Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και κανα δυμινο εχω σοβαρα προβληματα με την cyta (ο αδερφος μου που παιζει wow τα εχει αλλα και παλι), συγκεκριμενα εχω μεγαλες διακυμανσεις και στο ping και στην ταχυτητα, φυσικα στις επικοινωνιες με την cyta δεν βγηκε ακρη και σκεφτομαι να δοκιμασω καποια πραγματα μονος μου, το πρωτο που σκεφτηκα ειναι να δοκιμασω ενα αλλο modem (μπορει να ειναι στα τελευταια του αυτο που με ειχε δωσει η cyta πριν τοσα χρονια) αλλα ξερω οτι τα modem της cyta ειναι viop οποτε εγω ρωταω:

1) Μπορω να βαλω ενα μη voip modem για να δοκιμασω το internet (και ας μεινω χωρις τηλεφωνο για οσες ωρες θα εχω το αλλο modem);

2) Μπορω να δοκιμασω (γενικα) αλλα voip modems ή εχει κανει καμια μ@λ@κια η cyta και πρεπει να ειναι ντε και καλα το δικο της;

Δημοσ.

1. Ναι.

2. Όχι. Και δεν είναι μαλακία, αλλά πολιτική απόφαση (για Χ λόγους) όπως και σε άλλους παρόχους στον κόσμο. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να γίνεις πελάτης με το ζόρι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, τωρα μενει να βρώ ενα adsl modem σε πολυ καλη κατάσταση για να κανω την δοκιμή.

Δημοσ.

Έχεις και άλλη λύση.

Ζητάς να σου γυρίσουν την συσκευή σε Bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem (και η τηλεφωνία) και παίρνεις οποιοδήποτε σκέτο ασύρματο router που θα κάνει την κλήση ΡΡΡ και την σύνδεση με το διαδίκτυο, η οποία θα έχει ότι δυνατότητες και χαρακτηριστικά επιθυμείς.

Δημοσ.

Έχεις και άλλη λύση. Ζητάς να σου γυρίσουν την συσκευή σε Bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem (και η τηλεφωνία) και παίρνεις οποιοδήποτε σκέτο ασύρματο router που θα κάνει την κλήση ΡΡΡ και την σύνδεση με το διαδίκτυο, η οποία θα έχει ότι δυνατότητες και χαρακτηριστικά επιθυμείς.

Καλα ας δω πρωτα αν φταιει το router της Cyta και μετα βλεπουμε, οπως και να 'χει σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...