carlos6 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα αυτό το laptop :http://www.e-lenovo.gr/lenovo-legion-y520-15-6-ipsfhd-i7-8gb-ssd128-1tb-gtx1050-4gb-w10-dualdisk-1718480360.htmlΗ ραμ του είναι αναβαθμίσιμη μεχρι 32 gb απο ότι διάβασα. αυτη τη στίγμη έχει 8gb και σκέφτομαι να βάλω άλλη μια 16 gb. όποτε με 24 gb πιστευω θα κρατήσει πολλά χρονια χωρις να χρειστεί αναβάθμιση. Και εάν ποτε χρειστουν πάνω απο 24 gb θα βγάλω την 8αρα που έχει μέσα και θα βάλω και εκεί 16αρα οπότε θα πάμε στα 32gb(δε νομιζω να χρειαστεί) .Η ερώτηση είναι ότι δεν ξέρω ποιες είναι συμβατες. Τι πρέπει να πάρω. μπορείτε να μου δώσετε κανένα link από skroutz ???βαζω και φώτο να δείτε τι έχει μέσα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carlos6 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κανείς ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 +8 θα βαλεις ακομα και θα σου κρατησουν μεχρι να καουν αλλα πραγματα οπως το mobo και 32 και 64 απλα δεν θα τα χρησ. ΠΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 32 και 64 απλα δεν θα τα χρησ. ΠΟΤΕ Και που ξέρεις εσύ τι κάνει ή τι θα κάνει ο άλλος στον υπολογιστή του; Κληρονομικό χάρισμα και έτσι; Όσοι παίζετε κατά κύριο λόγο games στον υπολογιστή σας, όπου όντως δεν χρειάζεστε πάνω από 16GB, ΜΗΝ θεωρείτε ότι όλος ο κόσμος είστε εσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κανείς ?? αυτές θα δουλεύουν στα 2133mhz αλλά προτιμότερο θα ταν να έβρισκες αυτές ώστε να δουλευαν στα 2400 . Θεωρητικα με οποιαδήποτε από αυτές δεν θα χεις προβλημα εφ'οσον μπορουν να τρεξουν στις ίδιες ταχύτητες με τα ίδια timings και volts αλλα για να μειωθουν οι πιθανοτητες ασυμβατοτητας συνήθως βάζουν ίδιες μνήμες ή του ίδιου κατασκευαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carlos6 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 αυτές θα δουλεύουν στα 2133mhz αλλά προτιμότερο θα ταν να έβρισκες αυτές ώστε να δουλευαν στα 2400 . Θεωρητικα με οποιαδήποτε από αυτές δεν θα χεις προβλημα εφ'οσον μπορουν να τρεξουν στις ίδιες ταχύτητες με τα ίδια timings και volts αλλα για να μειωθουν οι πιθανοτητες ασυμβατοτητας συνήθως βάζουν ίδιες μνήμες ή του ίδιου κατασκευαστή Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ακριβως την ίδια μνημη που έχει μέσα ? σε ελληνικά site δεν την έχω εντοπίσει. Κάποιοι μου είπαν ότι είναι καλύτερο να έχει 8 + 8 Gb και οχι 8 +16 gb . Υπάρχει τέτοιο θέμα συμβατότας αν έχεις μια 8αρα και μια 16άρα? Αν τελικά παρω μία ακόμα 8άρα , επειδη δεν βρισκώ ακριβώς την ίδια σε κάποιο site, ποια 8αρα πχ (από skroutz) μου συμβουλεύετε να βάλω που την θεωρείτε καλή-συμβατη. ??? Ευχαριστώ και παλι. Συγνωμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλλειπα σε διακοπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Είναι δύσκολο να βρεις την ίδια. Πάρε μία με ίδια χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα