Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα θεμα με το κινητο μου. Μου βγαζει να το συνδεσω με το itunes για να κανω επαναφορα αλλα οταν παω να το κανω μου εμφανιζει στο itunes error 9 το εψαξα λιγο και ειδα οτι πρεπει να το κανω dfu mode και να το κανω επαναφορα ετσι αλλα παλι τα ιδια μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι και πως φτιαχνει;

Δημοσ.

Πάμε πάλι... Το error 9 ΔΕΝ είναι hardware.

Κλείσε firewall και antivirus και δοκίμασε με άλλο καλώδιο.

Τελευταία έκδοση iTunes καμιά φορά βοηθάει.

Δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή.

Η μόνη περίπτωση Hw είναι χαλασμένο port, αλλά θα σου έκανε νερά με τη φόρτιση πριν. Έκανε;

Δημοσ.

Πάμε πάλι... Το error 9 ΔΕΝ είναι hardware.

Που ακριβώς το στηρίζεις αυτό φίλε μου; Μου φαίνεσαι αρκετά απόλυτος.

Αν το στηρίζεις στο google, τότε ψάξε καλύτερα γιατί το Error 9 είναι καθαρά hardware και όλα αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο για anti-virus, firewall και καλώδια είναι χάσιμο χρόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Που ακριβώς το στηρίζεις αυτό φίλε μου; Μου φαίνεσαι αρκετά απόλυτος.

Αν το στηρίζεις στο google, τότε ψάξε καλύτερα γιατί το Error 9 είναι καθαρά hardware και όλα αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο για anti-virus, firewall και καλώδια είναι χάσιμο χρόνου.

Αλήθεια; Η γυναίκα μου είναι τεχνικός στην Apple. 94% των περιπτώσεων του Error 9, τα έχει λύσει με απενεργοποίηση λογισμικού προστασίας, ή διαφορετικό καλώδιο/pc.

Αλλά εσύ, ξέρεις καλύτερα.

Δημοσ.

Αλήθεια; Η γυναίκα μου είναι τεχνικός στην Apple. 94% των περιπτώσεων του Error 9, τα έχει λύσει με απενεργοποίηση λογισμικού προστασίας, ή διαφορετικό καλώδιο/pc.

Αλλά εσύ, ξέρεις καλύτερα.

Άμα είναι η γυναίκα σου τεχνικός στην Apple πάω πάσο! :D :D :D

Zenor οχι

Για δώσε ένα ιστορικό για τη συσκευή. Κάποια πρόσφατη επισκευή; Πότε εμφανίστηκε το Error κλπ.

Δημοσ.

Τελευταια επισκευη ηταν οτι αλλαχτηκε οθονη εχει κανα 2 εβδομαδες αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο. Πιστευεις οτι αν γινει reball στο nand να φτιαξει; Η χρειαζεται καινουργιο;

Παντως ευχαριστω για την βοηθεια παιδια :)

Δημοσ.

Τελευταια επισκευη ηταν οτι αλλαχτηκε οθονη εχει κανα 2 εβδομαδες αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο. Πιστευεις οτι αν γινει reball στο nand να φτιαξει; Η χρειαζεται καινουργιο; 

Παντως ευχαριστω για την βοηθεια παιδια :)

Πολύ πιθανό να φταίει αυτό. Την άλλαξες μόνος σου; Restore γιατί έκανες;

Δημοσ.

Αλήθεια; Η γυναίκα μου είναι τεχνικός στην Apple.

[8-o ...

αδερφές έχει?? ουψ ξέχασα, είμαι παντρεμένος [:-p

Δημοσ.

Παιδια ανοιξα το κινητο και βρηκα ενα ξεκολλημενο cap πανω απο το nand.Λετε να φταιει αυτο το; Το εβγαλα τελειως και προσπαθησα να bootαρω το κινητο και εβγαζε απαλι το itunes οποτε νομιζω υπαρχουν πιθανοτητες να φταιει αυτο.Τι λετε;

Δημοσ.

Μπααα! Μάλλον το anti-virus θα φταίει! 

Αν διάβασες, έγραψα για ένα ποσοστό 94%, το οποίο βγαίνει από παγκόσμια στατιστικά των τηλεφωνημάτων που δέχεται η Apple για αυτό το πρόβλημα.

Πρώτα εξετάζεις τα εύκολα και μετά τη σπάνια περίπτωση. Θα εκπλαγείς με το πόσοι άσχετοι υπάρχουν που τους βγάζει και μήνυμα το Fw ότι κόβει την επικοινωνία και συνεχίζουν.

Εγώ ήθελα να ήταν όντως κάτι τέτοιο, αλλά ο φίλος μας να άνοιγε το τηλέφωνο μόνος του, να το χάλαγε και μετά να δω τι θα έλεγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...