traul Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παντα χρήσιμα τα σχόλια σε άρθρα για την apple απο ατομα που κατά βαση εχουν μια κινεζια των 100 ευρω. 5
dancer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τελεια μετα τις οθονες θα αλλαζουμε και τα τζαμακια πισω για να λειτουργει η φορτιση, α ρε apple δουλευεις για τους τεχνικους. αντε τρεξτε να προλαβετε τωρα να παρετε το 8αρι και να βγαλετε selfie και share στα social media.
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Όλοι οι σχετικοί που ακόμα και σήμερα με κινεζιες κυκλοφορούν έχουν άποψη. Το γυαλί μπρος πίσω με το μεταλλικό περίγραμμα το είχε το iPhone 4 την στιγμή που ο ανταγωνισμός του Android έβγαζε πλαστικά toys. Όσο για την διπλή κάμερα που είναι τεράστια, μιλάμε για ARKit = Scanning, 4K 60Fps, 1080p 240fps όσο το γιατί θα βγάλουν και τα S μοντέλα. Γιατί δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο το συγκεκριμένο aspect ratio και η απουσία του Home Button. 6
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το προβλημα αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα ειναι η περιορισμενη παραγωγη στο επετειακο μοντελο το οποιο και με ενδιαφερει . Αρα για χωρες τριτου κοσμου οπως η δικη μας ουτε τον Φεβρουαριο δεν βλεπω να φτανει στην αγορα . Εννοειεται πως θα σημιεωσουν νεο ρεκορ πωλησεων . 4
slk200gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το προβλημα αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα ειναι η περιορισμενη παραγωγη στο επετειακο μοντελο το οποιο και με ενδιαφερει . Αρα για χωρες τριτου κοσμου οπως η δικη μας ουτε τον Φεβρουαριο δεν βλεπω να φτανει στην αγορα . Εννοειεται πως θα σημιεωσουν νεο ρεκορ πωλησεων . Μια χαρα διαθεσιμότητα θα εχει αρκει να θελεις να τα ακουμπησεις
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μια χαρα διαθεσιμότητα θα εχει αρκει να θελεις να τα ακουμπησεις Επειδη δεν ξερεις δικαιολογησε . Δεν ειναι κινεζικα να τα εχουν με το κιλο . Τον πρωτο καιρο και για τα μοντελα που ειναι περιζητητα οπως το jet black plus που εχω εγω ακομα και στις ΗΠΑ δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα .Καλα για εδω δεν συζηταμε ειπα να αναφερω μια σοβαρη χωρα και ημουν και απο τους πρωτους που το πηραν . Δεν πειραζει ομως φορουμ ειναι ο καθενας γραφει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι δεν εγινε και τιποτα . Τωρα αν εννοεις κατι μοντελα που βγαινουν στο ebay την πρωτη μερα κυκλοφοριας και κανουν 10Κ δεν γινεται συζητηση ετσι απλα ειπες να πεις και εσυ κατι . 3
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το προβλημα αν επιβεβαιωθουν οι φημες θα ειναι η περιορισμενη παραγωγη στο επετειακο μοντελο το οποιο και με ενδιαφερει . Αρα για χωρες τριτου κοσμου οπως η δικη μας ουτε τον Φεβρουαριο δεν βλεπω να φτανει στην αγορα . Εννοειεται πως θα σημιεωσουν νεο ρεκορ πωλησεων . Το ίδιο είχε γίνει και με το Apple Watch όταν είχε κυκλοφορήσει, 1 μήνα περίμενα για να μου έρθει.
yolodroid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλά, γυάλινη πλάτη σε κινητό for the first time ever. Καλά αυτή η Apple πρωτοπορεί πάντα και σύντομα και οι άλλοι γνωστοί "αντιγραφείς" θα την αντιγράψουν και θα βάλουν γυάλινες πλάτες στα μοντέλα τους ;-) εμμ το 2010 χρησιμοποιουσε γυαλι η Apple στα κινητα της οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πλαστικουρες 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 χαχαα ζωγραφισες!!!!!!!!!! αχαχαχαχα οι υπόλοιποι δηλαδή ντρέπονται και τα κρατάνε κρυμμένα στις τσέπες τους??? 4
kargo130 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Προσωπικα ειμαι περιεργος να δω, τι θα κανουν του χρονου με την ονομασια αν ισχυει οτι θα λεγεται iphone 8 το κορυφαιο μοντελο. Θα μπερδευτει η κατασταση με την ονομασια.... Ισως και να το ονομασουν iphone anniversary edition ή κατι τετοιο....
aristosism Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ο χρήστης JohnyFire είπε:χαχαα ζωγραφισες!!!!!!!!!! αχαχαχαχα οι υπόλοιποι δηλαδή ντρέπονται και τα κρατάνε κρυμμένα στις τσέπες τους???  Ε ναι τι xiaomi θα βγάλουμε στο τραπέζι
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ε ναι τι xiaomi θα βγάλουμε στο τραπέζι Έχετε παιδικά τραύματα με τα τραπέζια ή σας έχουν μάθει ότι όλος ο κόσμος θέλει να επιδεικνύεται σε ένα τραπέζι; Τι μανία είναι αυτή με τα τραπέζια που έχετε και μετά σου λέει ότι ο Έλληνας δεν έχει κόμπλεξ. 2
slk200gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχετε παιδικά τραύματα με τα τραπέζια ή σας έχουν μάθει ότι όλος ο κόσμος θέλει να επιδεικνύεται σε ένα τραπέζι; Τι μανία είναι αυτή με τα τραπέζια που έχετε και μετά σου λέει ότι ο Έλληνας δεν έχει κόμπλεξ. το θεαθήναι του ελληνα εινα παγκόσμια πρωτοτυπια ,τυχαια βγηκε το "ξερεις ποιος ειμαι εγω ? " 1
charly32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αγοράστε ότι θέλετε και αφήστε τις οπαδικές κατατάξεις 1
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 εμμ το 2010 χρησιμοποιουσε γυαλι η Apple στα κινητα της οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πλαστικουρες Λες για το γυαλί που με μια πτώση έσπαγε για πλάκα και ήθελες ένα 200αρι το λιγότερο για επισκευη? Η για την οθονιτσα των 3.5" που αξιώθηκε 5 χρόνια μετά από όλους τους άλλους να τη μεγαλώσει? Πλαστικό και άγιος ο θεός όσες φορές και να πέσει δεν παθαίνει τίποτα. Όχι θα λέω ότι έχω κινητό με γυαλι και θα το έχω σε θήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα