nas91 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Kαλημερα,παρελαβα σημερα τη παραπανω συσκευη(huawei p9 lite 2016),και ενω εχω βαλει πακετο δεδομενων,δε μπορει να συνδεθει η συσκευη. Νομιζω οτι πρεπει να γινουν καποιες ρυθμισεις στη συσκευη απο τη wind,αλλα λογω του οτι ειμαι σε νησι για σεζον,και λογω του οτι εχει κλεισει το καταστημα της wind μεχρι τις 16 αυγουστου,ηθελα νω ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος να με βοηθησει να το φτιαξω χειροκινητα.. Χρειαζομαι αμεσα βοηθεια,καθως πρεπει να εχω συνεχεια ανοιχτα δεδομενα για να επικοινωνω και να συνεννοουμαι με τους πελατες της εταιριας μου. Ευχαριστω πολυ,και αναμενω βοηθεια!
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Kαλημερα,παρελαβα σημερα τη παραπανω συσκευη(huawei p9 lite 2016),και ενω εχω βαλει πακετο δεδομενων,δε μπορει να συνδεθει η συσκευη. Νομιζω οτι πρεπει να γινουν καποιες ρυθμισεις στη συσκευη απο τη wind,αλλα λογω του οτι ειμαι σε νησι για σεζον,και λογω του οτι εχει κλεισει το καταστημα της wind μεχρι τις 16 αυγουστου,ηθελα νω ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος να με βοηθησει να το φτιαξω χειροκινητα.. Χρειαζομαι αμεσα βοηθεια,καθως πρεπει να εχω συνεχεια ανοιχτα δεδομενα για να επικοινωνω και να συνεννοουμαι με τους πελατες της εταιριας μου. Ευχαριστω πολυ,και αναμενω βοηθεια! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mms/ 1
nas91 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mms/ Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!Τελικα πηγα σε ενα καταστημα βονταφον και με εξυπηρετησαν.Να εισαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα