος που ακουει απλα μεταλ ή και μεταλ) και αλλο ο "macho" μεταλοπατερας -αυτος που περιγραφεις εσυ.

Έστω. Και μένα μου αρέσουν κάποιοι πιο σκληροί δίσκοι όπως το ντεμπούτο των W.A.S.P. η το March Of The Saint των Armored Saint, αλλά πάντα στα κρυφά, λόγω της κακιάς φήμης που έχουν αυτοί οι macho που λες και συ.

Δημοσ.

Αυτά από μένα. Εσείς ποιους θεωρείτε τη χειρότερη φάρα;

Αυτούς που κολλάνε ταμπέλες στους άλλους, ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων.

• Like 12
Δημοσ.

Οι εγχωριοι αυτοαποκαλουμενοι "εντεχνοι" απο τον πρωτο "καλλιτεχνη" ως τον τελευταιο ακροατη. Και οι παραλλαγες τους, βλεπε Μονικα, Δαρρα, Μποφιλιου και λοιπο αταλαντο, fake και σιχαμενο συνωθυλευμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εγχωριοι αυτοαποκαλουμενοι "εντεχνοι" απο τον πρωτο "καλλιτεχνη" ως τον τελευταιο ακροατη. Και οι παραλλαγες τους, βλεπε Μονικα, Δαρρα, Μποφιλιου και λοιπο αταλαντο, fake και σιχαμενο συνωθυλευμα.

Και οι "φανς" του Παντοφλή Παντοφλίδη. 

Δημοσ.

Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει. Οι μεταλάδες, μεταλοπατέρες όπως θέλετε πεστε τους...ντρέπονται ακόμα και οι ίδιοι για τη μουσική τους.

Έχω προσέξει αυτούς τους μαλάκες που βάζουν τέντα τη μουσική στο αμάξι επίτηδες για να τραβάνε τη προσοχή...λαικά παίζουν, σκυλάδικα παίζουν, techno παίζουν, hip-hop παίζουν...metal έχω ακούσει πολύυυυυ σπάνια.

Ε ναι, και εγώ άμα άκουγα τραγούδια με τσιρίδες αντί για στίχους, θα ντρεπόμουν να βγάζω το γούστο μου παραέξω. :-D 

Δημοσ.

Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει. Οι μεταλάδες, μεταλοπατέρες όπως θέλετε πεστε τους...ντρέπονται ακόμα και οι ίδιοι για τη μουσική τους.

Έχω προσέξει αυτούς τους μαλάκες που βάζουν τέντα τη μουσική στο αμάξι επίτηδες για να τραβάνε τη προσοχή...λαικά παίζουν, σκυλάδικα παίζουν, techno παίζουν, hip-hop παίζουν...metal έχω ακούσει πολύυυυυ σπάνια.

Το ιδιο ισχυει και για οσους ακουνε ροκ, τζαζ, πανκ, κλασικη μουσικη, ρεγκε, φανκ κλπ κλπ

Μηπως απλα τα μουσικα ειδη που ανεφερες ειναι και τα πιο δημοφιλη αναμεσα στον καγκουρικο πληθυσμο της χωρας;

Την τελευταια προταση σου την αφησα εκτος quote, γιατι απλα ηταν τραγικα αστοχη..

Δημοσ.

Δε ξέρω τι ακούει ο καγκουροπληθυσμος, γιατί ούτε με καγκουρες κάνω παρέα (είπαμε μισώ τα αμάξια), αλλά ούτε με μεταλαδες (και ροκάδες επίσης).

Εγώ κρίνω από τα αμάξια που περνάνε τι παίζει. Αλλά και γω μπορεί να είμαι καγκουρας από μια άποψη, γιατί στο σπίτι βάζω τεντα τη μουσική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...