BabyRage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλά εσύ είσαι άλλη περίπτωση και για πες... υποστήριξη εφαρμογών; Αν είναι να το έχω για να παίρνω τηλέφωνα μόνο και να γράφω SMS αγοράζω ένα Dumb phone. Δυστυχώς επειδή το Android και το iOS έχει 10*εφαρμογές σε σχέση με το WP, δημιουργείται η παρανόηση ότι το WP δεν έχει αυτά που χρειάζεσαι. Μπορεί όχι στην τελευταία έκδοση, αλλά τα έχει. Από τότε όμως που η MS σκότωσε το λειτουργικό, το δικό μου τουλάχιστον άρχισε να έχει ελλείψεις. Το να δώσει κάποιος ωστόσο 500+ ευρώ για ένα κινητό και να μην έχει 5+ χρόνια υποστήριξη το θεωρώ ανέκδοτο και κοροϊδία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το S3 δηλαδη σε εβγαζε μεχρι περυσι-φετος; Γιατι το G2 (που ειναι και ενα χρονο νεοτερο) αν δεν του ειχα βαλει Cyanogenmod θα κολλουσε και στον dialer... Το s3 ήταν κινητό των 300 ευρώ που τόσο το έπερνες σε 2 3 μήνες. Κάτι 600αρια που είχε στην αρχή προφανώς και δεν τα άξιζε. Το G2 λόγω 2gb ram με μια καθαρή Rom πετάει σήμερα. Έχει τον snapdragon 800 ο οποίος είναι καλύτερος από τον snapdragon 625 που μπήκε σε πολλά κινητά φέτος και λίγο κατώτερος του snapdragon 652. Το S3 με το 1GB Ram μόνο με καμία CM παλεύονταν. Έχει βγει nougat για το S3 μήνες τώρα που παει τρένο το κινητό. Εγώ αγόρασα κινητό των 200 ευρώ και το έχω 4,5 χρόνια. Λεγόταν τότε Windows Phone. Αν το χρησιμοποιείς 10 20 λεπτά τη μέρα για καμιά κλήση και μηνύματα ναι θα σε βγάλει και 10ετια. Για Windows Phone μιλάμε τα οποία βρίσκονται στο 0% αυτή τη στιγμή με 0 εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το s3 ήταν κινητό των 300 ευρώ που τόσο το έπερνες σε 2 3 μήνες. Κάτι 600αρια που είχε στην αρχή προφανώς και δεν τα άξιζε. Το G2 λόγω 2gb ram με μια καθαρή Rom πετάει σήμερα. Έχει τον snapdragon 800 ο οποίος είναι καλύτερος από τον snapdragon 625 που μπήκε σε πολλά κινητά φέτος και λίγο κατώτερος του snapdragon 652. Το S3 με το 1GB Ram μόνο με καμία CM παλεύονταν. Έχει βγει nougat για το S3 μήνες τώρα που παει τρένο το κινητό. Αν το χρησιμοποιείς 10 20 λεπτά τη μέρα για καμιά κλήση και μηνύματα ναι θα σε βγάλει και 10ετια. Για Windows Phone μιλάμε τα οποία βρίσκονται στο 0% αυτή τη στιγμή με 0 εφαρμογές. Τι λογικη ειναι οτι επεφτε η τιμη; Δεν εκανε το Σ3 300ευρω σε 3 μηνες, αυτο ειναι υπερβολη. 300ε το επαιρνες την επομενη χρονια που ειχε βγει το νεο μοντελο. Επισης αν ειναι να δινεις μεγαλα ποσα και να πρεπει να τα πειραζεις, βρασε ρυζι. Μετα τα 2.5-3 χρονια αν τα εχεις μαμα και δεν ειναι με στοκ, ειναι ανυποφορα. Εκτος αν χρησιμοποεις 3 εφαρμογες ολες κι ολες. Οταν δινεις 600-700-800 ευρω για ενα κινητο, θελεις να εχει αντοχη στο χρονο απο μονο του. Κι εγω πειραξα το G2, γιατι δεν γινοταν αλλιως. Του εβαλα CM και παει αξιοπρεπως αλλα ηχο πλεον δεν. Κερδισα σε αποδοση, εχασα τον ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τι λογικη ειναι οτι επεφτε η τιμη; Δεν εκανε το Σ3 300ευρω σε 3 μηνες, αυτο ειναι υπερβολη. 300ε το επαιρνες την επομενη χρονια που ειχε βγει το νεο μοντελο. Επισης αν ειναι να δινεις μεγαλα ποσα και να πρεπει να τα πειραζεις, βρασε ρυζι. Μετα τα 2.5-3 χρονια αν τα εχεις μαμα και δεν ειναι με στοκ, ειναι ανυποφορα. Εκτος αν χρησιμοποεις 3 εφαρμογες ολες κι ολες. Οταν δινεις 600-700-800 ευρω για ενα κινητο, θελεις να εχει αντοχη στο χρονο απο μονο του. Κι εγω πειραξα το G2, γιατι δεν γινοταν αλλιως. Του εβαλα CM και παει αξιοπρεπως αλλα ηχο πλεον δεν. Κερδισα σε αποδοση, εχασα τον ηχο. Με 1gb ναι υπάρχει θέμα δεν αντιλέγω αλλά και πάλι 2 3 χρόνια τα έβγαλε. Μετά το 2015 όμως που περνεις με 100 ευρώ κινητό με 3gb Ram δεν υπάρχει θέμα. Το 2012 το Android ακόμα ήταν ανερχόμενη δύναμη με αρκετό lag αλλά έχουμε 2017 και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το NOTE 4 του 2014 πέρνει κανονικά security updates 3 χρόνια μετά. Για 5ετια μην το ψάχνετε ούτε η Apple δεν δίνει τόσα χρόνια υποστήριξη και όταν δίνει σέρνονται τα παλιά κινητά. Τουλάχιστον στο Android υπάρχει το xda που έχουν και 7 και 8 χρόνια ζωής τα καλά κινητα. Για το g2 αν θες καλό ήχο βάλε κάππαρη άλλη ρομ και όχι CM. Πάλι θα πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Με 1gb ναι υπάρχει θέμα δεν αντιλέγω αλλά και πάλι 2 3 χρόνια τα έβγαλε. Μετά το 2015 όμως που περνεις με 100 ευρώ κινητό με 3gb Ram δεν υπάρχει θέμα. Το 2012 το Android ακόμα ήταν ανερχόμενη δύναμη με αρκετό lag αλλά έχουμε 2017 και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το NOTE 4 του 2014 πέρνει κανονικά security updates 3 χρόνια μετά. Για 5ετια μην το ψάχνετε ούτε η Apple δεν δίνει τόσα χρόνια υποστήριξη και όταν δίνει σέρνονται τα παλιά κινητά. Τουλάχιστον στο Android υπάρχει το xda που έχουν και 7 και 8 χρόνια ζωής τα καλά κινητα. Για το g2 αν θες καλό ήχο βάλε κάππαρη άλλη ρομ και όχι CM. Πάλι θα πετάει. Μια χαρά 5ετή υποστήριξη δίνει και από το iOS 10 και μετά δεν έχουν θέμα τα παλιά κινητά με το νέο File System ίσα ίσα που έχουν και καλύτερα Benchmarks. Όσο για τις ROM Και το XDA είναι απλά για γέλια αυτό που λες, με λίγα λόγια θα παίρνουμε ένα ακριβό Smartphone και θα ψάχνομαι στον δεύτερο χρόνο να δω μήπως και βάλω κάποια ελαττωματική ROM αγνώστου προέλευσης πάνω στην συσκευή μου που έχει σημαντικά δεδομένα μήπως και πάρει τα πάνω της. Γι'αυτό σας γλεντάνε τα Malware κάθε λίγο και λιγάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μια χαρά 5ετή υποστήριξη δίνει και από το iOS 10 και μετά δεν έχουν θέμα τα παλιά κινητά με το νέο File System ίσα ίσα που έχουν και καλύτερα Benchmarks. Όσο για τις ROM Και το XDA είναι απλά για γέλια αυτό που λες, με λίγα λόγια θα παίρνουμε ένα ακριβό Smartphone και θα ψάχνομαι στον δεύτερο χρόνο να δω μήπως και βάλω κάποια ελαττωματική ROM αγνώστου προέλευσης πάνω στην συσκευή μου που έχει σημαντικά δεδομένα μήπως και πάρει τα πάνω της. Γι'αυτό σας γλεντάνε τα Malware κάθε λίγο και λιγάκι. Καλα από malware πρέπει να είχα πάνω από 100 στο κινητό μου όλα αυτά τα χρόνια. Τα εκτρεφω και κάθε βδομάδα εμφανίζονται 2 3 ακόμα. Καλά κρατεί η πλύση εγκεφάλου ένα μπράβο στην Apple για το marketing της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καλα από malware πρέπει να είχα πάνω από 100 στο κινητό μου όλα αυτά τα χρόνια. Τα εκτρεφω και κάθε βδομάδα εμφανίζονται 2 3 ακόμα. Καλά κρατεί η πλύση εγκεφάλου ένα μπράβο στην Apple για το marketing της. Πλύση εγκεφάλου οι Security Experts που βρίσκουν σε όλα τα λειτουργικά αδυναμίες; Βλέπω η δική σου πλύση κρατάει καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πλύση εγκεφάλου οι Security Experts που βρίσκουν σε όλα τα λειτουργικά αδυναμίες; Βλέπω η δική σου πλύση κρατάει καλά. Δεν νομίζω να με αρμεγει καμία εταιρεία ούτε έχω κάποια αγάπη σε συγκεκριμένη εταιρεία όπως εσείς με την Apple. Το μπράβο το αξίζει η Google με ότι μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δεν νομίζω να με αρμεγει καμία εταιρεία ούτε έχω κάποια αγάπη σε συγκεκριμένη εταιρεία όπως εσείς με την Apple. Το μπράβο το αξίζει η Google με ότι μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια δωρεάν. Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις προσφέρει ούτε cent στην Google τότε τι να σου πω είσαι πραγματικά φαινόμενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις προσφέρει ούτε cent στην Google τότε τι να σου πω είσαι πραγματικά φαινόμενο. Κοίτα η Google βγάζει από τις διαφημίσεις. Διαφήμιση έχω να δω μια 10ετια και σε browser και στο YouTube. Τώρα αν ξέρει σε τι σελίδες μπαίνω λίγο με νοιάζει αλλά και αυτό κάθε βδομάδα διαγράφω όλο το ιστορικό από Google YouTube στο Google activity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κοίτα η Google βγάζει από τις διαφημίσεις. Διαφήμιση έχω να δω μια 10ετια και σε browser και στο YouTube. Τώρα αν ξέρει σε τι σελίδες μπαίνω λίγο με νοιάζει αλλά και αυτό κάθε βδομάδα διαγράφω όλο το ιστορικό από Google YouTube στο Google activity. Τέλοσπαντων όπως νομίζεις, άλλο εννοούσα αλλά δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Τέλοσπαντων όπως νομίζεις, άλλο εννοούσα αλλά δεν έχει νόημα. Εξήγησε μου να καταλάβω. Ναι έχει ανθρώπους η πλειοψηφία που και θα κάτσει να δει διαφημίσεις στο YouTube και στον browser δεν βάζει ποτέ ad block και γενικά απλά έχει 0 ιδιωτικότητα. Δεν πιστεύω να νόμιζες ότι είμαι σε αυτούς τους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εξήγησε μου να καταλάβω. Ναι έχει ανθρώπους η πλειοψηφία που και θα κάτσει να δει διαφημίσεις στο YouTube και στον browser δεν βάζει ποτέ ad block και γενικά απλά έχει 0 ιδιωτικότητα. Δεν πιστεύω να νόμιζες ότι είμαι σε αυτούς τους χρήστες. Αγοράζεις ένα κινητό Android, Android - Made by google. Απευθείας δίνεις λεφτά με την αγορά σου στην Google αφού παίρνει ποσοστά, στην συνέχεια συνεχίζεις να της δίνεις λεφτά αφού αγόρασες και ενεργοποίησες την συσκευή μέσω των δεδομένων που συλλέγει από την συσκευή σου σε συνδυασμό με τα Services της. Τέλος δίνεις πάλι λεφτά στην Google αγοράζοντας κάτι από το Store της ή απλά ανοίγοντας το Play Store. Οπότε δίνεις λεφτά στην Google και με το παραπάνω, αν η Google δεν έβγαζε εκατομμύρια από το Android δεν θα συνέχιζε να το αναπτύσσει. Δεν το δίνει δωρεάν, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, ούτε γιατί μας αγαπάνε. Έχουν συμφέρον, όπως έχει κάθε εταιρία συμφέρον. Η Apple για παράδειγμα χέζετε στο χρήμα να το πω ωμά, από τις πωλήσεις των iPhone αφού είναι οι μοναδικές συσκευές που τρέχουν iOS και βγάζοντας λεφτά από τις υπηρεσίες που πουλάει όπως Cloud Storage και το App Store. Δεν πουλάει δεδομένα για να βγάλει λεφτά, γιαυτό και κοστολογεί αναλόγως τις συσκευές, η Apple κοιτάει το κέρδος σε μικρό χρονικό διάστημα, γιαυτό και βγάζει ένα συγκεκριμένο μοντέλο τον χρόνο (σε δύο μεγέθη, αλλά ένα και μόνο) σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που βγάζουν περισσότερα γιατί ξέρουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω, ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα υποστηρίξουν πάνω από ένα χρόνο. Η Google δεν καίγεται λοιπόν και τόσο, ποιος θα πάρει το Pixel της όσο για το πόσοι θα αγοράσουν γενικά κινητά με Android ώστε να αρχίσει να βγάζει λεφτά από τα δεδομένα σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της. Δεν είπα ότι η Apple είναι η καλή, όλες οι εταιρίες είναι καπιταλιστικές και κοιτάνε την τσέπη τους, τέλος δεν υπάρχει "Δωρεάν" από καπιταλιστική εταιρία που βγάζει εκατομμύρια από τα Meta Data και την ανάλυση δεδομένων. Εκεί θέλω λοιπόν να καταλήξω επειδή μου λες ότι δεν υποστηρίζεις συγκεκριμένη εταιρία και δεν δίνεις λεφτά σε αυτή, υποστηρίζεις την Google λοιπόν, δεν είναι κακό αλίμονο καλά κάνεις αφού σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι και καλύπτει τις ανάγκες σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αγοράζεις ένα κινητό Android, Android - Made by google. Απευθείας δίνεις λεφτά με την αγορά σου στην Google αφού παίρνει ποσοστά, στην συνέχεια συνεχίζεις να της δίνεις λεφτά αφού αγόρασες και ενεργοποίησες την συσκευή μέσω των δεδομένων που συλλέγει από την συσκευή σου σε συνδυασμό με τα Services της. Τέλος δίνεις πάλι λεφτά στην Google αγοράζοντας κάτι από το Store της ή απλά ανοίγοντας το Play Store. Οπότε δίνεις λεφτά στην Google και με το παραπάνω, αν η Google δεν έβγαζε εκατομμύρια από το Android δεν θα συνέχιζε να το αναπτύσσει. Δεν το δίνει δωρεάν, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, ούτε γιατί μας αγαπάνε. Έχουν συμφέρον, όπως έχει κάθε εταιρία συμφέρον. Η Apple για παράδειγμα χέζετε στο χρήμα να το πω ωμά, από τις πωλήσεις των iPhone αφού είναι οι μοναδικές συσκευές που τρέχουν iOS και βγάζοντας λεφτά από τις υπηρεσίες που πουλάει όπως Cloud Storage και το App Store. Δεν πουλάει δεδομένα για να βγάλει λεφτά, γιαυτό και κοστολογεί αναλόγως τις συσκευές, η Apple κοιτάει το κέρδος σε μικρό χρονικό διάστημα, γιαυτό και βγάζει ένα συγκεκριμένο μοντέλο τον χρόνο (σε δύο μεγέθη, αλλά ένα και μόνο) σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που βγάζουν περισσότερα γιατί ξέρουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω, ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα υποστηρίξουν πάνω από ένα χρόνο. Η Google δεν καίγεται λοιπόν και τόσο, ποιος θα πάρει το Pixel της όσο για το πόσοι θα αγοράσουν γενικά κινητά με Android ώστε να αρχίσει να βγάζει λεφτά από τα δεδομένα σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της. Δεν είπα ότι η Apple είναι η καλή, όλες οι εταιρίες είναι καπιταλιστικές και κοιτάνε την τσέπη τους, τέλος δεν υπάρχει "Δωρεάν" από καπιταλιστική εταιρία που βγάζει εκατομμύρια από τα Meta Data και την ανάλυση δεδομένων. Εκεί θέλω λοιπόν να καταλήξω επειδή μου λες ότι δεν υποστηρίζεις συγκεκριμένη εταιρία και δεν δίνεις λεφτά σε αυτή, υποστηρίζεις την Google λοιπόν, δεν είναι κακό αλίμονο καλά κάνεις αφού σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι και καλύπτει τις ανάγκες σου. Οπως το θέτεις ίσως να είναι και τίμια ανταλλαγή μεταξύ Google-χρηστών. YouTube Gmail Chrome Android όλα είναι της Google. Από την τσέπη μου βγήκαν χρήματα για να αγοράσω το κινητό και κάποιες εφαρμογές παιχνίδια από το store. Για το τι άλλα δεδομένα συλλέγει δεν γνωρίζω πάντως από τις διαφημίσεις από μένα προσωπικά δεν βγάζει μια. Σίγουρα όλες οι εταιρείες έχουν σκοπό το κέρδος απλά η Google μας πάει μπροστά όλα αυτά τα χρόνια με τις υπηρεσίες της άσχετα αν πουλάει και τι δεδομένα. Η Apple μας πήγε μπροστά το 2007 τότε όλοι την παραδεχτηκαμε απλά από εταιρεία καινοτομίας μας βγήκε εταιρία αρμεγματος γιατί όταν κάθε χρόνο ανεβάζεις τις τιμές και από τα 650 φτάσαμε στα 1000++ μόνο έτσι θα έλεγα μια εταιρεία. Δίνει και 1 χρόνο εγγύηση και μετά είσαι στο έλεος του πωλητή. Δεν μου αρέσει που θέλει να ελέγχει τους χρήστες της και να συμβιβάζονται αυτοί με τις παραξενιές του λειτουργικού και όχι το αντίθετο όπως θα ήταν πρέπον. Όλη η ιδεολογία της εταιρείας έχει αρνητικό αντίκτυπο στον πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Οπως το θέτεις ίσως να είναι και τίμια ανταλλαγή μεταξύ Google-χρηστών. YouTube Gmail Chrome Android όλα είναι της Google. Από την τσέπη μου βγήκαν χρήματα για να αγοράσω το κινητό και κάποιες εφαρμογές παιχνίδια από το store. Για το τι άλλα δεδομένα συλλέγει δεν γνωρίζω πάντως από τις διαφημίσεις από μένα προσωπικά δεν βγάζει μια. Σίγουρα όλες οι εταιρείες έχουν σκοπό το κέρδος απλά η Google μας πάει μπροστά όλα αυτά τα χρόνια με τις υπηρεσίες της άσχετα αν πουλάει και τι δεδομένα. Η Apple μας πήγε μπροστά το 2007 τότε όλοι την παραδεχτηκαμε απλά από εταιρεία καινοτομίας μας βγήκε εταιρία αρμεγματος γιατί όταν κάθε χρόνο ανεβάζεις τις τιμές και από τα 650 φτάσαμε στα 1000++ μόνο έτσι θα έλεγα μια εταιρεία. Δίνει και 1 χρόνο εγγύηση και μετά είσαι στο έλεος του πωλητή. Δεν μου αρέσει που θέλει να ελέγχει τους χρήστες της και να συμβιβάζονται αυτοί με τις παραξενιές του λειτουργικού και όχι το αντίθετο όπως θα ήταν πρέπον. Όλη η ιδεολογία της εταιρείας έχει αρνητικό αντίκτυπο στον πελάτη. Ωραια αφου εχει αρνητικο αντικτυπο στον πελατη , ο πελάτης θα φυγει και θα παει στην Google και θα αγορασει το προιον της. Που ειναι το προβλημα? Τα ιδια εγραφες και περυσι και προπερσι αλλα τελοσπάντων..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα