Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα έπεσε στα χερια μου ένα iphone 6s με χαλασμένη πλακέτα μήπως ξέρει κάποιος ποσο είναι το κόστος επισκευής-αλλαγής και κάποιο κατάστημα αθηνα-πειραιά να το πάμε;

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα έπεσε στα χερια μου ένα iphone 6s με χαλασμένη πλακέτα μήπως ξέρει κάποιος ποσο είναι το κόστος επισκευής-αλλαγής και κάποιο κατάστημα αθηνα-πειραιά να το πάμε;

δεν συμφέρει να το φτιάξεις καινούρια πλακέτα δύσκολο να βρεις φθηνή δώσε το για ανταλλακτικά εάν δεν έχει άλλα προβλήματα .....

Δημοσ.

Όταν λες χαλασμένη πλακέτα; Τι ακριβώς πρόβλημα έχει;

Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το πρόβλημα και αυτό καθορίζει το αν αξίζει η επισκευή η οχι σε σχέση πάντα με την σημερινή αξία της συσκευής.

Δημοσ.

όχι δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα σταμάτησε να ανοίγει ξαφνικά και μου είπε φίλος που ασχολείται λίγο με αυτά είναι πλακέτα και θέλω να ρωτήσω άμα συμφέρει να το φτιάξεις η όχι αν είναι 80-100E που λέει επάνω το παιδί νομίζω αξίζει γενικά...

Δημοσ.

το πλακετα ειναι γενικο και αοριστο

αφου ολα σχεδον ειναι πανω σε αυτη....πρωτα να τη δει ειδικος να γινει η διαγνωση...γιατι πολυ ευκολα το 80 γινεται 200

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το iphone 6 και μου ειπαν οτι καηκε η μητρικη πλακετα και οτι δεν αξιζει να το φτιαξω ..ξερει καποιος ?? 

Η πλακέτα δεν καίγεται...

Δημοσ.

ναι το κινητό ανοίγει μου βγάζει το pc ότι το βλέπει αλλα δεν μπορώ να δω τα αρχεία βάζο το καλώδιο usb  μου βγάζει το σήμα του itunes μετά από λίγο ανάβει βγάζει το σήμα τις apple και ξανά το ίδιο καμια ιδέα???

Δημοσ.

update ψάχτηκα λίγο στο google και προσπάθησα να κάνω επαναφορά μέσο του Itune στο υπολογιστή κατέβασα το λογισμικό έκανα επαναφορά και ενημέρωση και μου βγάζει κάποιο error  9 αλλα δεν γίνετε κάτι   ξέρει κάποιος τι είναι ? γιατί στο internet έχουν πολλές άποψης και γενικά δεν βρίσκω άκρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...