Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας από τους browser που χρησιμοποιώ, κολλάει σε μερικές σελίδες - χωρίς να κρασσάρει/κλείσει εντελώς

είναι δηλαδή unresponsive και είμαι στο close the program ή wait for the program to respond

όταν συμβαίνει αυτό, πάω task manager και κλείνω ένα, ένα τα instances/processes του browser που κουνιούνται (ανεβάζουν μνήμη πχ) μέχρι να πετύχω το instance του tab με τη προβληματική σελίδα

αν το πετύχω και το κάνω shut down τότε ο browser επανέρχεται και όλα είναι υπέροχα

αλλά δυστυχώς το προβληματικό instance δεν είναι πάντα αυτό που ανεβάζει τη μνήμη οπότε μερικές φορές κάνω shut down το core process του browser και τα χάνω όλα (κλείνουν όλα τα processes του browser)

υπάρχει μέθοδος να αναγνωρίσω ποιο instance/process είναι το προβληματικό;

(μην μου πείτε να το κλείσω και να ψάξω στο history γιατί δεν τα αποθηκεύει όταν κρασσάρει δυστυχώς)

ευχαριστώ

Δημοσ.

γιατί δεν ψάχνεις τον λόγο για το οποίο στο κάνει αυτό? έκανες κανένα scan με κανά antimalware? έχεις κανένα ad block στον browser? toolbars αμα φορτώνουν να τα βγάλεις? να βγάλεις και τπτ πρόσθετα? 

Δημοσ.

διότι είναι bug του browser και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, δεν έχει σχέση με malware/addons/toolbars

Δημοσ.

δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς δυστυχώς. αν δεν φαίνεται από της διεργασίες, τι μπορεί να τραβάει παραπάνω μνήμη η cpu για να έκλεινες αυτό πρώτα αυτό το .exe. 
αλλά το να κρασάρει ο browser σε κάποια site και να χάνεις την μπάλα, φυσιολογικό δεν είναι, ούτε για bug δλδ. Ανοίγω 10άδες σιτες και αυτό το θέμα δεν το έχω. ούτε σε pc με win xp ούτε σε pc με win 7 ούτε στο laptop με win 8.1 . 
είτε από chrome είτε από firefox είτε απο ie 11. ελπίζω κάποιος άλλος να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό που θες. 

Δημοσ.

Κατέβασε το Process Explorer και τρέξτο. Όταν κολλήσει πάλι προσπάθησε να δεις στα instancess του chrome με δεξί κλικ->properties τι λέει το καθένα πριν το κλείσεις. Ίσως έτσι ξεκαθαρίσεις που και τι κολλάει.

Δημοσ.

το χω κάνει αυτό αλλά δεν έχω βρει κάποια διαφορά ή κάποιο event που να πεις ότι φαίνεται ξεκάθαρα το κολλημένο instance

εκτός κι αν πρέπει να ψάξω κάτι πιο συγκεκριμένο οπότε θα πρέπει να το δοκιμάσω

Δημοσ.

Με άλλον browser δοκίμασες να δεις αν κολλάει πάλι;

Απενεργοποίησες όλα τα πρόσθετα μήπως φταίει κάποιο από αυτά;

Μήπως σου κολλάει σε σελίδες με πολύ flash ή java;

Δημοσ.

addon δεν είναι - σίγουρα flash ή javascript είναι, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο

δεν ξέρω αν ανιχνεύονται αυτά μέσα σε ένα process βέβαια, θα το κοιτάξω

θέμα resources δεν είναι αν ρωτάς για αυτό, έχει 12 gb μνήμη αλλά είναι ecc οπότε και να τερματίσει, δύσκολα θα κρασσάρει κάτι εξαιτίας υπερφόρτωσης μνήμης

τι άλλο μπορείς να κάνεις, αν τα απενεργοποιήσεις εντελώς δεν θα παίζει τίποτα μετά

αλλαγή browser είναι δύσκολη, τους έχω όλους αλλά με βολεύει αυτός δυστυχώς κι ας κρασσάρει, για αυτό το ψάχνω

Δημοσ.

Το ότι είναι ecc η μνήμη δεν παίζει ρόλο στον αν θα κρασάρει λόγω "υπερφόρτωσης". Αυτό που κάνουν οι ecc μνήμες είναι να ελέγχονται αυτόματα για σφάλματα και να επιδιορθώνουν τα ποιο συχνά εσωτερικά σφάλματα.

Error-correcting code memory (ECC memory) is a type of computer data storage that can detect and correct the most common kinds of internal data corruption. ECC memory is used in most computers where data corruption cannot be tolerated under any circumstances, such as for scientific or financial computing.

Typically, ECC memory maintains a memory system immune to single-bit errors: the data that is read from each word is always the same as the data that had been written to it, even if one or more bits actually stored have been flipped to the wrong state. Most non-ECC memory cannot detect errors although some non-ECC memory with parity support allows detection but not correction.

Για browser φαντάζομαι ότι έχεις τον chrome αφού μιλάς για πολλαπλά instancess. Η java δεν παίζει σε αυτόν, οπότε και την ξεχνάμε. Δες μήπως έχει κάποια ενημέρωση ο flash player (επέλεξε λειτουργικό και ppapi) και επέλεξε να είναι ενεργοποιημένος σε όλα τα sites.

Δώσε στην γραμμή διεύθυνσης το παρακάτω:

chrome://settings/content

και επέλεξε να επιτρέπονται στα site να εκτελούν το περιεχόμενο flash.

win-chrome-3.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...