Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες επειδη ειμαι στο πατρικο μου για πολλες μερες και η γραμμη(και καλα 24αρα) σερνετε υπαρχει τροπος να γινει κατι?Ειναι φυσιολογικο το 1mb up και 2 down?

Δεν ειναι πολυ δυσαναλογα?
Σας ευχαριστω.

post-336624-0-02489400-1502409857_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα μπορούσες να πας μέχρι και 5-6 αλλά με τέτοια γραμμή που εχεις παλι καλά που συγχρονίζεις

Χάχα άσε χαλι μαύρο.

όταν λες θα μπορούσα;;Μπορεί να γίνει μέσω ρυθμίσεων ή να τους πάρω τηλέφωνο να δουν κάτι;

Δημοσ.

Λοιπόν, σε παρόμοια περίπτωση (7Mbps συγχρονισμός σε vdsl 50) επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να κάνω τα εξής βήματα:

• Αποσύνδεσε κάθε τηλέφωνο από το σπίτι. (και το φίλτρο μαζί)
  • Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει συναγερμός συνδεδεμένος στο τηλέφωνο. Αν υπάρχει, άνοιξε το κουτί του και αποσύνδεσε το τηλεφωνικό καλώδιο.
  • Σύνδεσε το router απευθείας (χωρίς φίλτρο ή splitter) στην πρώτη πρίζα του σπιτιού. (Υπολόγισε το στο περίπου)
  • Κάνε restart το router, περίμενε να συγχρονίσει, μπες στη σελίδα του και δες αν είναι καλύτερα τα πράγματα.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, τότε μπορείς να κανονίσεις να έρθει τεχνικός στο χώρο.

Αν το πρόβλημα είναι στο χώρο σου  (οικοδομή-οικόπεδο-οικισμός), γενικά εντός ιδιωτικού χώρου, τότε γίνεται απλή διάγνωση προβλήματος και υπάρχει χρέωση 30€. Δε θα σου πουν ποιο είναι το πρόβλημα ούτε θα στο διορθώσουν. Ύστερα πρέπει να φέρεις δικό σου ηλεκτρολόγο να το διαγνώσει και να το διορθώσει.

Αν είναι εκτός του χώρου σου, δε γίνεται χρέωση και το διορθώνει η forthnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...