cupra20vt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παρουσιαστηκε ενα προβλημα ξαφνικα στο δευτερο pc που εχω στο εξοχικο. Ενω πριν 2 ημερες επαιζα κανονικα (gta v) ξαφνικα εχτες το βραδυ οταν το εβαλα, ανοιξε κανονικα το παιχνιδι αλλα in game παρουσιαζοταν κολληματα, ξαφνικο frame drop, για παραδειγμα οδηγουσες μηχανη η αυτοκινητο και δεν υπηρχε δρομος η κτήρια κλπ, δεν μπορω να καταλαβω πως ξαφνικα σε μια ημερα δημιουργηθηκε τετοιο θεμα, ενω επαιζα χωρις κανενα προβλημα το ιδιο game τις προηγουμενες ημερες. Το παιχνιδι γνησιο. To pc αποτελείται από: cpu: phenom ii x4 965 (stock) mobo: msi 970A sli krait ram: kingston hyper x 2x4 psu: coolermaster 650 semi modular ψυκτρα: noctua (δεν θυμαμαι τον τυπο αλλα απο θερμοκρασιες που το κοιταω ειναι κατω του 55 in game) gpu: evga gtx 960 ftw 4 gb (stock) Χρήζω άμεσης βοηθείας!!!!!!!
driftingcris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αυτο που λες με τους δρομους και τα διαφορα texture, ειναι κλασσικο σημαδι cpu bottleneck στο gta v. μηπως ειχες on το half v-sync, και τωρα ζοριζεται ο phenom για να βγαλει οσα πιο πολλα frames μπορει?
cupra20vt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 οχι τα εχω ολα στο off, εριξα μεχρι και τα γραφικα , τιποτα το ιδιο κανει, επισης το παρατηρησα και σε αλλο παιχνιδι να κανει κοληματα τα οποια δεν εκανε πριν, επαιζα ειδικα gta 2 εβδομαδες χωρις κανενα θεμα πουθενα..Αυτο με παραξενεύει..
driftingcris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 οχι εννοουσα, μηπως το ειχες on οταν επαιζε καλα. στο λεω γιατι και εγω ειχα το ιδιο θεμα με τον xeon. επαιζε 55fps, αλλα τα textures αργουσαν πολυ να εμφανιστουν, σε φαση που ηταν unplayable. εκανα limit τα fps στα 45 απο το rivatuner, και ολα ειναι κομπλε
cupra20vt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 θα το δοκιμασω μετα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειχα πειραξει ρυθμισεις εδω και 2 εβδομαδες που επαιζα και με τις ιδιες το εβαλα και εχτες που μου εκανε το προβλημα.. τι σκαλωμα εφαγε ενας θεος ξερει στα καλα καθουμενα.. Αν τελικα φταιει ο cpu γιατι δεν μου το παρουσιαζε 2 εβδομαδες και το εβγαλε εχτες?
driftingcris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 δεν ξερω φιλε μου. ειναι οντως περιεργο. μηπως το gta γυρισε στις default ρυθμισεις? μου το εχει κανει και εμενα μια φορα. default ρυθμισεις για gtx960 λογικα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες που ειχες. και αν δεν κανω λαθος, δεν βλεπει καν τι cpu εχεις πανω οταν βγαζει default settings, οποτε μπορει και να ειναι οντως αυτο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα