Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα προσφατα μια αγορα(wii),που καθως παρελαβα δεν ηταν ετσι οπως τα περιεγραφε ο πωλητης.
το παρελαβα με λειψα παρελκομενα,και συν αυτο το wiimote ηταν χαλασμενο.

σε επικοινωνια που ειχα μαζι του μου ειπε οτι το καλωδιο εικονας και το nuncuk δεν τα ειχε ποτε,
ενω ψευδως εγραφε στην αγγελια οτι ηταν σαν καινουριο και το ειχε χρησημοποιησει μονο 5 φορες.

τελικα μου ειπε οτι θα τα βρει και απο τοτε δεν ξανασυνδεθηκε στο ινσομνια,και αγνοει και τα μηνυματα που του εχω στειλει.

σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο? τι προτεινετε να κανω?

Δημοσ.

εκανα προσφατα μια αγορα(wii),που καθως παρελαβα δεν ηταν ετσι οπως τα περιεγραφε ο πωλητης.

το παρελαβα με λειψα παρελκομενα,και συν αυτο το wiimote ηταν χαλασμενο.

σε επικοινωνια που ειχα μαζι του μου ειπε οτι το καλωδιο εικονας και το nuncuk δεν τα ειχε ποτε,

ενω ψευδως εγραφε στην αγγελια οτι ηταν σαν καινουριο και το ειχε χρησημοποιησει μονο 5 φορες.

τελικα μου ειπε οτι θα τα βρει και απο τοτε δεν ξανασυνδεθηκε στο ινσομνια,και αγνοει και τα μηνυματα που του εχω στειλει.

σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο? τι προτεινετε να κανω?

Αναφορά αγγελίας και αναφορά χρήστη σε έναν από τούς συντονιστές του insomnia 

• Confused 1
Δημοσ.

εκανα αρνητικη αξιολογηση και αναφορα της αγγελιας ως παραπλανητικη,αν και δεν πιστευω να υπαρχει καποιο οφελος,η ότι είναι μετρο προστασιας για τους αλλους αγοραστες γιατι ο χρηστης μπορει ανετα να κανει οσα προφιλ θελει.

Δημοσ.

Δυστυχώς απο την στιγμή που αποφασίζεις να αγοράσεις απο το διαδίκτυο όλοι οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί. Προσπάθησε στη πιθανή επόμενη συναλλαγή σου να πάρεις πιο πολλά μέτρα που θα κάνουν τη συναλλαγή σου όσον το δυνατόν ασφαλή. Αξιολογήσεις , επικοινωνία, τηλέφωνο , Skype, email, team viewer , μήνυμα σε κάποιον που αγόρασε κάτι ακριβό απο τον συγκεκριμένο πωλητή και πολλά ακόμη μπορεί να σκεφτεί κάποιος που αγοράζει ακριβά αντικείμενα . Όλα τα παραπάνω τα εχω αποδεχθεί από αγοραστές πιθανούς . Δυστυχώς όμως δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Κακοήθεις θα υπάρχουν ένθεν κακείθεν . Τώρα δεν θα καθήσουν οι διαχειριστές του φόρουμ να κάνουν τον δικαστή . Αναφορά στέλνει ένας , μπλόκ στο μέλος και τελειώνει η υπόθεση. Πιστεύω θα ήταν ουσιαστικό να υπάρχει θεματολόγιο με ύποπτες αγγελίες και απάτες πωλητές με ψευδώνυμο , τηλέφωνο και περιοχή χωρίς αυτό να περιορίζει στο μέγιστο τις δυνατότητες του απατηλού πωλητή .

Καλή συνέχεια .

• Like 4
Δημοσ.

εκανα αρνητικη αξιολογηση και αναφορα της αγγελιας ως παραπλανητικη,αν και δεν πιστευω να υπαρχει καποιο οφελος,η ότι είναι μετρο προστασιας για τους αλλους αγοραστες γιατι ο χρηστης μπορει ανετα να κανει οσα προφιλ θελει.

Αυτό είναι ένα θέμα με τα πολλαπλά  προφίλ στο insomnia 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

το κακο είναι ότι το ινσομνια σου δινει την εντυπωση ότι προστατεύεσαι λογο αξιολογισεων και φορουμ,αλλα στην πραγματικοτητα εισαι γυμνος.

το συστημα αξιολογήσεων είναι παιδικο και χωλαινει σε τετοιο βαθμο που κρινεται αναξιοπιστο.

τες πα περιμενω το μεγαλο update στις αγγελιες που εχουν αναφερει οι admins,μεχρι τοτε αγορες από ebay...

• Like 2
Δημοσ.

Καλό θα είναι και εκεί να προσέχεις τι αγοράζεις . Κυκλοφορεί πάρα πολυ σκουπίδι πίστεψε με. Μόνο με PayPal για να έχεις ενα επίπεδο ασφαλείας στις συναλλαγές σου. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι ο ίδιος. Οι τιμές στο eBay εαν παρατηρήσεις σοβαρούς πωλητές είναι πιο ακριβές από τις τιμές στο cosmodata η και στο insomnia ακόμη. Σε δημοπρασίες δεν υπάρχει κανόνας και μέσος όρος. Εκτός που εκεί έχουν τους λεγόμενους λαγούς και οδηγούν την κούρσα μόλις αντιληφθούν ότι υπάρχει πραγματικός ενδιαφερόμενος . Έχω αγοράσει μνήμες 2χ4 gb pc3-12800e δύο ζευγάρια απο Γαλία και Αγγλία σε δημοπρασία με διαφορά πάνω από το μισό . Ο μέσος όρος τιμής πώλησης ήταν 18€ τα 4 gb. Από την Γαλία τα αγόρασα 40€ με τα μεταφορικά και απο την Αγγλία 48£ περίπου 56 ευρώ με τον φόρο συναλλάγματος. Μετά απο δέκα ημερες αγόρασα απο το insomnia 4 gb μόνο με 10€. Παντού υπάρχουν ευκαιρίες αλλά πάντα υπαρχει το ρίσκο.

Δημοσ.

Μπορει αν δεν κανω λαθος μεσω ip να μην μπορει να κανει συνδεση....

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα θέμα με τα πολλαπλά  προφίλ στο insomnia 

Τα πολλαπλά προφίλ δεν υπάρχουν μόνο στο insomnia αλλά σε όλα τα φόρουμ από τέτοια άτομα που σκέφτονται πονηρά.

Να δεις τι γίνεται με τα πολλαπλά προφίλ σε φόρουμ που έχουν διαφημιστικά δώρα σε κληρώσεις.

Συναγωνισμός από κάποιους ποιος θα έχει τα περισσότερα. :-D

Χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα που λέει και η παροιμία.

Δημοσ.

Λαγους εννοεις μιλημενους που ανεβαζουν τα bids ?

Ακριβώς αυτό. Οι πωλητές γνωρίζουν τον μέσο όρο πώλησης .εμφανίζονται υποψήφιοι αγοραστές απο το πουθενά με 0 αγορές . Τρείς φορες συμμετείχα για το ίδιο αντικείμενο. Τις 2 είχα προσφορά 180€ και τελευταία εμφανίζεται μιά άκυρη 181 €. Δεν έδωσα σημασία . Μετά απο 7 ημέρες μου έρχεται μηνυμα ότι υπαρχει ξανά το ίδιο αντικείμενο σε λίστα για δημοπρασία. Ξανά το ίδιο σκηνικό μόνο που τώρα τον έπιασα αδιάβαστο. 186 € στο νανοσεκόντ. Μετά από λιγο μου ακυρώνει την συναλλαγή γιατί δεν έστελνε και καλά στην Ελλάδα . Μετά απο 1 μήνα πωλήθηκε για 386€ . Εκεί δούλεψε άψογα το σύστημα Λαγός.

Δημοσ.

Εκει επρεπε να εχεις δηλωσει πχ αγγλια  με εταιρια τυπου aramex και να παρει τα @@ μας ο κομπιναδορος.

Σιγουρα ειχε ριζες απο ελλαδα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...