Προς το περιεχόμενο

Ulefone Armor 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Ψαξε ψάξε,έπεσα πανω σ`αυτο το κινητό

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-armor-2

Υπάρχει κάποιος να δώσει περισότερες πληροφορίες?

Νομίζω οτι για τα specs και την τιμή του,είναι αξιοπρεπέστατο (χωρις να γνωρίζω την εταιρεία)

Αξίζει ή να κοιτάζω σε άλλα?

Δημοσ.

Από αμφιλεγόμενη μάρκα όμως. Δεν θα έκανα την κίνηση και ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Τόσα λεφτά δίνω μόνο για "σίγουρες" μάρκες όπως Xiaomi και Meizu. 

• Like 2
Δημοσ.

Από αμφιλεγόμενη μάρκα όμως. Δεν θα έκανα την κίνηση και ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Τόσα λεφτά δίνω μόνο για "σίγουρες" μάρκες όπως Xiaomi και Meizu.

Συμφωνώ, δεν έχουν όμως rugged τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά, πόσο δε μάλλον γενικώς rugged συσκευή απ' όσο ξέρω
Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν έχουν όμως rugged τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα χαρακτηριστικά, πόσο δε μάλλον γενικώς rugged συσκευή απ' όσο ξέρω

blackview BV8000pro.

Το είχα για μια μέρα στα χέρια μου, τούμπανο. Μεγάλη ιστορία, που θα ειπωθει σε αναλογο τοπικ.

Δημοσ.

blackview BV8000pro.

Το είχα για μια μέρα στα χέρια μου, τούμπανο. Μεγάλη ιστορία, που θα ειπωθει σε αναλογο τοπικ.

Όπως λέμε "όχι Γιάννης, Γιαννάκης"
Δημοσ.

Όπως λέμε "όχι Γιάννης, Γιαννάκης"

σε θέμα σπέκς, ολόιδια απ'οσο έριξα μια ματιά. Το παιχνιδι παίζεται, κατά πόσο αντοχής είναι αμφότερα.

Πάντως, για το συγκεκριμένο, αν μπείτε στο φορουμ της εταιρειας, εχει θεματάκια. Η συσκευη που ρθε στα χέρια μου πάντως, δν ειχε καποιο θέμα, σα συσκευή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...