Προς το περιεχόμενο

Nougat σε LG G3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πειραματάκι σήμερα σε συσκευή LG G3 D850 3GB Ram 64GB Rom. Εργοστασιακά αγορασμένη με προεγκατεστημένο λειτουργικό της AT&T το οποίο αφαιρέθηκε από τον αδερφό μου αρχικά που ήταν δικό του και έγκατέστησε Rom Cyanogen nightly που ήταν πολύ ασταθείς και τράβαγε επανεκκινήσεις και κολλήματα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες πως κατέληξε στα χέρια μου αλλά στο διαταύτα. Αρχικά δοκίμασα να βάλω της AT&T την rom τπτ νεκρό, δοκίμασα κανα 2 ακόμα επίσης μετριότητα μέχρι που έπεσε μια έκδοση που λέγεται orion. Τίμια δεν μπορώ να πω γρήγορη ωραίο UI αλλά δεν κατάφερα με τπτ να βρω μια σωστή έκδοση για PS και έβγαζε συνέχεια σφάλμα στο πληκτρολόγιο. Για αυτό κίολας το κινητό καιρό τώρα καθόταν. Σήμερα λοιπόν που είχα χρόνο έψαξα και βρήκα μια έκδοση για D850 7.1.2 παρακαλώ και την οποία την έχω ήδη βάλει όπως επίσης και τα αντίστοιχα GApps. μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει το πόσο δυνατά παίζει η συσκευή και το πόσο καλά ανταποκρίνεται. Έβαλα και καμια 30αρια εφαρμογές για να δω πως θα πάει φορτωμένο και βλέπουμε. Δοκιμή με το antutu bench χτύπησε σκορ 37033 με κολλήματα η αλήθεια είναι κατα την αναπαραγωγή των stress video. θα δείξει στην πορεία. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο τώρα από πριν που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου.

Οποιαδήποτε απορία δεκτή

Δημοσ.

Μέχρι τώρα το ασυρματο, η καμερα, η διαμοιραση ιντερνετ μεσω usb, ληψεις και χρηση εφαρμογων, συγχρονισμος επαφων εχουν δουλέψει χωρίς να σκάει κάποια εφαρμογή. Η μπαταρία αν και είναι 1+ χρόνου ανταποκρίνεται αρκετα καλά χωρίς βέβαια να έχει κάρτα sim κουμπωμένη άρα και χωρίς δεδομένα. Όταν το άφησα απο τα χέρια μου με μια γενικότερη χρήση που ήταν της τάξης 4ωρών είχε μια πτώση της τάξης του 20% περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Και επανερχομαι. Ολα καλα πλυν το κομματι που αφορα τις κλησεις. μολις μπηκε καρτα σιμ και πηγαινες να κανεις κληση τραβαγε επανεκκινηση. Θεωρω βεβαια ότι είναι hardware το προβλημα και ισως ανοιξω να φω το sim reader μηπως είναι τπτ οξειδωμενο ή βραχυκυκλωμενο. Παντως αξιζει η δοκιμη αν καποιος εχει και δουλευει η πλακετα σωστα

Δημοσ.

Σε συνέχεια του προηγούμενου έψαξα και βρήκα λύση αν και αστεία και μπακάλικη δούλεψε και πρέπει να δουλεύει και σε ολες τις περιπτώσεις που τα g3 βαράνε επανεκκινήσεις. Παραθέτω σύνδεσμο https://forums.androidcentral.com/lg-g3/525990-lg-g3-update-caused-boot-loop-how-can-i-get-out-2.html#post5173658

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έρχομαι μετά από αρκετούς μήνες με ένα μικρό update . Η ακριβώς παραπάνω λύση τελικά ήταν τόσο προσωρινή που κράτησε μόλις κανα διήμερο . Ψάξε ψάξε βρήκα άκρη κατα 90% το πρόβλημα ήταν τροφοδοσίας . Η θα έφταιγε η μπαταρία ή το power ic . Επειδή το δεύτερο είναι η ακραία λύση έχω εδώ και 5 μέρες μια καινούργια μπαταρία και η επανεκκινήσεις που έκανε κατά τις κλήσεις έχουν σταματήσει. Θα δείξει τις επόμενες μέρες τι θα γίνει και αν ήταν 100% αυτό το πρόβλημα. Δηλώνω πάντως χαρούμενος που έχω ένα LG που είναι όπλο με ανταγωνισμό σε νέες συσκευές

Δημοσ.

Πραγματικά συγχαρητήρια που ασχολείσαι ακόμα με αυτό το κινητό, εγώ δεν θα είχα καθόλου υπομονή να το ψάξω τόσο! :P

Δημοσ.

'Αμα το δεις είναι αχρησιμοποίητο και είχα σκάσει να το κάνω να παίξει. Αμα το δεις τώρα ανοίγει ποιο γρήγορα και από το P9 Lite του 2016 που χρησιμοποιώ για μένα. Επίσης έχει και vpn κουμπωμένο πάνω και πλοηγήσε χωρίς να ξέρει όλος ο ντουνιάς που ψάχνεις και τι. Συν όλο το χώρο δικό σου και όχι της LG

Δημοσ.

'Αμα το δεις είναι αχρησιμοποίητο και είχα σκάσει να το κάνω να παίξει. Αμα το δεις τώρα ανοίγει ποιο γρήγορα και από το P9 Lite του 2016 που χρησιμοποιώ για μένα. Επίσης έχει και vpn κουμπωμένο πάνω και πλοηγήσε χωρίς να ξέρει όλος ο ντουνιάς που ψάχνεις και τι. Συν όλο το χώρο δικό σου και όχι της LG

Έχω κι εγώ ένα lg g2 κι ενα lg g3 και τους έχω βάλει nougat 7.1.2 lineage os.πραγματικά πάνε σφαίρα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμαμαι εκδοση νομιζω την εχω δουλεια για να σου πω. Αλλα όσοι κάνουν την δοκιμη σιγουρα θα εκπλαγουν ευχαριστα ειδικα αν εχουν την 32αρα πλακετα με τα 3gb ram

Η lineage είναι τελικά . Έχεις παρατηρήσει κανένα θέμα εσύ?

Επεξ/σία από DeVilMaYcRyGR
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...