Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά υπάρχει ένα άγχος ότι αν κλείσει η μοναδική εταιρεία που βγάζει τέτοια κινητά καταστραφηκαμε τι θα πάρουμε μετά και η ανησυχία της επιβεβαίωσης ότι αφού το παίρνουν πάρα πολλοί άρα κι εμείς καλά κάνουμε.

Δημοσ.

Μέχρι να γίνουν οι επισημες ανακοινώσεις έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα και μηδέν προ του τέλους μακάριζε

• Super Moderators
Δημοσ.

[...] μηδέν προ του τέλους μακάριζε

Μηδέν προ του τέλους μακάριζε; Γιατί όχι μείον ένα; Ή ένα; 

Μακάριζε; Είσαι βέβαιος ότι δεν είναι μαγάριζε;

• Like 3
Δημοσ.

Μηδέν προ του τέλους μακάριζε; Γιατί όχι μείον ένα; Ή ένα;

Μακάριζε; Είσαι βέβαιος ότι δεν είναι μαγάριζε;

Για μηδέν άγαν το ξεκίνησε, αλλά το άλλαξε στην πορεία.
Δημοσ.

Επειδη δεν ξερεις δικαιολογησε .

Δεν ειναι κινεζικα   να τα εχουν με το κιλο .

Τον πρωτο καιρο και  για τα μοντελα που ειναι περιζητητα οπως το jet black   plus που εχω  εγω ακομα και στις ΗΠΑ  δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα .Καλα για εδω δεν συζηταμε   ειπα να αναφερω μια σοβαρη χωρα και ημουν και απο τους πρωτους που το πηραν   .

Δεν πειραζει ομως φορουμ ειναι ο καθενας γραφει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι δεν εγινε και τιποτα .

Τωρα αν εννοεις κατι μοντελα  που βγαινουν στο ebay  την πρωτη μερα κυκλοφοριας και κανουν 10Κ   δεν γινεται συζητηση ετσι απλα ειπες να πεις και εσυ κατι .

Αφού τόσα χρόνια ξέρουν τι γίνεται με τη ζήτηση, δικαιολογείται να υπάρχει έλλειψη και μάλιστα για καιρό; Δεν θα έπρεπε να ήταν λυμένα αυτά τα θέματα; Υπάρχει περίπτωση να είναι τεχνητή η έλλειψη για να το κάνει ακόμα πιο ποθητό; 

Δημοσ.

Εμένα άλλο είναι το δράμα μου και θέλω να το μοιραστώ.. Πήρα το εφτά μαύρο την πρώτη εβδομάδα όλα καλά χαρούμενος βλέπω το Πάσχα το κόκκινο και έπαθα έρωτα.. Με τα πολλά σπρώχνω το εφτά μαύρο και πήρα το κόκκινο.. Τώρα λοιπόν ποια διαβεβαίωση έχω ότι δε θα τραβήξω τα ίδια και φέτος;Το μόνο καλό είναι ότι γυρίζω πανί με πανί πίσω μετά το Δεκαπενταύγουστο όποτε το δίλημμα θα απαντηθεί και από μόνο του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...