Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

σκέφτομαι να βάλω μια ip κάμερα στο σπίτι γιατί το κακό έχει παραγίνει...(προχτές το βράδυ μπήκαν στην απέναντι πολυκατοικία σε δυο διαμερίσματα )  

σκεφτόμουνα για ip κάτι απλό όχι πολύ ακριβό (70-80€) με wifi (για να μπει κάπου στο σαλόνι, να μην τραβάω καλώδια) και ανιχνευτή κίνησης, αν μπει κανείς να στείλει mail..... κλπ

δεν θέλω να μπω στην λογική του συναγερμού γιατί θα κοστίσει πολλά.... 

αν έχει κάποιος κάποια πρόταση......

ευχαριστώ

Δημοσ.

Τσεκαρε για escam η sricam

Και φθηνες 30-35€, αξιοπιστες μαρκες,με ωραια και ευκολα app για το κινητο,και παιρνουν και καρτα microsd,και ανιχνευτη,και μικροφωνα και τα παντα ολα ;)

• Like 2
Δημοσ.

είχα ρωτήσει για εγκατάσταση συναγερμού σε κατάστημα που ασχολείται με αυτά και μου είχε πει κοντά στο 300άρι  .....

γιαυτό είπα τα πολλά .....

δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο .... θα το δώ και αυτό το απόγευμα όπως και τις κάμερες που είπε ο Στέλιος, τώρα είμαι δουλειά....

ευχαριστώ παιδιά....

Δημοσ.

Ενας καλος και αξιοπιστος συναγερμος εκει παιζει.

Απο 250€+ και ανω

Τωρα αναλογα τι θελεις ειναι το θεμα.

αυτός δλδ δεν κάνει???

αν είναι τσακάλι ο άλλος θα σου αδειάσει το σπίτι ότι και να έχεις

ανάλογα τι θέλω..... !!!!

ε μια υποτυπώδη προστασία .... όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους αλλά να κάνει και δουλειά..... αν μπει κάνας άσχετος.... γιατί αν είναι σχετικός .... καληνύχτα   

Δημοσ.

Καλα αυτο εννοειται

Και στρατο να βαλεις αν ο αλλος θελει να σε κλεψει θα σε κλεψει.

Κοιτα το σπιτι σου δεν ξερω πως και τι ειναι αλλα εγω θα εβαζα μερικες καμερες εξωτερικου χωρου και εσωτερικου να βλεπω τι γινεται και αν μπει κανεις να ερθει ειδοποιηση,και ενα απλο συστημα συναγερμου με παγιδες σε πορτες και παραθυρα ωστε αν παει να μπει κανεις να μπει μπροστα ο συναγερμος.

Δημοσ.

Μακριά απο ασύρματους συναγερμούς.

Ακόμη και ένας άσχετος μπορεί να τα παρακάμψει..

250 για μια κινεζια με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο συναγερμό..

• Like 1
Δημοσ.

κοντά στα 300€ μου είχε πει μαγαζί με συναγερμούς όχι η κινεζιά .... εκτός και άν και αυτός πάλι κινεζιά μου έβαζε....

και μου έτρωγε το 300άρι.....

ασύρματους εννοείς για το μπρελόκ on-off ή και για τις παγίδες στις πόρτες????

γιατί αν και οι παγίδες πρέπει να είναι με καλώδιο.......... άστο καλύτερα..... πρέπει να σκάψουμε όλο το σπίτι .... θα με χωρίσει η γυναίκα μου :-D  :-D  :-D  :-D ( τουλάχιστον να βρω πρώτα κάνα γκομενάκι.... B)  B)  B) και μετά να ξεκινήσω εργασίες.... ) 

Δημοσ.

χαχαα ..εε σιγα και εγώ στο σπίτι μου ενσύρματο έβαλα και δεν φαίνεται τίποτα και το πέρασα μόνος μου.

Γενικά ρανταρ, μαγνητάκια και το μπρελόκ μπλοκάρουν την συχνότητα και έτσι μπαίνουν ανενόχλητοι..

Να σου δώσω ένα παράδειγμα στο αυτοκίνητα το immobilizer πως το μπλοκάρουν..Σκέψου το έτσι..

Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο....

αλλά σε αυτή τη φάση δεν είμαστε για τέτοια....

θα βάλω μια ip camera για αρχή και μετά βλέπουμε......

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!!

Δημοσ.

κοίτα και εγώ δεν ήμουν σε φάση να βάλω συναγερμό αλλά μάζευα σιγά σιγά τα λεφτά και τον αγόρασα..

310 ευρώ και μέσα σε 2 χρόνια έφτασα στα 800 ευρώ με τα περιφερειακά που έβαλα..

Σιγά σιγά θέλει..

αλλά μακριά απο κινεζιές 2 φορές θα το πληρώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...