Alex-V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θα ανοιξω λιγο ενα πολεμο. Πολλοι "DJ" που νομιζουν οτι ειναι DJ...εχουν κολλησει με ενα mac, λεγοντας οτι την ωρα της μουσικης πολλα PC με windows κρασαραν η εκαναν αλλα κουλα. Τι αληθευει τελικα? Μηθος η πραγματικοτητα οτι τα mac ειναι καλυτερα σε αυτο το τομεα? Προσωπικα δεν το πιστευω. Θα μου πεις, το macos θεωρειται καποιος πιο ελαφρυ λειτουργικο, αλλα και παλι δεν το δικαιολογει.
jimakos234 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 επειδη ειχα δωσει σε ενα φιλο μου ενα τιμιο lenovo των 400 ευρω me Αpu σε συνδιασμο με μια καρτα ηχου εξωτερικη που εχουν οι dj και συνδεουν τις παναγιας τα ματια πανω, για να παιξει μεχρι να παρει ενα φορητο mac, θα πω απλα οτι θελει αρκετο tweaking μεσα στο windows για να μην "γινονται" κουλα και spikes. δεν ειναι κατι δυσκολο , απλα θελει λιγο ψαξιμο. Ο ssd βοηθαει αρκετα στην ολη φαση. Με τις καταλληλες ρυθμισεις θα σε βγαλουν ασπροσπροσωπο και τα παραθυρα.
Alex-V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μηπως ο επεξεργαστης και η γραφικων σε συνδυασμο με την ram δεν σηκωναν σωστα το προγραμμα μουσικης? μηπως με ενα λαπτοπ των 700-800 να πηγαινε σφαιρα? Απλα μας τα εχουν κανει τσουρεκια με ενα mac.
Unabomber Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εδω εισαι..... http://www.insomnia.gr/topic/432447-γιατί-όλοι-οι-djs-έχουν-macbook/ 58 σελιδες..... 2
kriosgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μηπως ο επεξεργαστης και η γραφικων σε συνδυασμο με την ram δεν σηκωναν σωστα το προγραμμα μουσικης? μηπως με ενα λαπτοπ των 700-800 να πηγαινε σφαιρα? Απλα μας τα εχουν κανει τσουρεκια με ενα mac. Αν θέλεις να ασχοληθείς με μουσική πάρε mac. Αν θέλεις να ασχολείσαι με το πως θα διορθώσεις το τάδε και το δείνα bug τότε ένα windows μηχάνημα είναι πραγματικά μονόδρομος. 1
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αν θέλεις να ασχοληθείς με μουσική πάρε mac. Αν θέλεις να ασχολείσαι με το πως θα διορθώσεις το τάδε και το δείνα bug τότε ένα windows μηχάνημα είναι πραγματικά μονόδρομος. εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι το macos δεν εχει bugs ε? ειμαι τεχνικος, χρησιμοποιοντας windows πανω απο 15 χρονια. ποτε μου δεν αντιμετωπισα κατι σοβαρο. Εδω εισαι..... http://www.insomnia.gr/topic/432447-γιατί-όλοι-οι-djs-έχουν-macbook/ 58 σελιδες..... εν ολιγοις απο τα λιγα που διαβασα, μονο για μοστρα ειναι.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Όπως τα λες. Ο αδερφός μου περιμένει ένα dell αυτές τις ημέρες με i7 (έστω και διπύρηνο, λεφτά για παραπάνω γιοκ) με 8gb ram (κάποια στιγμή ίσως τα κάνει 16), ssd και προφανώς εξωτερική κάρτα γραφικών για να μην παίρνει μέρος από την ram. Κομπλέ θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα