mastoras007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα σκληρο για χρήση φωτογραφιών και βίντεο αποκλειστικά.Κάτι σαν άλμπουμ ηλεκτρονικό, Εχω καιρο να ασχοληθώ με αυτα, βλέπω οτι υπαρχουν και ssd πόσο αξιόπιστοι είναι? Οσους έχω αλλάξει μέχρι τώρα χάλασαν όλοι και τα αρχεία τα έχανα κάθε φορά... Θέλω κάτι αξιόπιστο να βάλω μέσα αναμνηστικά αρχεία και να το χρησιμοποιώ μόνο για αυτά και να το κτρατήσω για πολλά χρόνια και κάθε τόσο να βλέπω η να προσθέτω υλικό τίποτε άλλο.ούτε ταινίες ούτε τίποτα.. Δέν με πειράζει να είναι και λίγα giga θέλω να βάζω μέσα εκλεκτό υλικό και όχι σαβούρα.
LambisElef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Οι SSD δίσκοι δεν είναι φτιαγμένοι για αποθήκευση δεδομένων, όπως και τα usb sticks. Για αποθήκευση δεδομένων είναι οι μηχανικοί HDD δίσκοι, τα DVD (αν και απαρχαιωμένα). Παρόλα αυτά, σε οποιαδήποτε λύση και να καταλήξεις, φτόντισε να έχεις τα δεδομένα σου σε τουλάχιστον δύο-τρία μέσα ταυτόχρονα (εξωτερικό δίσκο, εσωτερικό δίσκο του pc που χρησιμοποιείς, cloud) αν αυτό είναι δυνατόν, διότι καμία λύση δεν είναι 100% αξιόπιστη.
mastoras007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά ο hdd αν πέσει κάτω πάει, (μου έτυχε) Εχω δει πουλάνε εξωτερικους με συστημα raid τι λένε αυτοί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα