Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουμπανακι δείχνει το Mi5s Plus. Επειδή εν έχω ξαναπάρει από έξω, με τελωνείο τι παίζει?

τοτε κλτρα παρε απο δω 

Δημοσ.

Τουμπανακι δείχνει το Mi5s Plus. Επειδή εν έχω ξαναπάρει από έξω, με τελωνείο τι παίζει?

Είναι στα ίδια επίπεδα με το LeEco Le Max 2 μόνο που αυτό έχει καλύτερη μπαταρία
Δημοσ.

Είναι στα ίδια επίπεδα με το LeEco Le Max 2 μόνο που αυτό έχει καλύτερη μπαταρία

όχι άπλα καλύτερή, πολύ καλύτερή ... έχει την τοπ αυτονομία σε συσκευές επιδόσεων

Δημοσ.

όχι άπλα καλύτερή, πολύ καλύτερή ... έχει την τοπ αυτονομία σε συσκευές επιδόσεων

Δεν έχεις και άδικο ....
  • Like 1
Δημοσ.

255€ κάνει στο Banggood δεν νομίζω να συμφέρει.....
Δημοσ.

Νομίζω ότι αν μου ώσει κάποιος feedback, θα την παλέψω.

απο δω -> https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-5s-Mi5s-Plus-5_7-inch-Dual-Camera-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-821-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1091270.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

με μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail 

R71Tj8-iTYKJQL-_2_lLnA.png

Δημοσ.

Εισαι 1000% σιγουρος οτι ετσι δεν περναει τελωνειο;

εδώ δεν εμπιστεύομαι τον κ@λ@ μου ... θα σου απαντήσω 1000% κιόλας για τελωνείο ....  :-D  λογικά δεν περνάει

• Like 1
Δημοσ.

εδώ δεν εμπιστεύομαι τον κ@λ@ μου ... θα σου απαντήσω 1000% κιόλας για τελωνείο .... :-D λογικά δεν περνάει

Επειδη μια τ ιδια κ εγω

Κ επειδη εφαγα ενα τελωνειακι γ βλακειες πριν λιγο καιρο εκοψα τα ακριβα (κινητα,ταμπλετ κτλπ απ εξω) μεχρι ανωτερας.

Δημοσ.

Επειδη μια τ ιδια κ εγω

Κ επειδη εφαγα ενα τελωνειακι γ βλακειες πριν λιγο καιρο εκοψα τα ακριβα (κινητα,ταμπλετ κτλπ απ εξω) μεχρι ανωτερας.

Τίποτα άλλο μην κόψεις ...... :P αυτά είναι μηδαμινά
Δημοσ.

Επειδη μια τ ιδια κ εγω

απ το BG με Priority Direct Mail σου κάτσε τελωνείο?

Δημοσ.

απ το BG με Priority Direct Mail σου κάτσε τελωνείο?

Οχι με priority mail αλλα και με SG και με nl post

Τωρα πριν λιγο καιρο και τα 2. Και ετσι επειδη καηκα στο χυλο φυσαω και το γιαουρτι πλεον που λεμε :) δεν εμπιστευομαι ουτε priority mail ουτε κανενα.

Δημοσ.

Οχι με priority mail αλλα και με SG και με nl post

Τωρα πριν λιγο καιρο και τα 2. Και ετσι επειδη καηκα στο χυλο φυσαω και το γιαουρτι πλεον που λεμε :) δεν εμπιστευομαι ουτε priority mail ουτε κανενα.

γιαυτό πληρώνεις Priority Direct Mail για να σου έρθει μπαμ μπαμ χωρίς θέματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...