procostas1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να βάλω μια ip κάμερα στο σπίτι γιατί το κακό έχει παραγίνει...(προχτές το βράδυ μπήκαν στην απέναντι πολυκατοικία σε δυο διαμερίσματα ) σκεφτόμουνα για ip κάτι απλό όχι πολύ ακριβό (70-80€) με wifi (για να μπει κάπου στο σαλόνι, να μην τραβάω καλώδια) και ανιχνευτή κίνησης, αν μπει κανείς να στείλει mail..... κλπ δεν θέλω να μπω στην λογική του συναγερμού γιατί θα κοστίσει πολλά.... αν έχει κάποιος κάποια πρόταση...... ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τσεκαρε για escam η sricam Και φθηνες 30-35€, αξιοπιστες μαρκες,με ωραια και ευκολα app για το κινητο,και παιρνουν και καρτα microsd,και ανιχνευτη,και μικροφωνα και τα παντα ολα 2
TheAccountant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δεν θέλω να μπω στην λογική του συναγερμού γιατί θα κοστίσει πολλά.... πολλα? https://www.youtube.com/watch?v=lBEFxHEa_yM 1
procostas1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 είχα ρωτήσει για εγκατάσταση συναγερμού σε κατάστημα που ασχολείται με αυτά και μου είχε πει κοντά στο 300άρι ..... γιαυτό είπα τα πολλά ..... δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο .... θα το δώ και αυτό το απόγευμα όπως και τις κάμερες που είπε ο Στέλιος, τώρα είμαι δουλειά.... ευχαριστώ παιδιά....
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ενας καλος και αξιοπιστος συναγερμος εκει παιζει. Απο 250€+ και ανω Τωρα αναλογα τι θελεις ειναι το θεμα.
procostas1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ενας καλος και αξιοπιστος συναγερμος εκει παιζει. Απο 250€+ και ανω Τωρα αναλογα τι θελεις ειναι το θεμα. αυτός δλδ δεν κάνει??? αν είναι τσακάλι ο άλλος θα σου αδειάσει το σπίτι ότι και να έχεις ανάλογα τι θέλω..... !!!! ε μια υποτυπώδη προστασία .... όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους αλλά να κάνει και δουλειά..... αν μπει κάνας άσχετος.... γιατί αν είναι σχετικός .... καληνύχτα
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλα αυτο εννοειται Και στρατο να βαλεις αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει. Κοιτα το σπιτι σου δεν ξερω πως και τι ειναι αλλα εγω θα εβαζα μερικες καμερες εξωτερικου χωρου και εσωτερικου να βλεπω τι γινεται και αν μπει κανεις να ερθει ειδοποιηση,και ενα απλο συστημα συναγερμου με παγιδες σε πορτες και παραθυρα ωστε αν παει να μπει κανεις να μπει μπροστα ο συναγερμος.
pavloa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μακριά απο ασύρματους συναγερμούς. Ακόμη και ένας άσχετος μπορεί να τα παρακάμψει.. 250 για μια κινεζια με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο συναγερμό.. 1
procostas1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 κοντά στα 300€ μου είχε πει μαγαζί με συναγερμούς όχι η κινεζιά .... εκτός και άν και αυτός πάλι κινεζιά μου έβαζε.... και μου έτρωγε το 300άρι..... ασύρματους εννοείς για το μπρελόκ on-off ή και για τις παγίδες στις πόρτες???? γιατί αν και οι παγίδες πρέπει να είναι με καλώδιο.......... άστο καλύτερα..... πρέπει να σκάψουμε όλο το σπίτι .... θα με χωρίσει η γυναίκα μου ( τουλάχιστον να βρω πρώτα κάνα γκομενάκι.... και μετά να ξεκινήσω εργασίες.... )
pavloa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 χαχαα ..εε σιγα και εγώ στο σπίτι μου ενσύρματο έβαλα και δεν φαίνεται τίποτα και το πέρασα μόνος μου. Γενικά ρανταρ, μαγνητάκια και το μπρελόκ μπλοκάρουν την συχνότητα και έτσι μπαίνουν ανενόχλητοι.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα στο αυτοκίνητα το immobilizer πως το μπλοκάρουν..Σκέψου το έτσι..
procostas1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 ναι έχεις δίκιο.... αλλά σε αυτή τη φάση δεν είμαστε για τέτοια.... θα βάλω μια ip camera για αρχή και μετά βλέπουμε...... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!!
pavloa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 κοίτα και εγώ δεν ήμουν σε φάση να βάλω συναγερμό αλλά μάζευα σιγά σιγά τα λεφτά και τον αγόρασα.. 310 ευρώ και μέσα σε 2 χρόνια έφτασα στα 800 ευρώ με τα περιφερειακά που έβαλα.. Σιγά σιγά θέλει.. αλλά μακριά απο κινεζιές 2 φορές θα το πληρώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα