sountdim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας έχω wind adsl (έως 24 mbps) και βρίσκομαι στην Μυτιλήνη. Έχω το συγκεκριμένο router: Site: TP-LINKTD-W8960N v7 Το router όμως στην κατηγορία status λέει τα παρακάτω: Upstream (Kbps): 1023 Downstream (Kbps): 9047 Είναι φυσιολογική αυτή η ταχύτητα? Γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή για έως 24mbps Τι λέτε?
mafiozoskotsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Τι Line Attenuation και τι SNR έχεις; Ανέβασε γενικά τα στατιστικά της γραμμής σου για να το δούμε καλύτερα.
sountdim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Τι Line Attenuation και τι SNR έχεις; Ανέβασε γενικά τα στατιστικά της γραμμής σου για να το δούμε καλύτερα. Έκανα reboot και πήγε 8714 το download speed!
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας έχω wind adsl (έως 24 mbps) και βρίσκομαι στην Μυτιλήνη. Έχω το συγκεκριμένο router: Site: TP-LINKTD-W8960N v7 Το router όμως στην κατηγορία status λέει τα παρακάτω: Upstream (Kbps): 1023 Downstream (Kbps): 9047 Είναι φυσιολογική αυτή η ταχύτητα? Γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή για έως 24mbps Τι λέτε? soundtim ποια ψυχρή εισβολή ειναι στο αβατάρ σου? του 8?
sountdim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 soundtim ποια ψυχρή εισβολή ειναι στο αβατάρ σου? του 8? Δεν είναι ψυχρή εισβολή.Είναι ένα τυχαίο run που έτυχε να έχει ψυχρές μάζες
driverpit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Είναι φυσιολογική αυτή η ταχύτητα? Γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή για έως 24mbps Τι λέτε? Εξαρτάται και πόση απόσταση έχεις από τον ΟΤΕ της περιοχής σου ως το σπίτι σου παίζει ρόλο στην διαμόρφωση της ταχύτητας 1
sountdim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται και πόση απόσταση έχεις από τον ΟΤΕ της περιοχής σου ως το σπίτι σου παίζει ρόλο στην διαμόρφωση της ταχύτητας Με βάση το Attenuation η απόσταση του σπιτιού μου με το καφάο είναι 2km.
driverpit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Με βάση το Attenuation η απόσταση του σπιτιού μου με το καφάο είναι 2km. Και εγώ περίπου τα ίδια 1700 μετρά και πάω γύρω στα 10 με 11 πριν 3 μηνεσ ειχε κλειδώσει στα 8,5 και μετά από πόσα τηλέφωνα τσακωμούς με την τεχνική υποστήριξη της nova θεός φυλάξει με τους απαραδέκτους έστειλαν καινούργιο ρούτερ και ένα νέο προφίλ στην γραμμή μου και περίπου εδώ και ένα μήνα έχει σταθεροποιηθεί στα 10 με 11 1
bill2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 καλά wind και καλή γίνεται; ρωτα αν γίνεται να σου βάλουν το snr 6 αλλά είναι πιο ευαίσθητη σε αποσυνδέσεις
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λοιπόν με βάση την απόσταση σου, θεωρητικά θα έπρεπε να ήσουν κοντά στα 15 mbps, άλλα άμα βάλουμε παράγοντες, όπως το SNR, το ότι ειναι νησί, παλιές γραμμές και παλιές καμπίνες, τότε είσαι καλά, άλλα δεν χάνεις τίποτα, αν θες να αποσυνδέσεις, όλες της συσκευές από της τηλεφωνικές πρίζες και αφήσεις μόνο το ρουτερ, στην πρώτη γραμμή του σπιτιού, αν έχεις δοκίμασε και άλλο ρουτερ, αν και δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να κλειδώσεις υψηλότερα, το πολύ 1mbps πάνω... Δες την δική μου γραμμή για παράδειγμα
Leokatana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ο χαλκος ειναι ιδιος για ολους τους παροχους αρα πας στον ποιο φτηνο, οποιος και να ειναι. Αποψη μου ειναι να δοκιμασεις και με κανενα αλλο router κατα προτιμηση Thomson, εχω και εγω Wind και ειναι το μονο που συγχρονιζε αρκετα καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Με βάση το Attenuation η απόσταση του σπιτιού μου με το καφάο είναι 2km. Με το Αστικό Κέντρο, όχι με το καφαο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα