Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό κινητό με καλές προδιαγραφές! Γενικά δεν αλλάζω συχνά κινητά, θέλω αυτό που θα πάρω να το έχω όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό! Είμαι ανάμεσα σε 4 μοντέλα! Έχετε έμπειρία απο κάποια απο αυτά; Mls energy 4g(16gb), Samsung galaxy a3(2017-16gb), xiaomi redmi 4x(32gb) και lenovo k6 power(16gb). Το Samsung είναι γνωστή μάρκα αλλά δεν θα ήθελα να αρκεστώ σε αυτό. Τι μου προτείνετε; 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: εώς 200 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, youtube, messenger, viber, internet, κλπ

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5'

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): επέκταση μνήμης, 3g, 4g

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; δεν έχω θέμα

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούργιο

Γενικά να μην κολλάει και να είναι σχετικά γρήγορο στο άνοιγμα των σελίδων.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Γενικά να μην κολλάει και να είναι σχετικά γρήγορο στο άνοιγμα των σελίδων.

Ευχαριστώ πολύ!

Μιας και πέρασαν πολλά κινητά απ'τα χέρια μου, αν επιθυμείς καλή απόδοση της συσκευής και καλή αυτονομία, θα κοιτάξεις συσκευές με τον snapdragon 625

https://www.kimovil.com/en/list-smartphones-by-processor/qualcomm-snapdragon-625-msm8953

Δημοσ.

Xiaomi Redmi 4X αν εξαιρέσουμε ότι χάνει στις φωτογραφίες την νύχτα.

Με εγγύηση Ελλάδας(info quest) στα 179€ και στα σκρουτζαδικα στα 150€(Global version) με εγγύηση καταστήματος.

Δημοσ.

Και εγώ για εκείνο σκέφτομαι απλά έχω μπερδευτεί με το θέμα του Global version. Στο σκρούτζ δεν τονίζουν όλα τα μαγαζιά εάν έχουν (Global version) και αυτά που το τονίζουν αναφέρουν κάτι για rom που δεν καταλαβαίνω!! 

Δημοσ.

Και εγώ για εκείνο σκέφτομαι απλά έχω μπερδευτεί με το θέμα του Global version. Στο σκρούτζ δεν τονίζουν όλα τα μαγαζιά εάν έχουν (Global version) και αυτά που το τονίζουν αναφέρουν κάτι για rom που δεν καταλαβαίνω!!

Εδώ είσαι http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=42092

Το redmi 4x έχει τον sd625 η τον sd435; Ποιος είναι καλλίτερος;

Το redmi 4x έχει τον 435

Το redmi note 4x έχει τον 625

Ο 625 είναι καλύτερος φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...