Zenor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αν διάβασες, έγραψα για ένα ποσοστό 94%, το οποίο βγαίνει από παγκόσμια στατιστικά των τηλεφωνημάτων που δέχεται η Apple για αυτό το πρόβλημα. Πρώτα εξετάζεις τα εύκολα και μετά τη σπάνια περίπτωση. Θα εκπλαγείς με το πόσοι άσχετοι υπάρχουν που τους βγάζει και μήνυμα το Fw ότι κόβει την επικοινωνία και συνεχίζουν. Εγώ ήθελα να ήταν όντως κάτι τέτοιο, αλλά ο φίλος μας να άνοιγε το τηλέφωνο μόνος του, να το χάλαγε και μετά να δω τι θα έλεγες. Δεν παρότρυνα κανένα να ανοίξει το κινητό του τηλέφωνο μόνος του και να κάνει το οτιδήποτε. Τα ποσοστά που γράφεις και γενικότερα η τεχνική υποστήριξη της apple είναι αστεία για να μην πω τίποτα χειρότερο. Θυμίζω πως μιλάμε για μια εταιρία με μηδενικό ποσοστό service υπερμαχο του χάλασε - πετα το - πάρε άλλο. Τα genius bars της Apple είναι ικανά μόνο για βασικό lvl 1 troubleshooting και ουδεμία επαφή έχουν με το πραγματικό hardware / software support. Έχω ολοκληρώσει έναν σημαντικό αριθμό επισκευων σε Apple συσκευές τα τελευταία χρόνια και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως δεν συνάντησα Error 9 που να μην ήταν hardware related. 1
Zaytsev Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δεν παρότρυνα κανένα να ανοίξει το κινητό του τηλέφωνο μόνος του και να κάνει το οτιδήποτε. Τα ποσοστά που γράφεις και γενικότερα η τεχνική υποστήριξη της apple είναι αστεία για να μην πω τίποτα χειρότερο. Θυμίζω πως μιλάμε για μια εταιρία με μηδενικό ποσοστό service υπερμαχο του χάλασε - πετα το - πάρε άλλο. Τα genius bars της Apple είναι ικανά μόνο για βασικό lvl 1 troubleshooting και ουδεμία επαφή έχουν με το πραγματικό hardware / software support. Έχω ολοκληρώσει έναν σημαντικό αριθμό επισκευων σε Apple συσκευές τα τελευταία χρόνια και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως δεν συνάντησα Error 9 που να μην ήταν hardware related. Φαντάζομαι για να τα λες αυτά έχεις κάποια στοιχεία στα χέρια σου. Θα χαρώ να τα μοιραστείς μαζί μας, διαφορετικά, είσαι άλλος ένας άσχετος πίσω από το πληκτρολόγιο, με γνώμη κι άποψη, μακρυά από την πραγματικότητα. Δεύτερον, είναι φυσικό να συνάντησες error 9 που ήταν hw, γιατί απλά τις software υποθέσεις τις έχει ήδη λύσει το support και δεν έφτασαν ποτέ σε εσένα.
Zenor Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι για να τα λες αυτά έχεις κάποια στοιχεία στα χέρια σου. Θα χαρώ να τα μοιραστείς μαζί μας, διαφορετικά, είσαι άλλος ένας άσχετος πίσω από το πληκτρολόγιο, με γνώμη κι άποψη, μακρυά από την πραγματικότητα. Δεύτερον, είναι φυσικό να συνάντησες error 9 που ήταν hw, γιατί απλά τις software υποθέσεις τις έχει ήδη λύσει το support και δεν έφτασαν ποτέ σε εσένα. Φίλε μου άσε καλύτερα τους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αυτά που λέω είναι η πραγματικότητα την οποία γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικά κι έχω άποψη καθώς επισκευαζω καθημερινά τις συγκεκριμένες συσκευές σε επίπεδο πλακέτας και γνωρίζω αρκετά καλά τα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα, τον τρόπο που δουλεύουν και τη σύνδεση αυτών με τα errors κατά το restore και όχι μόνο. Μπορείς να πατήσεις στο link της υπογραφής μου και να δεις με τα μάτια σου. Από εκεί και πέρα, επειδή έχουμε βγει off topic μπορείς να κρατήσεις εσύ την άποψή σου και εγώ τη δική μου και να τελειώνει το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα