MontzOlee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πολυ ποιοτικα γενικα ειναι. Δεν ειναι ομως ευκολοδηγητα και ως εκ τουτου δεν αποτελουν την καλυτερη λυση για συνδεση με τα χειριστηρια των νεων κονσολων. Πως το εννοείς αυτο φιλε ; δηλαδή αν το βάλω στο jack του Xbox one θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ;
teoChnologist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιδες να ρωτησω, η ποιοτητα ηχου για μουσικη, πως ειναι; Εμενα αυτο κυριως με ενδιαφερει και διαβασα σε ενα review οτι χανει στα μπασα και "κοβει" λιγο τις ψηλες.Αναλόγως την κάρτα ήχου. Όταν τα συνδέσεις με 3.5mm jack, έχουν τεράστια διαφορά σε εξωτερική κάρτα ήχου σε σχέση με την ενσωματωμένη της motherboard.Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κ με τα HyperX Stinger. Γενικά τα ακουστικά είναι πολύ καλά για τα χρήματά τους, τόσο σε ήχο όσο και σε ποιότητα/άνεση όπου είναι κορυφαία μπορώ να πώ. Απλά με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, χάνουν πολύ από το τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Όπως ειπώθηκε κ προηγουμένως, στην ίδια τιμή περίπου , τα βγάζει και γνωστό Ελληνικό πολυκατάστημα αρκετά συχνά. https://www.youtube.com/watch?v=n6Yxip9_tJk 1
MessatsuRoku Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιδες να ρωτησω, η ποιοτητα ηχου για μουσικη, πως ειναι; Εμενα αυτο κυριως με ενδιαφερει και διαβασα σε ενα review οτι χανει στα μπασα και "κοβει" λιγο τις ψηλες. Ναι οντως, αμα αυτες ειναι οι αναγκες σου τοτε πανε σε Ραζερ οπου εκει εχουν μονο μπασο και τιποτα αλλο... Αναλόγως την κάρτα ήχου. Όταν τα συνδέσεις με 3.5mm jack, έχουν τεράστια διαφορά σε εξωτερική κάρτα ήχου σε σχέση με την ενσωματωμένη της motherboard. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κ με τα HyperX Stinger. Γενικά τα ακουστικά είναι πολύ καλά για τα χρήματά τους, τόσο σε ήχο όσο και σε ποιότητα/άνεση όπου είναι κορυφαία μπορώ να πώ. Απλά με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, χάνουν πολύ από το τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Όπως ειπώθηκε κ προηγουμένως, στην ίδια τιμή περίπου , τα βγάζει και γνωστό Ελληνικό πολυκατάστημα αρκετά συχνά. https://www.youtube.com/watch?v=n6Yxip9_tJk Σε ελλαδα μονο μια φορα ειδα τα cloud II στα 75 ευρω απο eshop crazy sundays... Το μονο παραπονο που ειχα απο τα Cloud ειναι οτι τα μαξιλαρακια μετα απο χρονο αρκετης χρησης ξεφτησαν και αναγκαστηκα αλλαξα στο αλλο σετ που εχει μεσα... Αμα θες καινουριο σετ κανει 20 ευρω απο κινα κιολας
kostiger Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πως το εννοείς αυτο φιλε ; δηλαδή αν το βάλω στο jack του Xbox one θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ; Kατα πασα βεβαιοτητα δεν θα σε καλυψει η ενταση που θα βγαζουν. Εγω για αυτο το λογο με το που τα πηρα τα πουλησα και εχω παρει αυτα τα οποια εχουν χαμηλη ωμικη αντισταση και αποδιδουν καλυτερα συνδεδεμενα σε χειριστηρια-κινητα τηλεφωνα κλπ.. https://www.hyperxgaming.com/us/headsets/cloud-revolver-gaming-headset
jeandoumpier Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ζεσταίνεται το αυτί με αυτά μετά από 2-3 ώρες gaming; Αυτό με απασχολεί μόνο, γιατί με τα sades που έχω-αν και αξιοπρεπέστατα, έχω αυτό το θέμα και ώρες ώρες δεν την παλεύω. Άς γράψει κάποιος που τα χρησιμοποιεί σε gaming να ξέρουμε.. edit : Άκυρο, μόλις είδα πως τελείωσε η προσφορά...Άργησα.
MontzOlee Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα σημερα τα ακουστικά μαζι με μια βάση.. οτι πιο premium εχω "φορέσει" στα αυτιά μου. Ευχαριστω πολυ τον TS!
thanasis00 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αυτο βλέπω κ γω, οτι πολλοί τα προτείνουν με κλειστά ματια. Το μονο που με κρατάει στο να μην τα αγορασω ειναι η συνδεσιμότητα . Θα ηθελα κατι σε ασύρματο γιατι περαν των παιχνιδιών να αραζα κ στον καναπέ να ακούω μουσική πχ. Η σειρά της Logitech :αυτο εδω λόγου χάρη https://www.skroutz.gr/s/438900/Logitech-G930.html που ειναι και ασύρματα και τα βρίσκω εδω μεσα στις αγγελίες κατα καιρούς ειναι υποδεέστερα στον ήχο κτλ ; Τα συγκεκριμένα έχουν αρκετά μεγάλο καλώδιο (μαζί με την usb κάρτα ήχου, οπότε μπορείς να αράξεις μακριά από το pc. Παιδες να ρωτησω, η ποιοτητα ηχου για μουσικη, πως ειναι; Εμενα αυτο κυριως με ενδιαφερει και διαβασα σε ενα review οτι χανει στα μπασα και "κοβει" λιγο τις ψηλες. Δε θα έλεγα ότι χάνουν στα μπάσα, απλά δε τα τονίζουν ιδιαίτερα, είναι σχετικά flat. Στις ψηλές συχνότητες δε παρατήρησα κάποιο κλιπάρισμα. Γενικά είναι πολύ ωραία για all around μουσική, και στα παιχνίδια αξίζει περισσότερο. Η γνώμη μου είναι ότι αν θες να ακούς ποιοτική μουσική, δε θα χρησιμοποιήσεις αυτά, αλλά θα πάρεις κάποια άλλα καλύτερα για τέτοια δουλειά (πχ https://www.skroutz.gr/s/39463/Sony-MDR7506.html ) Εγώ τα έχω περίπου ένα εξάμηνο, και αξίζουν πάρα πολύ. Επίσης γενικά δε ζεσταίνονται τα αυτιά (λίγο θα ζεσταθούν σίγουρα, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό). Τέλος, και το μικρόφωνο που έχουν είναι κατευθυνόμενο, οπότε ακούγεσαι πολύ καθαρά και χωρίς background noise.
teoChnologist Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δοκιμάστε τα όσοι τα έχετε σε εξωτερική κάρτα ήχου, όχι στην ενσωματωμένη της Mobo. Εκεί θα δείτε τι μπορούν να δώσουν, δοκιμασμένο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα