SainT87 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γεια χαρα, εχθές κατεβασα ενα προγραμμα και μαζι με αυτο κατέβηκε και το opera και το avast free και δεν ξερω εγω και τι αλλο! Γιατι έγινε αυτο; Πως μπορώ να κάνω uninstall το avast γιατι ψάχνω παντού το εικονίδιο και δε το βρίσκω με τιποτα! Θέλω να το κάνω απεγκατάσταση γιατι απο τοτε που κατέβηκε αυτο, το Windows defender έγινε ανενεργό γιατι λεει έχετε αλλο προγραμμα που προστατεύει τα Windows...
driverpit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πινάκας ελέγχου και μετά κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος 1 1
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γεια χαρα, εχθές κατεβασα ενα προγραμμα και μαζι με αυτο κατέβηκε και το opera και το avast free και δεν ξερω εγω και τι αλλο! Γιατι έγινε αυτο; Επειδη στην εγκατασταση πατησες next next next χωρις να δεις τι επιπλεον σαβουρα ηθελε να βαλει ο installer. 9
buuren Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ξετικαρει μονο του τη σαβουρα που παει να εγκατασταθει, Ειναι πολυ καλο, με εχει σωσει αρκετες φορες. https://unchecky.com/ Δοκιμαστε το 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μου κανει εντυπωση που ξερεις να γραψεις στο insomnia αλλα να μην ξερεις πως κανεις uninstall ενα προγραμμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη στην εγκατασταση πατησες next next next χωρις να δεις τι επιπλεον σαβουρα ηθελε να βαλει ο installer. Αυτά τα next μπορει να σου βαλουν και αλλα πιο δυσκολα σε απεγκατασταση προγράμματα ...Θελουν προσοχη.
kinitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 και δεν ειναι κατι κακο το να ειναι ανενεργο το windows defender αν εχεις ενα καλο μαλιστα antivirus
Alexlooker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μου κανει εντυπωση που ξερεις να γραψεις στο insomnia αλλα να μην ξερεις πως κανεις uninstall ενα προγραμμα Μην εισαι κακοσ, δεν ειναι το ιδιο (μολισ ηρθε σε επαφη με την "ζουγκλα" του Internet).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα