Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν εκανα το συμβολαιο μου το ειχαν πει κιολασς οτι θα παιρνω γραμμη απο το αστικο κεντρο.. Αν βρω καποιο αλλο vdsl router δοκιμασω.

Εκείνη ειναι η ώρα που φεύγεις τρέχοντας !!!

Δημοσ.

Ετσι οπως μου το ειπε, το ανεφερε για καλο και οτι λογω αυτου θα εχω αρκετα υψηλη ταχυτητα.. Να φανταστω δεν ειναι καλο τελικα.
Δημοσ.

γιατι να φυγει τρεχοντας; εγω ειμαι μια χαρα με το vdsl της nova  απο αστικο κεντρο ,συνηθως κλειδωνει 4999-49999 

oHq0mZ.jpg

Δημοσ.

γιατι να φυγει τρεχοντας; εγω ειμαι μια χαρα με το vdsl της nova απο αστικο κεντρο ,συνηθως κλειδωνει 4999-49999

oHq0mZ.jpg

εσύ είσαι κοντά στο αστικό Κέντρο.. Ο φιλος ειναι σχετικά μακρυά..
Δημοσ.

Μπορω καπως να μαθω την αποσταση απο το αστικο κεντρο?

αν εχεις adsl μπες μεσα στο router και κοιτα το line attenuation ποσο ειναι ,θα ξερεις αν εισαι σχετικα κοντα η μακρυα ,οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορω καπως να μαθω την αποσταση απο το αστικο κεντρο?

αν εχεις adsl μπες μεσα στο router και κοιτα το line attenuation ποσο ειναι ,θα ξερεις αν εισαι σχετικα κοντα η μακρυα ,οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο

Δες το line attenuation (ADSL) και μετά βάλτο εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php (Με κάποιους browsers δεν δουλεύει σωστά, χρησιμοποιώ IE/Edge)

• Like 1
Δημοσ.

Δες το line attenuation (ADSL) και μετά βάλτο εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php (Με κάποιους browsers δεν δουλεύει σωστά, χρησιμοποιώ IE/Edge)

Το εκανα και μου βγαζει 19.17. Η γραμμη ομως ειναι vdsl και το line attenuation ειναι 23dB που λογικα ειναι πολυ. Μπορει να παιζουν ρολο και τα καλωδια του σπιτιου και να μην ειμαι τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο?

post-314164-0-45514000-1502621183_thumb.jpg

post-314164-0-92934800-1502621195_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε VDSL το attenuation αυξάνεται 6-7db, οπότε πες 16db είναι 1159 καλωδιακά μέτρα.

Δεν είναι καθόλου άσχημα τα 30Mbps για πάνω από 1100μ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...