nasos o psaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Η οθόνη βγάζει γραμμές μπορώ να μπω στα bios αλλά δεν φορτώνει τα Windows 8.1 δλδ με το που παει στο loading screen στην οθονη βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα m/b ASRock 990fx extreme3 46 temp cpu AMD FX 8320 21 temp gpu AMD radeon R9 200 Series 54 temp ολες οι θερμοκρασιες σε idle intel ssd 120 gb 38 temp WB HHD 1 tera 37 temp 8 giga ram 550 watt τροφοδοτικο μετα απο 1 ωρα που ηταν κλειστο το pc ανοιξε κανονικα οποτε μαλλον ειναι η θερμοκρασια το προβλημα. Στο σπιτι δεν υπαρχει air condition μονο ενας ανεμιστηρας που τον εχω βαλει να φυσαει το pc απο τα πλαγια Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2017 από nasos o psaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Είσαι κατατοπιστικότατος φίλε μου, Αναλυτικότατος και για το πρόβλημα και για το σύστημά σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Είσαι κατατοπιστικότατος φίλε μου, Αναλυτικότατος και για το πρόβλημα και για το σύστημά σου. ημουν απο κινητο 5ετιας οταν το εγραφα αυτο. Κολλουσε πολυ για να γραψω πολλα και δεν ηξερα απο τι ακριβως αποτελειται το συστημα γιατι το pc δεν ανοιγε (δεν τα θυμαμαι απ εξω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PcPegasus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δες της θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Για idle το 54 της καρτα γραφικων μαλλον πολυ ειναι...Εκτος κι αν επαιζες πιο πριν και πηρες θερμοκρασια μολις βγηκες. Ανοιξε το pc κρυο και κατευθειαν τρεξε κανα heaven η΄ τιποτε τετοιο τεσπα για να δεις αν θα το βγαλει χωρις προβλημα... Θα σου ελεγα για furmark αλλα και ενταξει να ειναι η καρτα σου , μετα απο αυτο και κατα καλοκαιρο μαλλον στο χερι θα την παρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 κατι μου λεει οτι η gpu σε αφηνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Χώνεσαι παντού ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα