cabdik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 ΜΠΑΤΖΕΤ: εχει ηδη ξεχειλωσει απο τα 400€ στα €450 ΧΡΗΣΗ: απλη τηλεοραση και καμια ταινια εδω εκει..... ΜΕΓΕΘΟΣ: 43"...δεν μας παιρνει παραπανω... εχω βρει UE43KU6072 €449 (μοντελο 2016) και 43UJ630V €479 (μοντελο 2017) που γερνετε...? ακουω...... εμενα με τραβαει η LG λογω νεοτερου μοντελου, και SAT Tuner και η Samsung λογω πανελ...............
bsp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω φιλε μου LG θα αγοραζα, εχουν και η δυο πανελ ips και pls που ειναι το ιδιο πραγμα, η lg εχει ρυθμo ανανεωσης εικoνας: 1600 PMI, η samsung 1300pqi δες και εσυ παρακατω τις διαφορες ειναι μικρες.. Aς μας πουν καλυτερα ομως και παιδια που ασχολουνται περισσοτερο οσο αφορα το 4k. Γιατι απο τι βλεπω σε αυτο το σαιτ δεν αναφερει κατι για την samsung αν ειναι καθαρο 4κ, στην lg γραφει...rgbw structure - 2880(rgb) + 960(w) http://www.displayspecifications.com/en/comparison/99fa218fa Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2017 από bsp 1
heavyrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 οι samsung ειναι ολες "κανονικες" 4κ, μονο η lg τα κανει αυτα. τα refresh rate και των 2 ειναι 50. 1
cabdik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 αυτα ακριβως τα + στην Samsung ειναι το PLS που απο οτι διαβασα θεωρειται εστω και λιιιιιιγο καλυτερο απο το IPS της LG. ισως και να ειναι λαθος... ή φαντασια των κατοχων, βεβαια...! αλλα και το καθαρο 4Κ απο οτι λεγεται παλι...!!! το Refresh Rate δεν το ανεφερα καν, γιατι γνωριζω ηδη οτι τα πανελ αυτα, ολων των φθηνων τηλεορασεων ειναι 50αρια....!!!!!! Νταξ ειπαμε δεν ειμαι και εντελως ασχετος...!!! και με ολα αυτα, γερνω προς την LG 43UJ630V ολο και περισσοτερο.................. εγω εχω ηδη 2 τηλεορασεις, μια 42LM620S και μια UE40J6200. αν και η LG ειναι 2012(νομιζω?) μοντελο, ακομα κραταει μια χαρα. τα μονα μειον που εχει, ειναι το IPS πανελ (χανει αρκετα στο μαυρο), η υποστηριξη στο smart κομματι, που σταδιακα χανει apps (ηδη δεν υποστηριζει Youtube App...) και δεν εχει DVB-T2 που ΘΑ παει η DIGEA. κατα τα αλλα μια χαρα παιζει TV, DLNA, Satellite TV, 3D,.... Η J6200 ομως σε πανελ (samsung VA 100HZ) ειναι αλλο επιπεδο....!!! τρομερη εικονα...! θα ηθελα αυτο το ιδιο πανελ σε 60-65" και 4Κ αναλυση.....!!!!
kundi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 μακρια απο lg...Ta χειροτερα πανελ ειδικα το μαυρο ειναι για κλαματα , καπως καλυτερα τα πραγματα στν σαμμυ
cabdik Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 μακρια απο lg...Ta χειροτερα πανελ ειδικα το μαυρο ειναι για κλαματα , καπως καλυτερα τα πραγματα στν σαμμυ ΠΟΤΕ δεν αποκλειεις καμια τηλεοραση. ναι μεν, ειναι στα χαρακτηριστικα των IPS πανελ το ¨"ξεπλυμενο" μαυρο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν πλεονεκτηματα, αναλογως την χρηση που προοριζονται. εχουν πιο ευρεια γωνια θεασης χωρις παραμορφωσεις, π.χ. επισης εχουν παρα πολυ ωραια χρωματα. επισης.., αν εσυ θες μια τηλεοραση για ταινιες, aka home cinema, και εχεις και το μπατζετ, δεν θα πας ουτε σε IPS, αλλα ουτε και σε VA πανελ. θα πας κατευθειαν σε OLED...! AN ΔΕΝ εχεις το υψηλο μπατζετ, τοτε θα βολευτεις και με VA. εγω για παραδειγμα, που περισυ βρηκα την Samsung UE40J6200 σε τιμη ευκαιριας, την πηρα με κλειστα ματια...!!! τωρα ομως που η τηλεοραση προοριζεται 95% για τηλεοπτικη χρηση, σιγα μην ψαξω τα πανελ...! αλλα χαρακτηριστικα κοιταω περισσοτερο...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα