Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Wow είμαστε πάνω από Δομινικανή Δημοκρατία, Μαυρίκιο, Αζερμπαϊτζάν και Νιχαράγουα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια χαρά αποτελέσματα δείχνει το speedtest της Ookla http://imgur.com/a/NyYcz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στην θέση με τις χρεώσεις πάντως είμαστε σίγουρα πιο πάνω στη λίστα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μια χαρά αποτελέσματα δείχνει το speedtest της Ookla http://imgur.com/a/NyYcz Εσυ φιλε μου εισαι ΜΕΣΑ στο ιντερνετ, στα κεντρικα Να 'ταν τα προβληματα μας αυτα, η ταχυτητα στο ιντερνετ, μακαρι. Ευτηχως απλονονται δικτυα με οπτικες ινες παντου, πραγματικα εχω δει καμπινες σε κατι απιστευτα μερη που σε κανουν να πεις "ισως τελικα να υπαρχει μια μικρη ελπιδα ακομη, ισως..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikifot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στην Ελλάδα έχουμε όντως πολύ γρήγορο και αξιόπιστο mobile internet σε σχέση με άλλες χώρες, αρκετά με το κόμπλεξ και την τάση να ταυτίζεστε με τον τρίτο κόσμο ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος. Δεν θα πάθετε τίποτε αν παινέψετε το σπίτι σας μια στο τόσο. Ούτε είναι όλα ρόδινα στο εξωτερικο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGotProblems Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στην θέση με τις χρεώσεις πάντως είμαστε σίγουρα πιο πάνω στη λίστα... Το 2020 η Ευρωπαικη Ενωση θα αναγκαση ολες τις χωρες να εχουν τις ιδιες τιμες οποτε λιγο υπομονη και θα φθαχθει και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Πατρα cosmote λιγο εξω απο το κεντρο, μια χαρα τα λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ας κάνουν και μία αντίστοιχη μελέτη για την τραγική τιμολόγηση της χώρας μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τι πως έγινε αυτό... τα mb στο mobile κοστίζουν.. άρα φέρνει φράγκα η αναβάθμιση του δυκτίου. Για να κάνουν κι ένα xdsl test να δούμε θέση η ελλάδα... τελευταία; 92η το λέει το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos386 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Η καλυτερη μετρηση xDSL γινεται ως εξης: κλεινουμε ολα τα παραθυρα, κλεινουμε οποιοδητε client torrent μετα ανοιγουμε το browser και επιλεγουμε την ακολουθη διευθυνση: http://www.nvidia.co.uk/download/driverResults.aspx/94984/en-uk αρχιζουμε το download και θα μας δειξει στις ληψεις τη ταχυτητα, οι servers του Nvidia ειναι οι ταχυτεροι οποτε βλεπουμε την μεγιστη δυνατη ταχυτητα download. Πρεπει επισης να βεβαιωθουμε οτι καμια αλλη συσκευη δεν συνδεεται με το router. Ισχύει τόσο πολύ αυτό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ότι να ναι είναι η λίστα, Εσθονία που ήμουν είχα 800 (d/u) λόγω σχολής και σαν ιδιώτης μπορούσες να έχεις μέχρι 400μβπσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ότι να ναι είναι η λίστα, Εσθονία που ήμουν είχα 800 (d/u) λόγω σχολής και σαν ιδιώτης μπορούσες να έχεις μέχρι 400μβπσ Προφανώς η λίστα διαμορφώνεται βάση του μέσου όρου των μετρήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί ανά χώρα. Το ότι μπορείς να τα έχεις σε μια χώρα δεν σημαίνει ότι τα έχουν όλοι, ούτε ότι το throughput είναι κοντά στην ονομαστική ταχύτητα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Speedtest στα Χανιά...το καναμε 3 φορές γιατι μας φαινόταν απίθανο! (βεβαια σε καθε τεστ τρωει 100ΜΒ για πλακα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στην Ρουμανία με οπτικές ίνες αδέρφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 εγώ από όλες αυτές τις παπαρiες ξέρω ότι η Ελλάδα έχει από τα χειρότερα δίκτυα στην εβροπη, (Αγγλία Γαλλία Γερμανία κλπ) ο λόγος ότι οι κουτόφραγκοι όπως και οι Αμερικάνοι έχουν ταχύτητες παντού πάνω από 25 Mbps με μέσω όρο τα 50Mbs και τιμές από 20 ευρώ όλα μαζί κινητή σταθερή για πείτε μου εδώ που το ιντερνετ σέρνετε από τετράγωνο σε τετράγωνο, για την επαρχεία δεν το συζητάμε είναι σαν μην υπάρχει, μόνο όπου υπάρχει 3G ή 4G κάνεις κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα