aristos12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/sterea-ellada/xalkida-epiasan-ton-fanopoio-na-dialyei-klemmeno-aytokinito-vid/2180995/ καί βέβαια τόν επαγγελματία φανοποιό πού διέλυσε τό αμάξι τόν αφησαν ελεύθερο ... κ μέχρι νά γίνει η δίκη κλπ , θά δουλεύει κανονικότατα σάν νά μήν συνέβη τίποτα ... ελλάδα 2017 ...
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τι θα έπρεπε να γίνει δλδ? Να τον κρεμάσουν παραδειγματικά στο Σύνταγμα χωρίς δίκη? 1
dollyyy19 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 δεν μπορουν να κανουν κατι,αν δεν αποδειξουν οτι το ειχε εν γνωση οτι ειναι κλεμμενο.και μαλλον εκανε τον κινεζο.ποιον εδωσε ομως;αν και επρεπε να τον παρακολουθησουν για να βρουν ολο το κυκλωμα.
YourTrueLegend Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/sterea-ellada/xalkida-epiasan-ton-fanopoio-na-dialyei-klemmeno-aytokinito-vid/2180995/ καί βέβαια τόν επαγγελματία φανοποιό πού διέλυσε τό αμάξι τόν αφησαν ελεύθερο ... κ μέχρι νά γίνει η δίκη κλπ , θά δουλεύει κανονικότατα σάν νά μήν συνέβη τίποτα ... ελλάδα 2017 ... Σου εχω καλυτερο. Για τετοιου ειδους κλοπες ακομα κι αυτοι που ομολογουν, παραμενουν εξω για χρονια μεχρι να γινει δικη κι οταν γινει η δικη η ποινη ειναι αστεια, πολλες φορες αφηνονται κι ελευθεροι εντος μηνων. Τo GPS μια χαρα χρησιμο ειναι, η συγκεκριμενη περιπτωση οπου ο ιδιοκτητης πιθανοτατα καθυστερησε να αντιδρασει δεν ειναι ενδεικτικη.
aristos12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Τι θα έπρεπε να γίνει δλδ? Να τον κρεμάσουν παραδειγματικά στο Σύνταγμα χωρίς δίκη? προσωπικά δέν θά ελεγα οχι...γιά κρέμασμα σέ σοβαρά αδικήματα κατά την γνώμη σου δηλ. βρήκαν κλεμμένο κ δυαλυμένο αμάξι στό συνεργείο του κ δέν τρέχει τίποτα ? δηλ.πήγε κάποιος κ τού ειπε ... μάστορα βγάλε πόρτες κ προφυλακτήρες γιά νά ειναι τό αμάξι πιό ομορφο ? επρεπε νά βγεί στή φόρα κ τό ονοματεπώνυμό του κ η ακριβής διεύθυνση τού κλεφτοσυνεργείου ... κ φυσικά η φωτογραφία του γιά παραδειγματισμό στούς μελλοντικούς ομοίους του ... αλλά επειδή εχουμε δημοκρατία (χαχαχα εδώ γελάμε...) δέν μπορούμε νά τά γνωρίζουμε .. λόγω προσωπικών δεδομένων τού κάθε απατεώνα ... 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέχρι να γίνει η δίκη δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, προφανώς και δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό. 1
aristos12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέχρι να γίνει η δίκη δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, προφανώς και δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό. εσύ πάντως αν μένεις κοντά στή χαλκίδα ... πηγαινε τό αμάξι σου σέ αυτόν... 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς είμαι μακριά, κρίμα γιατί από ότι φαίνεται έχει άκρες για φτηνά ανταλλακτικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δυστυχώς είμαι μακριά, κρίμα γιατί από ότι φαίνεται έχει άκρες για φτηνά ανταλλακτικά.Πιθανόν αν είχες πέσει θύμα του συγκεκριμένου τύπου επαγγελματία καθώς και του αναποτελεσματικου συστήματος απονομής δικαιοσύνης θα είχες διαφορετική άποψη. Δεν μίλησε κανείς (κυριολεκτικά) για κρεμάλες, αλλά το καθεστώς απόλυτης ατιμωρησίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι απλά απαράδεκτο.
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πιθανόν αν είχες πέσει θύμα του συγκεκριμένου τύπου επαγγελματία καθώς και του αναποτελεσματικου συστήματος απονομής δικαιοσύνης θα είχες διαφορετική άποψη. Δεν μίλησε κανείς (κυριολεκτικά) για κρεμάλες, αλλά το καθεστώς απόλυτης ατιμωρησίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι απλά απαράδεκτο. Αυτό μάλλον δεν το είδες: προσωπικά δέν θά ελεγα οχι...γιά κρέμασμα σέ σοβαρά αδικήματα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αυτό μάλλον δεν το είδες: Δεν νομίζω να το εννοούσε, πιστεύω συμφωνείς.
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν νομίζω να το εννοούσε, πιστεύω συμφωνείς. Ενώ ότι έγραψα εγώ είσαι 100% σίγουρος πως το εννοούσα, σωστά? Ο Αρίστος πάντως είναι γνωστός στο παρόν φόρουμ για τις "περίεργες" απόψεις που έχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ενώ ότι έγραψα εγώ είσαι 100% σίγουρος πως το εννοούσα, σωστά? Ο Αρίστος πάντως είναι γνωστός στο παρόν φόρουμ για τις "περίεργες" απόψεις που έχει. Δεν μου έδωσες λόγο να πιστεύω οτι δεν εννοούσες αυτό που έλεγες. Οι κρεμαλες στις οποίες αναφέρθηκε ο Αριστος (προφανώς) ήταν μια μορφή υπερβολής. Εν τέλει γιαυτό αυτό υπάρχει ένα public forum, για να συζητιούνται διαφορετικές απόψεις, έστω και κάπως "περίεργες".
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν μου έδωσες λόγο να πιστεύω οτι δεν εννοούσες αυτό που έλεγες. Οι κρεμαλες στις οποίες αναφέρθηκε ο Αριστος (προφανώς) ήταν μια μορφή υπερβολής. Εν τέλει γιαυτό αυτό υπάρχει ένα public forum, για να συζητιούνται διαφορετικές απόψεις, έστω και κάπως "περίεργες". Ούτε ο Αρίστος σου έδωσε λόγο να πιστέψεις ότι δεν το εννοούσε, αλλά για σένα είναι προφανές επειδή... έτσι! Η ουσία πάντως είναι ότι η αστυνομία και οι δικαστικοί ενεργούν σύμφωνα με τους νόμους, όχι σύμφωνα με τη γνώμη του... Αρίστου! Δεν προβλέπεται τιμωρία χωρίς δίκη, και οι περιοριστικοί όροι έχουν κάποιες προϋποθέσεις, η τήρηση των νόμων δεν είναι σε καμία περίπτωση "καθεστώς ατιμωρησίας" όπως νομίζεις.
pananton Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 ο άλλος το έκλεψε και αντί να το πάει έξω ή "δυτικά προάστια" το πήγε στην Εύβοια...πόσο στόκος.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις