GioNiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σημερα το πρωι μου ηρθε μηνυμα οτι η υπηρεσια θα ενεργοποιηθει μεσα στις επομενες ωρες.. Πριν λιγο εβαλα το ρουτερ που μου εδωσαν απο nova, το internet συνδεθηκε κανονικα αλλα εχω κακο συγχρονισμο οπως φαινεται στο screenshot. Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω η να παω σε καποιο καταστημα να ρωτησω τι γινεται?
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Απλά πάρε την nova τηλέφωνο και πες του το και επίσης δεν φαίνεται το screenshot
GioNiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Απλά πάρε την nova τηλέφωνο και πες του το και επίσης δεν φαίνεται το screenshot Εχεις δικιο τωρα το εβαλα το screenshot, νομιζα πως ειχε ανεβει. Θα παρω τηλ να δω τι παιζει.
driverpit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Σημερα το πρωι μου ηρθε μηνυμα οτι η υπηρεσια θα ενεργοποιηθει μεσα στις επομενες ωρες.. Πριν λιγο εβαλα το ρουτερ που μου εδωσαν απο nova, το internet συνδεθηκε κανονικα αλλα εχω κακο συγχρονισμο οπως φαινεται στο screenshot. Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω η να παω σε καποιο καταστημα να ρωτησω τι γινεται? Κάλεσε στο 800 100 1112 χωρίς χρέωση τεχνική υποστήριξη nova και πες τους να τσεκάρουν την γραμμή σου. 1
GioNiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κάλεσε στο 800 100 1112 χωρίς χρέωση τεχνική υποστήριξη nova και πες τους να τσεκάρουν την γραμμή σου. Εγινε, αυτο θα κανω ευχαριστω!
keravnos21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν εχεις 30αρι πακετο εισαι μια χαρα οσο πρεπει, αν εχεις 50αρι δεν εισαι μια χαρα αυτα.
GioNiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μιλησα με τεχνικη υποστηριξη και αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εφοσον συγχρονιζει πανω απο 30 το max bandwidth ειναι ok εφοσον ειναι ΕΩΣ 50MBPS.. Τι να πω, μαλλον καλα εκανα και φοβομουν να παω στη nova λογω τεχνικης υποστηριξης.. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω μονος μου? Αυτους δεν τους βλεπω να ψηνονται. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2017 από GioNiko
NikosKallithea Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ζητα να σε πάνε σε 30αρα vdsl για να πληρώνεις λιγότερα.
GioNiko Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ζητα να σε πάνε σε 30αρα vdsl για να πληρώνεις λιγότερα.Δεν υπαρχει 30αρα στην νοβα. Ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι παρεχουν μονο συνδεση εως 50mbps. :/
driverpit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν υπαρχει 30αρα στην νοβα. Ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι παρεχουν μονο συνδεση εως 50mbps. :/ Ότι να ναι από την τεχνική υποστήριξη της Nova κανε ένα restart στο ρούτερ σου και δες κλειδώνει πάλι στα 29 αλλιώς ξαναπάρε τηλέφωνο στην Nova και ζήτα να σου στείλουν καινούργιο προφίλ στην γραμμή σου. 1
panos30x Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Φίλε μπορεί να έχεις απόσταση μεγάλη από το κάτσω..
timos71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μιλησα με τεχνικη υποστηριξη και αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εφοσον συγχρονιζει πανω απο 30 το max bandwidth ειναι ok εφοσον ειναι ΕΩΣ 50MBPS.. Τι να πω, μαλλον καλα εκανα και φοβομουν να παω στη nova λογω τεχνικης υποστηριξης.. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω μονος μου? Αυτους δεν τους βλεπω να ψηνονται. Να σου πω την αλήθεια και που κλειδώσες σε τέτοια ταχύτητα με 24db attenuation θαύμα είναι. Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ από τη μεριά σου είναι να ελέγξεις την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου για τυχόν προβλήματα. Οι παράλληλες καλωδιώσεις δημιουργούν πολλά προβλήματα στο vdsl. Δοκίμασε να απομονώσεις την κεντρική πρίζα του σπιτιού και να κάνεις μετρήσεις ταχύτητας εκεί καθώς και έναν έλεγχο ταχύτητας στο κατανεμητή της πολυκατοικίας σου.
GioNiko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το υψηλο dB το ειχα σκεφτει οτι επηρεαζει.. Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις στα δικτυα λεω να παω να ρωτησω αν γινεται να ερθουν να ελεγξουν τα καλωδια του σπιτου αλλα δεν ξερω αν θα ειναι διατεθειμενοι να το κανουν μιας και στην τεχνικη υποστηριξη μου ελεγαν οτι απο τη στιγμη που η συνδεση ειναι εως 50mbps και ειμαι πανω απο 29 ειναι ok.. Να σου πω την αλήθεια και που κλειδώσες σε τέτοια ταχύτητα με 24db attenuation θαύμα είναι.Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ από τη μεριά σου είναι να ελέγξεις την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου για τυχόν προβλήματα. Οι παράλληλες καλωδιώσεις δημιουργούν πολλά προβλήματα στο vdsl. Δοκίμασε να απομονώσεις την κεντρική πρίζα του σπιτιού και να κάνεις μετρήσεις ταχύτητας εκεί καθώς και έναν έλεγχο ταχύτητας στο κατανεμητή της πολυκατοικίας σου.
bill2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 λοιγικά σε έχουν σε αστικό κεντρό δοκίμασε με ρουτερ άλλου παρόχου για vdsl να δεις πόσο θα συχρονίσεις
GioNiko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 λοιγικά σε έχουν σε αστικό κεντρό δοκίμασε με ρουτερ άλλου παρόχου για vdsl να δεις πόσο θα συχρονίσεις Οταν εκανα το συμβολαιο μου το ειχαν πει κιολασς οτι θα παιρνω γραμμη απο το αστικο κεντρο.. Αν βρω καποιο αλλο vdsl router δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα