Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανταγωνισμός μπράβο. Μακάρι να υπήρχε και ένας σοβαρός τρίτος στο παιχνίδι. Τόσα χρόνια η Intel έπαιζε μπάλα μόνη της καιρός να ιδρώσει και λίγο. Μόνο έτσι θα έχουμε καινοτομίες αλλιώς όπως γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια θα είμαστε στάσιμοι.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος περίμενε ότι η Intel θα δώσει εξαπυρινους στην μεσαία κατηγορία??

Εννοείται ότι για να τους κρατήσει στην τιμή δεν πρόκειται να βάλει HyperThreading. Και από τιμές ένας i5 8400 θα κάνει 300€

Το ξερεις οτι τους ειχε ανακοινωσει στο χρονοδιαγραμμα της 2 χρονια πριν...τιποτα δεν αλλαξε για την intel , ισως το μοναδικο που εγινε να μπορεσε και να τους φερει 2-3 μηνες νωριτερα και αυτο λογικο καθως ο αντιπαλος της εβγαλε νεα ανταγωνιστικη σειρα....

• Like 1
Δημοσ.

Ανταγωνισμός μπράβο. Μακάρι να υπήρχε και ένας σοβαρός τρίτος στο παιχνίδι. Τόσα χρόνια η Intel έπαιζε μπάλα μόνη της καιρός να ιδρώσει και λίγο. Μόνο έτσι θα έχουμε καινοτομίες αλλιώς όπως γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια θα είμαστε στάσιμοι.

Ηδη ετοιμαζεται να μπει στο παιχνίδι και η Qualcomm!

Δημοσ.

Ηδη ετοιμαζεται να μπει στο παιχνίδι και η Qualcomm!

Με x86? Γιατί τόσα χρόνια μόνο arm βγάζει. Μακάρι μπει και τρίτος να πάρει ένα κομμάτι της πίτας από την Intel να δούμε ωραία πράγματα στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο οι Intel & AMD έχουν άδεια κατασκευής x86.

Άρα δύσκολα για την Qualcomm αν είναι μόνο με arm. Ίσως πάρει ένα μικρό ποσοστό στα laptop.

Δημοσ.

Είδαμε την κάμπια-lake X. Δλδ μετά από αυτό τι περιμένετε από τον φραπέ lake ? Ά ναι ξέχασα όλοι έχετε 200Hz monitor και θα σας έκανε bottleneck ό ryzen @1080p. Ουστ από δω. Για πρώτη φορά έχουμε ανταγωνισμό και ως συνήθως θαβετε. Typical.

Δημοσ.

Είδαμε την κάμπια-lake X. Δλδ μετά από αυτό τι περιμένετε από τον φραπέ lake ? Ά ναι ξέχασα όλοι έχετε 200Hz monitor και θα σας έκανε bottleneck ό ryzen @1080p. Ουστ από δω. Για πρώτη φορά έχουμε ανταγωνισμό και ως συνήθως θαβετε. Typical.

η μονη ουσια για τους περισσοτερους ειναι Single Core Performance....και 200 πυρηνες να εχει....who cares....

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί συγκρίνεις με FX κι όχι με Ryzen?

δεν εχει σημασια το ποτε βγηκε, αυτο ακριβως αναφερω...στα ιδια λεφτα ποιος ειναι καλυτερος? αλλα αφου επιμενεις, να ενα αλλο παραδειγμα στα ιδια λεφτα

http://www.legitreviews.com/intel-core-i7-7700k-versus-amd-ryzen-1700x-14-game-cpu-showdown_192508/8

και το σημαντικοτερο οι AMD παντα ριχνει 30-50% κατω τις τιμες μετα απο λιγο καιρο ενω η Intel δινει ακομα και μετα απο 15 χρονια τους Core2Duo 120€ εδινε κλαιω...

και με αυτο θελω να καταληξω ΓΙΑΤΙ χτυπιεστε ποιος ειναι καλυτερος....καθε φορα που θες να παρεις PC κοιτας απλα στα λεφτα που δινεις ποιο ειναι καλυτερο οχι τι μαρκα ειναι ή τι μου ειπε η Θεια μου, υπαρχουν τα παντα συγκριτικα στο Internet, παιζει games? δες με ιδια καρτα διαφορα στα FPS, θες Cropping etc? δες ποιος ειναι καλυτερος σε Multithread, 

Επιπλεον οταν τα games αρχιζουν και γινονται 4 Cores use εκει θα αλλαξει πολυ το σκηνικο....

κ για να μην λετε οτι υποστηριζω καποια εταιρια, αυτη την στιγμη εχω και AMD και Intel με ιδια GPU και δοκιμαζω τα games και μαλιστα το Intel ειναι πολυ πιο ακριβο και η διαφορα στις επιδωσεις μου επιβεβαιωνει οτι τσαμπα τα λεφτα για games.....

η AMD δεν ειχε μεχρι τωρα κατι καλυτερο απο FX8320, αυτο δεν σημαινει οτι θα τον συγκρινεις με τον 4770k, ή με τον 7700k...σας επιδωσεις Single Core παντα...ηταν με τον 2500k αλλαααα οταν βγηκε ειχε διπλασια τιμη.....

Δημοσ.

η μονη ουσια για τους περισσοτερους ειναι Single Core Performance....και 200 πυρηνες να εχει....who cares....

Εδώ κάνεις λάθος. Τα πολλά λεφτά δεν είναι οι gamers αλλά οι επαγγελματίες. Ναι το gaming κοινό και καλά θα κάνει να πάρει 7700k. Άλλα εγώ πχ ως ηλ/μηχανικός που τρέχω προγράμματα που θέλουν πολλούς πυρήνες ή tesla gpu (που κάνει κάτι 5000 ευρώ οι καλές) δεν με χάλασε 300 ευρώ 8 πυρήνες με ανάλογο perf του 5960x που έκανε 1000. Ακόμα και ο threadripper είναι απίθανο deal για μένα, και κάθε content creator ή οποιονδήποτε που η εναλλακτική του είναι ισχυρή cpu όταν οι επαγγελματικές gpu quadro, tesla κάνουν ένα νεφρό.

Δημοσ.

εγω ανυπομονω ποτε η Qualcomm θα μπει στο παιχνιδι της κατασκευης επεξαργαστων για desktop/laptops αντ..αγωνιζομενη τις Intel / AMD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...