savvas15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πήρε ο ανηψιός ένα μολύβι για να γραψει πάνω στην τηλεόραση... Οπως το πίεσε, στο κέντρο της τηλεόρασης και κάθετα εμφάνισε κάτι γραμμές, 3-4 ειναι, σε μέγεθος κλωστής. Εν'τωμεταξύ στην αρχή ήταν μικρές, 3-4 πόντους. Μετά από λίγες μέρες οι γραμμές επεκτάθηκαν από τη μια άκρη στην άλλη. Για να φανταστείτε τώρα, οι γραμμές είναι ακριβώς στο κέντρο της οθόνης, κάθετα, και πιάνουν όλη την οθόνη από τη μια άκρη στην άλλη. Είναι 3-4 σαν να ειναι κλωστες και έχουν διαφορα χρώματα, η μια είναι κόκκινη η άλλη πράσινη. Τι μπορεί να φταίει χάλασε το πανελ? Η τηλεοραση ειναι sony bravia 40 ιντσες
keravnos21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θα σε στεναχωρησω αλλα οντως εχει χαλασει το πανελ .
savvas15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Φτιαχνετε η δεν αξίζει τον κόπο? Η τηλεόραση είχε αγοραστεί πριν 5 χρονια περίπου 400 ευρώ αν θυμάμαι καλά Η ας πούμε ότι δεν φτιάχνεται, υπαρxει περίπτωση οι γραμμές να γίνουν πιο πολλές? Η να επεκταθούν προς τα πάνω η προς τα κάτω? Ωστε να μην μπορείς να δεις καθόλου
keravnos21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν ειμαι και ειδικος αλλα απο παρομοια θεματα που εχω διαβασει δεν συμφερει η επισκευη παρε βεβαια και ενα τηλεφωνο στην sony να το σιγουρεψεις , τωρα για το αν συνεχιζει να μεγαλωνει η ζημια δεν ξερω να σου πω.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Φίλε μου καλό 15 Αύγουστο να έχουμε, σου έχω άσκημα νέα, το ίδιο θέμα είχα και εγώ σε μια Samsung Curved 55 ιντσών, αλλά εμένα ήταν μέσα στην εγγύηση και έτσι μου άλλαξα όλη την οθόνη, για την περίπτωση σου δεν αξίζει να επισκευάσεις την δική σου το κόστος θα είναι αρκετό και καλύτερα να πάρεις μια άλλη με λίγα λεφτά παραπάνω και πιο εξελιγμένη θα είναι.(η γραμμές θα μεγαλώνουν συνέχεια και θα γίνονται πιο πολλές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα