Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μας ξεκαθαρισει τι παιζει ακριβως με το Freesync. 

Λοιπον αρχικα εγω πηρα προσφατα το μονιτορ Dell SE2717H που ειναι συμβατο με Freesync και τωρα που ψαχνομαι και για καρτα γραφικων συμβατη βλεπω αυτο...  http://support.amd.com/en-us/search/faq/216.

Πως γινεται να λεει οτι θελει display port ενω το μονιτορ μου δεν εχει και ειναι τεχνολογιας Freesync? (lol).

Επισης ποια καρτα γραφικων(freesync) μου προτεινετε εως 130-140 ευρω max.

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

post-451593-0-20347000-1502410683_thumb.jpg

Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω αρχικά το FreSync είχε σχεδιαστεί πάνω στο DP, αλλά μετά υλοποιήθηκε και μέσω HDMI.

Για κάρτα έπρεπε να ρωτήσεις εδώ. Τι παιχνίδια παίζεις?

Δημοσ.

Αν παίζεις αποκλειστικά CS, η RX 550 σε καλύπτει, αν στο μέλλον θελήσεις να παίξεις και κάποιο πιο βαρύ παιχνίδι, προτίμησε την RX 560. Εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ερευνα αγορα που εχω κανει ως τωρα κερδιζει εδαφος η Gigabyte RX 460 2gb απλα δεν βγαζω ακρη το βασικο. Αν η συγκεκριμενη υλοποιηση υποστηριζει freesync. Βλεπω για παραδειγμα να το γραφει πανω στο κουτι της αλλα στο review της στο επισημο site,τιποτα!!!

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει στην αγορά η 560, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς την 460. Στο site της AMD, και στην 560 και στην 550, στην καρτέλα Technologies, πάτα στο "see more technologies" και θα βρεις το FreeSync. Επίσης, και το site του κατασκευαστή (Gigabyte, Asus κλπ) λογικά θα αναφέρει το FreeSync.

• Like 1
Δημοσ.

χρησιμοποιώ freesync με lg μόνιτορ και rx380. Στο rust που παίζω δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί, στο left for dead 2 είναι απολαυστικό... Απ ότι θυμάμαι αποδίδει τα μέγιστα όταν παίζεις με 60+ fps

Δημοσ.

χρησιμοποιώ freesync με lg μόνιτορ και rx380. Στο rust που παίζω δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί, στο left for dead 2 είναι απολαυστικό... Απ ότι θυμάμαι αποδίδει τα μέγιστα όταν παίζεις με 60+ fps

Μήπως εννοείς την R9 380?

Εγώ παίζω μόνο cs:go.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...