παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μου εδωσε φιλος ενα ταμπλετ για φτιαξιμο που ειχε ενα ή πολλα (δεν εσω ιδεα, πεταξα τα κερατα μου) απ που πεταγε φουλ σκριν ποπαπ. Το ερωτημα ειναι, ποιο δικαίωμα ζητάει ενα απ για να μπορέσει να πεταξει ενα τετοιο ποπαπ. Δεν θα ηθελα κατι τετοιο στις δικες μου συσκευές και φυσικα δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασία να ψαχνω ποιο απ το προκαλεί.
zananiro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καταρχήν, κάνοντας ένα σκανάρισμα με το malwarebytes βρίσκεις τις ύποπτες εφαρμογές που στο προκαλούν. Αν είναι εφαρμογές που τις εγκατέστησες εσύ, τις κάνεις uninstall, αν είναι εφικτό, και κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το πρόβλημα αλλά όχι πάντα. Η ριζική λύση είναι καθαρή εγκατάσταση της ρόμ. Δεν είναι απαραίτητο ότι την εφαρμογή την εγκατέστησες εσύ, μπορεί αυτό να προκαλείται και από εφαρμογές συστήματος όπως ο launcher ή ο browser, σύνηθες φαινόμενο σε κινέζικες low budget συσκευές. Οπότε στην περίπτωση αυτή έχουν σχεδόν σε όλα τα δικαιώματα, όπως συσκευή, πρόσβαση internet κλπ. Συνήθως χρειάζονται πρόσβαση στο internet, οπότε αν τις μπλοκάρεις από πρόσβαση στο internet στις περισσότερες περιπτώσεις διορθώνεις το πρόβλημα. Επίσης σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και να τις αφαιρείς δικαιώματα, έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν μόνες τους το σύστημα. Όπως ανέφερα πιο πάνω, για ριζική επίλυση τέτοιων προβλημάτων η καλύτερη λύση είναι καθαρή εγκατάσταση ρόμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα