Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι σε εκπτωση και τα δυο χρωματα, τιμη μαζι με μεταφορικα βγαινει 72.89 ευρω και στο skroutz η χαμηλοτερη ειναι 88 και μαζι με μεταφορικα παει πανω απο 90... 

https://www.amazon.de/gp/product/B00SAYCXWG/ref=s9u_cartx_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B00SAYCXWG&pd_rd_r=GA7C0TF06Q7AHDD88ZB1&pd_rd_w=j2n6R&pd_rd_wg=QaXFJ&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=4ZJVYBYXYB7XHAJ77FBE&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=c210947d-c955-4398-98aa-d1dc27e614f1&pf_rd_i=desktop

Δημοσ.

Πολυ καλα ακουστικα, τα εχω καμποσο καιρο απο την προσφορα του κωτσοβολου στα 70 ευρω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος παρτε τα αφοβα.

Δημοσ.

Παίδες εχουν παίξει σε χαμηλότερη τιμη τα συγκεκριμενα ή μου φαινεται ;; απο εξωτερικο εννοω.

Απο αυτούς που τα εχουν , αξίζει 100% σαν αγορά ;

Δεν θα έδινα ποτε παραπάνω € για ακουστικά .. έως εκει οριακά.

Σε αυτα τα λεφτα ειναιη καλυτερη επιλογή ;;

Δημοσ.

Η hyperx έχει κορυφαία ποιότητα σε αυτή την σειρά των ακουστικών της,προτείνονται άφοβα!

Αυτο βλέπω κ γω, οτι πολλοί τα προτείνουν με κλειστά ματια.

Το μονο που με κρατάει στο να μην τα αγορασω ειναι η συνδεσιμότητα .

Θα ηθελα κατι σε ασύρματο γιατι περαν των παιχνιδιών να αραζα κ στον καναπέ να ακούω μουσική πχ.

Η σειρά της Logitech :αυτο εδω λόγου χάρη https://www.skroutz.gr/s/438900/Logitech-G930.html

που ειναι και ασύρματα και τα βρίσκω εδω μεσα στις αγγελίες κατα καιρούς ειναι υποδεέστερα στον ήχο κτλ ;

Δημοσ.

Παίδες εχουν παίξει σε χαμηλότερη τιμη τα συγκεκριμενα ή μου φαινεται ;; απο εξωτερικο εννοω.

Απο αυτούς που τα εχουν , αξίζει 100% σαν αγορά ;

Δεν θα έδινα ποτε παραπάνω € για ακουστικά .. έως εκει οριακά.

Σε αυτα τα λεφτα ειναιη καλυτερη επιλογή ;;

Το πιο χαμηλα που τα εχω δει ειναι 49 λιρες απο amazon uk 

Θα ηθελα κατι σε ασύρματο γιατι περαν των παιχνιδιών να αραζα κ στον καναπέ να ακούω μουσική πχ.

Η σειρά της Logitech :αυτο εδω λόγου χάρη https://www.skroutz.gr/s/438900/Logitech-G930.html

που ειναι και ασύρματα και τα βρίσκω εδω μεσα στις αγγελίες κατα καιρούς ειναι υποδεέστερα στον ήχο κτλ ;

Αμα θες ασυρματα προτεινω steelseries siberia 800 η Astro A50... τα συγκεκριμα που εδειξες την logitech ειναι πολυ παλιο μοντελο και με μετρια ποιοτητα ηχου ( ΚΑΚΗ για την τιμη ) 

Δημοσ.

Το πιο χαμηλα που τα εχω δει ειναι 49 λιρες απο amazon uk

Αμα θες ασυρματα προτεινω steelseries siberia 800 η Astro A50... τα συγκεκριμα που εδειξες την logitech ειναι πολυ παλιο μοντελο και με μετρια ποιοτητα ηχου ( ΚΑΚΗ για την τιμη )

Άρα καλα το θυμώνουν ενα αντίστοιχο thread που είχε παίξει με χαμηλή τιμη .

Θα κοιταξω αυτα που λες και θα αποφασίσω αναλόγως την τιμη.

Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντήσεις σας :)

Edit: και τα δυο που μου πρότεινες φιλε πανέμορφα αλλα ΠΟΛΛΑ ΤΑ €

Καλύτερα καλώδιο , χαχα

Έριξα μια παραγγελία !

Ευχαριστω για την ενημέρωση TS!

Δημοσ.

Άρα καλα το θυμώνουν ενα αντίστοιχο thread που είχε παίξει με χαμηλή τιμη .

Θα κοιταξω αυτα που λες και θα αποφασίσω αναλόγως την τιμη.

Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντήσεις σας :)

Edit: και τα δυο που μου πρότεινες φιλε πανέμορφα αλλα ΠΟΛΛΑ ΤΑ €

Καλύτερα καλώδιο , χαχα

Έριξα μια παραγγελία !

Ευχαριστω για την ενημέρωση TS!

εννοειτε καλυτερα καλωδιο... Απο ποιοτητα ηχου τα cloud ειναι και καλυτερα 

Δημοσ.

Εννοείς τα cloud 1 ή τα cloud 2 της προσφοράς;

Η γενικώς τα clOud σαν προσφορά ;;

Πήρα μαζι κ μια βάση της speedlink 15€ Και ολα μαζι με μεταφορικά μου πήγαν 89€ οποτε μια χαρα

Δημοσ.

Τα cloud 1 με τα 2 σαν ακουστικά και ποιότητα ήχου είναι κατά 95% ίδια.

Αυτό που διαφέρει είναι ότι τα 2 έχουν USB κάρτα ήχου για 7.1.

Εξαιρετικός ήχος και ποιότητα κατασκευής και τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

Τα cloud 1 με τα 2 σαν ακουστικά και ποιότητα ήχου είναι κατά 95% ίδια.

Αυτό που διαφέρει είναι ότι τα 2 έχουν USB κάρτα ήχου για 7.1.

Εξαιρετικός ήχος και ποιότητα κατασκευής και τα 2.

Α μάλιστα καταλαβα .. τέλεια τοτε!

Άντε να έρθουν να γράψω εντυπώσεις αν κ απο όσες φωτογραφίες εχω δει πραγματικα φαίνονται πολυ προσεγμένα

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν 2 μήνες τα 930 στα 52€ με μεταφορικά απο αγγλικό αμαζον. Καλή ποιότητα κατασκευής αλλά δε με βόλευαν στο κεφάλι (επειδή είχα συνήθισε τα cloud) και τα πούλησα απευθείας. Πάντως απο ηχο που τα δοκίμασα ήταν μια χαρά. Το νου σου μόνο γιατί θα σου βγει λίγο η Παναγία με το software των 930.
Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω, η ποιοτητα ηχου για μουσικη, πως ειναι; Εμενα αυτο κυριως με ενδιαφερει και διαβασα σε ενα review οτι χανει στα μπασα και "κοβει" λιγο τις ψηλες. 

Δημοσ.

Πολυ ποιοτικα γενικα ειναι. Δεν ειναι ομως ευκολοδηγητα και ως εκ τουτου δεν αποτελουν την καλυτερη λυση για συνδεση με τα χειριστηρια των νεων κονσολων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...