JohnyFire Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ότι έκανες έκανες AMD, με έξι πυρήνες ιντελάτους δεν έχεις μέλλον όμως. μην βιαζεσαι να μιλησεις...και οι 2 τα εχουν κανει...βιαζονται να μπουνε στην αγωρα με αποτελεσμα ανουσια μοντελα και συνεχομενες αλλαγες socket.... 1
Jophiel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 μην βιαζεσαι να μιλησεις...και οι 2 τα εχουν κανει...βιαζονται να μπουνε στην αγωρα με αποτελεσμα ανουσια μοντελα και συνεχομενες αλλαγες socket.... Και σε αυτόν τον αγώνα, στο τέλος, κερδίζει αυτός με τα μεγαλύτερα κεφάλαια... Οπότε δε συμφέρει έτσι κι αλλιώς.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Aν οι 6cores i5 δεν ερθουν στην ιδια τιμη με τους τωρινους i5 τοτε δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης τους. Κι εγώ δεν τον καταλαβαίνω, αλλά μπορεί αυτοί να καταλαβαίνουν αυτά που εμείς δεν καταλαβαίνουμε...Οπότε δεν θα με εντυπωσιάσει να δω να τους πουλάνε στα 300 επειδή απλά είναι 6πύρηνοι και να παίζουν τιμολογιακά ανάμεσα στους τωρινούς 4πύρηνους i5 και τους i7 της επόμενης γενιάς.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Την ημέρα που βγήκε ο threadripper οι άλλοι ανακοίνωσαν 6 πυρηνο 8ης γενιας. Το δυνατό σημείο της Intel που ήταν το μάρκετινγκ έπιασε πάτο σήμερα. Φέτος η AMD ξεπέρασε τον άθλο της που ήταν η πρώτη εταιρεία που έσπασε το φράγμα του 1ghz Η amd γενικα σχεδον παντα ανοιγει τον δρομο κι εχει κανει πολλους αθλο(ν)ους αλλα μετα ολο χανεται.. Αυτη ηταν που εφτιαξε τον πρωτο 64μπιτο επεξεργαστη κι επισης αυτην ηταν που εφτιαξε και τον πρωτο 2πυρηνο! Αυτη την φορά ομως την βλεπω πολυ πιο ψιλιασμενη την εταιριουλα που λιγο καλα να της κατσει, θα παρει μεγαλο μεριδιο απο την ιντελ... Απο ιντελ μονο g4560 παιδια! Τιποτε αλλο! Ακομα και οι ιδιοι το καταλαβανε και τον σταματησανε! 4
imoras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 1. Σύμφωνα με την Intel, πρόκειται για την ισχυρότερη γενιά επεξεργαστών της νέας εποχής του computing, 2. Όπως είναι γνωστό, η 8η γενιά των επεξεργαστών Intel Core που έχει τη κωδική ονομασία Coffee Lake δεν είναι και πολύ διαφορετική από άποψη σχεδιασμού σε σύγκριση με την 7η γενιά, και επομένως δεν πρόκειται να δούμε κάτι επαναστατικό. Έλεος ρε παιδιά και για αυτόν που γράφει το άρθρο και γιαυτούς που κάθε 3 μήνες νιώθει ότι είναι εκτός εποχής.
georgenikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Η amd γενικα σχεδον παντα ανοιγει τον δρομο κι εχει κανει πολλους αθλο(ν)ους αλλα μετα ολο χανεται.. Αυτη ηταν που εφτιαξε τον πρωτο 64μπιτο επεξεργαστη κι επισης αυτην ηταν που εφτιαξε και τον πρωτο 2πυρηνο! Αυτη την φορά ομως την βλεπω πολυ πιο ψιλιασμενη την εταιριουλα που λιγο καλα να της κατσει, θα παρει μεγαλο μεριδιο απο την ιντελ... Απο ιντελ μονο g4560 παιδια! Τιποτε αλλο! Ακομα και οι ιδιοι το καταλαβανε και τον σταματησανε! Και i7 7700k για oc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Αν ειναι ιδιο socket θα τους τιμησουμε Αναγκαστικά νέες μητρικές...
dimi5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 παιδια ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμοι οι νεοι επξεργαστες για αγορα? σκεφτουμουν να παρω τον 7700κ αξιζει να περιμενω τον 8700κ?
billsik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω τι λετε παιδια αλλα εγω τον 7700 θα τον κρατησω μεχρι να βγουν τα Windows 20 1
greengroser Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τι βλεπουν τα ματια μου παλι... ιδιο σοκετ νεα πλατφορμα ..... 6πυρηνο λεει με 30% οπως καθε χρονο και το βαζεις και ψηνει κανα αυυγο με την οδοντοπαστα που εχει.....αμαρτια τρεχτε ολοι να μην χασεται ..εγω μια φορα απο ολο αυτο το θεμα τον τσιμπισα 1700 8/16 και ιδιο σοκετ και μητρικες μεχρι 2020 ..για ολες τις επομενες γενιες ... δεν παιζει να γυρισω σε ιντελα με τιποτα ..αχ καλα μου λεφτακια τι ωραια ειστε μεσα στο πορτοφολι μου ..... 1
chris_g92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και η βεντέτα συνεχίζεται με τους ιντελακιδες και τους amdακιδες. Τα παιδιά της ιντελ λένε τώρα με 6 πυρήνες θα σας πατήσουμε από την άλλη τα παιδιά της amd νομίζουν ότι δεν θα βγει ποτέ ξανά κάτι πιο γρήγορο από ryzen. Εγώ εχω να πω περιμένετε και βλέπουμε να βγουνε μετρήσεις, να βγούνε τιμές κτλ. Μην λέτε μεγάλα λόγια κανένας
crashnburn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 - αντρα μου το παιδι κανει κατι περιεργα κουνηματα - ιντελας κ μηλαρας να μην ειναι κ οτι θελει ας ειναι 2
Νυσταγμένος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ποιος περίμενε ότι η Intel θα δώσει εξαπυρινους στην μεσαία κατηγορία?? Εννοείται ότι για να τους κρατήσει στην τιμή δεν πρόκειται να βάλει HyperThreading. Και από τιμές ένας i5 8400 θα κάνει 300€
sp1ros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 αυτο που κανεις δεν καταλαβαινει ειναι οτι οι συγκρισεις γινονται ανα Value For Money και οχι τεχνολογιες, λιθογραφιες κ οτι αλλο σας πλασαρουν, οι AMD παντα ηταν ειναι και θα ειναι στα "ΙΔΙΑ" λεφτα καλυτεροι απο τους Intel, δεν μπορω να καταλαβω τι συγκρισεις κανετε 120€ με 400€ CPU ειλικρινα...................................... (παραδειγμα). Σε τι πραγμα στον κοσμο ειναι το ιδιο να φτιαχνεις Pc με 500€ και το ιδιο με 1500€?????? οτι πληρωνεις παιρνεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-6300-vs-AMD-FX-8320 116€ εχουν και οι 2 CPU Ελλαδα (παραδειγμα) γιατι να συγκριθει με τον 4777k??? απο που και ως που??? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα