NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Οταν εκανα το συμβολαιο μου το ειχαν πει κιολασς οτι θα παιρνω γραμμη απο το αστικο κεντρο.. Αν βρω καποιο αλλο vdsl router δοκιμασω. Εκείνη ειναι η ώρα που φεύγεις τρέχοντας !!!
GioNiko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εκείνη ειναι η ώρα που φεύγεις τρέχοντας !!!Ετσι οπως μου το ειπε, το ανεφερε για καλο και οτι λογω αυτου θα εχω αρκετα υψηλη ταχυτητα.. Να φανταστω δεν ειναι καλο τελικα.
arma1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εκείνη ειναι η ώρα που φεύγεις τρέχοντας !!! γιατι να φυγει τρεχοντας; εγω ειμαι μια χαρα με το vdsl της nova απο αστικο κεντρο ,συνηθως κλειδωνει 4999-49999
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 γιατι να φυγει τρεχοντας; εγω ειμαι μια χαρα με το vdsl της nova απο αστικο κεντρο ,συνηθως κλειδωνει 4999-49999 εσύ είσαι κοντά στο αστικό Κέντρο.. Ο φιλος ειναι σχετικά μακρυά..
GioNiko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μπορω καπως να μαθω την αποσταση απο το αστικο κεντρο?
arma1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μπορω καπως να μαθω την αποσταση απο το αστικο κεντρο? αν εχεις adsl μπες μεσα στο router και κοιτα το line attenuation ποσο ειναι ,θα ξερεις αν εισαι σχετικα κοντα η μακρυα ,οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μπορω καπως να μαθω την αποσταση απο το αστικο κεντρο? αν εχεις adsl μπες μεσα στο router και κοιτα το line attenuation ποσο ειναι ,θα ξερεις αν εισαι σχετικα κοντα η μακρυα ,οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο Δες το line attenuation (ADSL) και μετά βάλτο εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php (Με κάποιους browsers δεν δουλεύει σωστά, χρησιμοποιώ IE/Edge) 1
GioNiko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δες το line attenuation (ADSL) και μετά βάλτο εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php (Με κάποιους browsers δεν δουλεύει σωστά, χρησιμοποιώ IE/Edge) Το εκανα και μου βγαζει 19.17. Η γραμμη ομως ειναι vdsl και το line attenuation ειναι 23dB που λογικα ειναι πολυ. Μπορει να παιζουν ρολο και τα καλωδια του σπιτιου και να μην ειμαι τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Σε VDSL το attenuation αυξάνεται 6-7db, οπότε πες 16db είναι 1159 καλωδιακά μέτρα. Δεν είναι καθόλου άσχημα τα 30Mbps για πάνω από 1100μ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα