Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα λαπτοπ.. Συγκεκριμένα το lenovo B50-80... Έχει 4gb ram και επεξεργαστή Intel pentium dual core 3825u 1.9ghz ...το θέμα είναι αν θα σηκώνει και κανονικά το πρόγραμμα fl studio που minimum requirements έχει τα εξής.. 2Ghz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 (or later) compatible CPU with full SSE2 support. The faster your CPU and more cores it has the more you will be able to do simultaneously

Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει

Δημοσ.

Χμμ δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά.

Καλύτερα ρώτησε στο section με τα laptop.

http://www.insomnia.gr/forum/35-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/

Αν θες ρώτησε και εδώ μήπως μπορούν τα παιδιά να σε βοηθήσουν να βρεις κάτι καλύτερο.

http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-1852

Δημοσ.

Επειδή είναι πρόγραμμα μουσικής προτείνω να το ψάξεις περισσότερο, γενικά όπως και με τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο/εικόνας πρέπει να έχεις ένα αρκετά καλό μηχάνημα έτσι και για την μουσική θες κάτι καλό (όχι στο ίδιο επίπεδο ίσως).

Δημοσ.

Κοίτα στο desktop μου έχω Intel core 2 duo E7300 2.66 ghz... Παλιος επεξεργαστής κ όμως το τρέχει κανονικότατα.. Τωρα στο συγκεκριμένο λαπτοπ έχει μεγάλη διαφορά ο επεξεργαστής?

Δημοσ.

Εγώ απλά θέλω να ξέρω αν Θα τρέχει κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να κολλάει υπερβολικά

Θα τρέχει κανονικά το πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το αν θα τρεχει καλα δεν εξαρταται μονο απο το FL. Το ποσα κ ποια VST θα φορτωσεις θα το κρινουν αυτο. Για real time processing δε νομιζω να τα παει καλα το συγκεκριμενο cpu παντως.

Δημοσ.

Τι κάρτα ήχου θα έχεις? Αν είναι κάποια φτηνή USB με μέτριους ASIO drivers δύσκολα να έχεις χαμηλό latency.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...