Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα έχετε μπει στην αναζήτηση κάποιου ανιχνευτή γνησιότητας χαρτονομισμάτων για την επιχείρησή σας.

Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε το πιο vfm .

Δεν γνωρίζω τι δυνατότητες έχει το καθένα αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αναβαθμίζεται(για τα νέα χαρτονομίσματα) και να είναι σχετικά μικρό σε διαστάσεις.

Πχ: https://www.id-shop.gr/showprod.php?id=5330

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικα, αγορασα αυτο. Πηρε αναβαθμιση για τα 50αρικα κανονικα και κατα καιρους εχει παρει και αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι σε σταθερο σημειο, δεν χρειαζομαι χρηση μπαταριας και το software του εχει κανει τις αναβαθμισεις χωρις κανενα προβλημα μεσω καλωδιου usb. 

Αγοραστηκε προς αντικατασταση παλαιου με λαμπα UV. Ειναι γρηγορο και αρκετα μικρο (ειναι ομως τετραγωνο και οχι παραλληλογραμμο οπως αλλα). Προβληματιζεται μονο στα πολυ τσαλακωμενα.

Δημοσ.

Προσωπικα, αγορασα αυτο. Πηρε αναβαθμιση για τα 50αρικα κανονικα και κατα καιρους εχει παρει και αλλες αναβαθμισεις. Ειμαι σε σταθερο σημειο, δεν χρειαζομαι χρηση μπαταριας και το software του εχει κανει τις αναβαθμισεις χωρις κανενα προβλημα μεσω καλωδιου usb. 

Αγοραστηκε προς αντικατασταση παλαιου με λαμπα UV. Ειναι γρηγορο και αρκετα μικρο (ειναι ομως τετραγωνο και οχι παραλληλογραμμο οπως αλλα). Προβληματιζεται μονο στα πολυ τσαλακωμενα.

Επειδή μ'ενδιαφέρει πιο ''αυτό'' εννοείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο φαινεται.

αξιζει δηλαδή τα λεφτα του?

και αν εχετε προτείνεται και κανενα καλο καταμετρητη χαρτονομισμάτων για να μην ανοιγω άλλο θεμα.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/soldi-smart-p-PER.997586

lol, ξεχασα να βαλω το λινκ

Στο λινκ βλέπω αναβάθμιση μόνο για 20 ευρώ,για 50ρικα?

καλο φαινεται.

αξιζει δηλαδή τα λεφτα του?

και αν εχετε προτείνεται και κανενα καλο καταμετρητη χαρτονομισμάτων για να μην ανοιγω άλλο θεμα.

Όπως έκανα εγώ γιατι δεν είδα ότι προυπάρχει.... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cash tester ct 331 σε χρήση εδώ και μια πενταετία σε δύσκολο περιβάλλον χρήσης.Πήρε αναβάθμιση στα καινούργια 10ευρα,20ευρα και 50ευρα χωρίς κανένα πρόβλημα.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά του (κάτω από τα 90€)

ΥΓ:και Link.png Site: εδώ έχει μία λίστα με τα μηχανάκια που είναι ελεγμένα από την ΕΚΤ

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.

To soldi πηρε κανονικα αναβαθμιση για 50ευρα. Να ειμαι απολυτα ειλικρινης, δεν εψαξα παρα πολυ διεξοδικα το θεμα γιατι το ειχα αμεση αναγκη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cash tester ct 331 σε χρήση εδώ και μια πενταετία σε δύσκολο περιβάλλον χρήσης.Πήρε αναβάθμιση στα καινούργια 10ευρα,20ευρα και 50ευρα χωρίς κανένα πρόβλημα.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά του (κάτω από τα 90€)

ΥΓ:και Link.png Site: εδώ έχει μία λίστα με τα μηχανάκια που είναι ελεγμένα από την ΕΚΤ

εχεις λινκ αγορας??

καποια αλλη εμπειρια ?

το συγκεκριμενο βλεπω δεν υπαρχει στον καταλογο που εχεις αναρτησει. εχει το ct 33(2)

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.

εχεις λινκ αγορας??

καποια αλλη εμπειρια ?

το συγκεκριμενο βλεπω δεν υπαρχει στον καταλογο που εχεις αναρτησει. εχει το ct 33(2)

εμπειρία από άλλο δεν έχω,δεν το έχει στην λίστα γιατί μάλλον έχει σταματήσει η παραγωγή του αλλά όταν το είχα πάρει το είχε κανονικά. Ψάξε στο σκρουτζ ίσως υπάρχει σε κάποια μαγαζιά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεθαβω το θεμα μιας και ειναι απαιτητη πλεον η αγορα του συγκεκριμενου μηχανηματος.

ειναι ακομα το ct 332 sd απο τα πιο αξιοπιστα μηχανηματα??

βλεπω κυκλοφορησε και το ct 333 στα ιδια χρηματα

Επεξ/σία από kostakiss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...