dimpa16 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Ψαξε ψάξε,έπεσα πανω σ`αυτο το κινητό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-armor-2 Υπάρχει κάποιος να δώσει περισότερες πληροφορίες? Νομίζω οτι για τα specs και την τιμή του,είναι αξιοπρεπέστατο (χωρις να γνωρίζω την εταιρεία) Αξίζει ή να κοιτάζω σε άλλα?
vchristod84 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μάλλον.....Γιατι λες να είναι μάπα; Για rugged συσκευή, μου φαίνεται σούπερ.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Από αμφιλεγόμενη μάρκα όμως. Δεν θα έκανα την κίνηση και ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Τόσα λεφτά δίνω μόνο για "σίγουρες" μάρκες όπως Xiaomi και Meizu. 2
dimpa16 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τι να πω ρε παιδια,δειχνει να ειναι δυνατο,αλλά,δεν γνωρίζω την μαρκα.
vchristod84 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Από αμφιλεγόμενη μάρκα όμως. Δεν θα έκανα την κίνηση και ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Τόσα λεφτά δίνω μόνο για "σίγουρες" μάρκες όπως Xiaomi και Meizu.Συμφωνώ, δεν έχουν όμως rugged τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά, πόσο δε μάλλον γενικώς rugged συσκευή απ' όσο ξέρω
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ένας λόγος παραπάνω για να μην το πάρω. Αν ήθελα τέτοιο τηλέφωνο θα αγόραζα τη συσκευή μου και μαζί μια rugged θήκη του 60ευρου.
kanesaxo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Συμφωνώ, δεν έχουν όμως rugged τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά, πόσο δε μάλλον γενικώς rugged συσκευή απ' όσο ξέρω blackview BV8000pro. Το είχα για μια μέρα στα χέρια μου, τούμπανο. Μεγάλη ιστορία, που θα ειπωθει σε αναλογο τοπικ.
vchristod84 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 blackview BV8000pro. Το είχα για μια μέρα στα χέρια μου, τούμπανο. Μεγάλη ιστορία, που θα ειπωθει σε αναλογο τοπικ. Όπως λέμε "όχι Γιάννης, Γιαννάκης"
kanesaxo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Όπως λέμε "όχι Γιάννης, Γιαννάκης" σε θέμα σπέκς, ολόιδια απ'οσο έριξα μια ματιά. Το παιχνιδι παίζεται, κατά πόσο αντοχής είναι αμφότερα. Πάντως, για το συγκεκριμένο, αν μπείτε στο φορουμ της εταιρειας, εχει θεματάκια. Η συσκευη που ρθε στα χέρια μου πάντως, δν ειχε καποιο θέμα, σα συσκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα