Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ηταν,καλά να ειμαστε να την θυμόμαστε.

The Legends Never Die, με της τεχνικές γνώσεις που έχω μπορώ να χρησημοπιώ παλιους υπολογιστές χώρις πρόβληματα ! Με ενα γερό service φυσάνε τα λάπτοπ της TOSHIBA ! Κνεις δεν μπορεί αν φτάσει την ΤΟSHIBA σε πιότητα

Επεξ/σία από paulJ
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paulJ είπε

The Legends Never Die, με της τεχνικές γνώσεις που έχω μπορώ να χρησημοπιώ παλιους υπολογιστές χώρις πρόβληματα ! Με ενα γερό service φυσάνε τα λάπτοπ της TOSHIBA !

Καλά, κούλαρε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλά, κούλαρε.

Εγώ κοολ είμαι, τα Αμερικανάκια την TOSHIBA ειδικά η HP δεν την φτάνει με τίποτα, οσο για τους haters, ξυδάκι !

Επεξ/σία από paulJ
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρελό necrobump το thread 😂

Η Toshiba είχε κάτι καλά laptop workstation... στις αρχές του 2000 άντε μέχρι βαριά το 2010. Και μιλάμε για τις πανάκριβες σειρές της μόνο. Μετά πήγε άπατο.

On 16/08/2024 at 13:52, paulJ said:

Εγώ κοολ είμαι, τα Αμερικανάκια την TOSHIBA ειδικά η HP δεν την φτάνει με τίποτα, οσο για τους haters, ξυδάκι !

Τα ακριβά της HP είναι κορυφή. Ακόμα έχω τέσσερα Elitebook Workstation: 8670W, 8570W και δύο 8770W. Ιδίως αυτά με το Dreamcolor panel (10 bit) είναι τρομερά για επεξεργασία φωτογραφίας. Βέβαια έχουν "πεθαμένη" cpu, 3820QM και κάτι τέτοια quad core της εποχής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...