toolate Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ακριβώς αυτό. Οι πωλητές γνωρίζουν τον μέσο όρο πώλησης .εμφανίζονται υποψήφιοι αγοραστές απο το πουθενά με 0 αγορές . Τρείς φορες συμμετείχα για το ίδιο αντικείμενο. Τις 2 είχα προσφορά 180€ και τελευταία εμφανίζεται μιά άκυρη 181 €. Δεν έδωσα σημασία . Μετά απο 7 ημέρες μου έρχεται μηνυμα ότι υπαρχει ξανά το ίδιο αντικείμενο σε λίστα για δημοπρασία. Ξανά το ίδιο σκηνικό μόνο που τώρα τον έπιασα αδιάβαστο. 186 € στο νανοσεκόντ. Μετά από λιγο μου ακυρώνει την συναλλαγή γιατί δεν έστελνε και καλά στην Ελλάδα . Μετά απο 1 μήνα πωλήθηκε για 386€ . Εκεί δούλεψε άψογα το σύστημα Λαγός. παντως τοσα χρονια δεν εχω παρει πρεφα λαγους..ισως γιατι δεν δηλωνω ενδιαφερον από νωρις.470 συναλλαγες που εχω κανει εχουν ολοκληρωθεί με 100% επιτυχια και οσες φορες ειχα πρόβλημα (2-3)το ebay ειχε ανταποκρηθει αμεσα. αν εστελνε ελλαδα και μετα σου εκανε νερα ότι δεν στελνει και τον αναφερες στο ebay ,να εισαι σιγουρος ότι θα ετρωγε warning οποτε θα του κοβοταν η μαγκια.κατι αντιστοιχο μου ειχε τυχη παλαιοτερα ,το ειχα αναφερει,και μετα με παρακαλουσε να το παρω. το ebay είναι πολύ τυπικο σε αυτά,και θελει να εισαι υπεύθυνος πωλητης και αγοραστης,δεν εχει τελικα το μετανοιωσα ,χαλασε,δεν με συμφερει,ο άλλος που δινει πιο πολλα,αφου η αγορα είναι δεσμευτικη.
driverpit Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τα πολλαπλά προφίλ δεν υπάρχουν μόνο στο insomnia αλλά σε όλα τα φόρουμ από τέτοια άτομα που σκέφτονται πονηρά. Χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα που λέει και η παροιμία. Κόβεις κεφάλι φυτρώνουν άλλα δυο αμέσως γνωστή κατάσταση αλλά έχουν αποθρασυνθεί τον τελευταίο καιρό. 1
funbreaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 τες πα περιμενω το μεγαλο update στις αγγελιες που εχουν αναφερει οι admins,μεχρι τοτε αγορες από ebay... Αυτό που θα γίνει όταν βγει και το Android app?
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 το κακο είναι ότι το ινσομνια σου δινει την εντυπωση ότι προστατεύεσαι λογο αξιολογισεων και φορουμ,αλλα στην πραγματικοτητα εισαι γυμνος. το συστημα αξιολογήσεων είναι παιδικο και χωλαινει σε τετοιο βαθμο που κρινεται αναξιοπιστο. τες πα περιμενω το μεγαλο update στις αγγελιες που εχουν αναφερει οι admins,μεχρι τοτε αγορες από ebay... Και το κατάλαβες όλο αυτό με ούτε 2 μήνες εγγραφή; Είσαι ή τσακάλι ή δεύτερο account 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που θα γίνει όταν βγει και το Android app? Την επομένη ακριβώς ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις