fisikok32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 έχω ένα laptop hp pavilion και εκεί που ετοιμαζόμουν να σερφάρω , ξαφνικά έσβησε ! Πατάω το κουμπί εκκίνησης τίποτα. Αποσυνδέω τον φορτιστή και ξανά συνδέω αλλά τίποτα . Αποσυνδέω τον φορτιστή και αυτή την φορά πάτησα το κουμπί εκκίνησης για λίγα δεύτερα (δεν έχω μπαταρία πάνω στο laptop ) . Αμέσως μετά συνδέω τον φορτιστή και δούλεψα κανονικά ! Χαρούμενος και εγώ μπήκα να κάνω την δουλειά μου , αλλά μετά από 5-6 περίπου λεπτά ξανά έσβησε ! Τι μπορεί να φταίει και το έπαθε έτσι ξαφνικά ......;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Ποιο μοντέλο είναι; Πολύ πιθανό το τροφοδοτικό να μην βγάζει την σωστή τάση (συνήθως 19volt στα hp), αν έχεις πολύμετρο μέτρα πόσο τάση 'βγάζει' ο φορτιστής.
fisikok32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 καλημέρα, το μοντέλο είναι hp pavilion dv 6000 . Το τροφοδοτικό του γράφει 65 w , 18,5 v , 3,5 A . Προσπάθησα να μετρήσω την τάση στο βύσμα με πολύμετρο αλλά δεν τα κατάφερα . Πάντως όταν το σύνδεσα και δούλεψε τη δεύτερη φορά παρατήρησα ότι ο φορτιστής ήταν υπερβολικά ζεστός (65 °C περίπου )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα