Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και κανα 5 μερες εχω θεμα με το ιντερνετ. στα ξαφνικα φαινεται να μην εχω ταχυτητα (δεν φορτωνει καμια σελιδα) ή απλα δεν φορτωνουν καποια στοιχεια της (πχ εικονες).

Πηρα τηλ και μου ηρθε μηνυμα οτι υποτιθεται το εφτιαξαν και για 1 μερα ημασταν οκ. Τωρα παλι τα ιδια.

Δοκιμασα και χωρις τηλ συσκευες

Επισης, πρεπει να με εβγαλαν και απο fast path, ετσι δεν ειναι?

post-209186-0-14211400-1502386383_thumb.png

Δημοσ.

Κατι που παρατηρησα . To SNR στον ote αμα το παω 8 συγχρονιζει μεν στα 17- 18 αλλα δεν φορτωνει καμια σελιδα.

Και βλεπω εχει 11-12 ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασες κάπιο reset η restart στο ρουτερ?

Προφανως. Δοκιμασα και χωρις τηλ συσκευες στις πριζες. Απο οτι μιλησα με εξυπηρετηση, ειχε σημειωθει στο προηγουμενο τηλεφωνημα μου σε αυτους οτι αν επαναλληφθει το προβλημα να αλλαξω εξοπλισμο το οποιο το περασαν σαν αιτημα και θα παω να παραλαβω αυριο πρωι.

Εκανα και αιτηση για το fastpath

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και κανα 5 μερες εχω θεμα με το ιντερνετ. στα ξαφνικα φαινεται να μην εχω ταχυτητα (δεν φορτωνει καμια σελιδα) ή απλα δεν φορτωνουν καποια στοιχεια της (πχ εικονες).

Πηρα τηλ και μου ηρθε μηνυμα οτι υποτιθεται το εφτιαξαν και για 1 μερα ημασταν οκ. Τωρα παλι τα ιδια.

Δοκιμασα και χωρις τηλ συσκευες

Επισης, πρεπει να με εβγαλαν και απο fast path, ετσι δεν ειναι?

Μια off-topic συμβουλή. Κρύβε πάντα το username σου της otenet γιατί κάποιοι σε ταυτοποιούν εάν το θελήσουν (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, οφειλές κλπ) και δεν νομίζω ότι θα το ήθελες.

Δημοσ.

Λοιπον οκ, μαλλον το προβλημα ειναι με τον σταθερο πλεον και εχω τοσα θεματα, αν και σε αλλο δικτυο (στο φοιτητικο μου σπιτι) δεν εχω κανενα θεμα.

Για καποιο λογο ο σταθερος δεν εχει καθολου ιντερνετ, ενω το λαπτοπ, με ethernet, εχει. Ο οπερα μου βγαζει σε καθε ιστοσελιδα οτι 

"Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, Δοκιμαστε να κάνετε τα εξής: Να εκτελέσετε τον Διαγνωστικό Έλεγχο δικτύου των windows" -Το εκανα ηδη

Και αν ανοιξω τα δίκτυα, στο status του ethernet βγαζει μονο "identifying"

Επισης, δοκιμασα να αναβαθμισω τα network drivers απο το device manager αλλα εχω ηδη latest. Τωρα δοκιμαζω το network reset. Οκ με αυτο εφτιαξε.

Για την ωρα δεν δοκιμαζω να αλλαξω το ρουτερ αφου δεν εχω θεμα, ειδα οτι ενεργοποιησαν και το fastpath (ηρθε και μηνυμα)

Καμία αλλη ιδεα?

Δεν εχω καποιο vpn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...