Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Που κολλανε ειπαμε οι i5 σε θεμα i7/ryzen 7?
dimoskoutr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στο ότι οι πυρήνες φυσικά και κάνουν διάφορα... Να τελειώνουμε με την καραμέλα ότι με λιγότερους πυρήνες η intel χτυπάει και ξεπερνάει την amd... Δεν γίνεται απλά με τους τωρινούς ryzen και intel πυρήνες... Αν είναι θα την βγάζαμε όλοι με 4560 και θα είμαστε άρχοντες.
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ο ανθρωπος ανοιξε ενα θεμα αγορας επεξεργαστη για παιχνιδια.Ουτε για τρελο multitasking μιλησε,ουτε για streaming,ουτε τιποτα.Πιο ξεκαθαρος δεν μπορουσε να ειναι. Ειναι λοιπον τοσο δυσκολο να αναφερονταν τα αυτονοητα και να αγοραζε οτι εκρινε οτι τον καλυπτε ο αλλος? Παραπληροφοριση και off topic μια ζωη στην ενοτητα των επεξεργαστων,επειδη ορισμενοι εποφελουνται που δεν υπαρχει ενεργη διαχειριση να τους βαλει στην θεση τους. 1
dimoskoutr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μα τα αυτονόητα λέμε... Και δίνουμε πληροφορίες για όλες τις χρήσεις που αργότερα θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον εκάστοτε χρήστη...α και ναι μας ρώτησε για gaming αλλά καθόλου ξεκάθαρος δεν ήταν... Ανάλυση οθόνης; hz; Κάρτα γραφικών; Ποια παιχνίδια; Έτσι προτείνουμε επεξεργαστή χωρίς όλες αυτές τις έξτρα πληροφορίες;
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 "single core performance" λεγεται και ειναι εκει που και ο i5 Κ κανει τη διαφορα . Ναι εχω και ι7 , τωρα φτιαχνω και Ryzen 1600 και ο περιορισμος στα βαρια games που χτυπας θα ερθει απο την καρτα γραφικων. Και κατι ακομα . "Τα 16 γιγα είναι πλέον must" ειναι μυθος - παρε πρωτα 8gb και μετα οταν και αν τα χρειαζεσαι αλλο ενα 8αρι για dual. αυτες ειναι οι χρησιμες πληροφοριες?Εννοείτε πως ο intel είναι καλύτερος λόγο ενσωματωμένων γραφικών..Αλλα και αλλιώς να το πάρουμε παιδιά ο intel είναι πάλι πιο δυνατός μην λέμε ότι θέλουμε άλλο που έχουν πιο πολλά cores οι amd ο intel έχει πολύ πιο ισχυρά νήματα...η αυτα περι ενσωματομενων γραφικων?Το υπολοιπο συστημα δεν εχει σημασια.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μα τα αυτονόητα λέμε... Και δίνουμε πληροφορίες για όλες τις χρήσεις που αργότερα θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον εκάστοτε χρήστη...α και ναι μας ρώτησε για gaming αλλά καθόλου ξεκάθαρος δεν ήταν... Ανάλυση οθόνης; hz; Κάρτα γραφικών; Ποια παιχνίδια; Έτσι προτείνουμε επεξεργαστή χωρίς όλες αυτές τις έξτρα πληροφορίες; φιλε δεν σε ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτην την ερωτηση που εκανα αν κατι το θεωρεις μη αναγκαιο απλα μην ασχολεισαι. Πολυ απλα τα πραγματα ανεφερα gaming τοτε αυτη η χρηση με ενδιαφερει.
dimoskoutr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Όταν μπαίνω να απαντήσω δεν θα μου υποδείξεις τι απάντηση θα δώσω φίλε... Αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι...ή μην ρωτάς... φίλε...
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όταν μπαίνω να απαντήσω δεν θα μου υποδείξεις τι απάντηση θα δώσω φίλε... Αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι...ή μην ρωτάς... φίλε...Εν μερη δεν ισχυει αυτο που γραφεις και απορω με αυτο που εγραψες.Επειδη στα θεματα σπσνταμε με βσση τις αναγκες του αλλου που ανοιγει το θεμα,προφανως και ασχετη με το θεμα απαντηση θεωρειται off topic. Επισης τι παει να πει αν δεν του αρεσει να μην ασχολειται? Μηπως να ζητησει και συγνωμη που τολμησε σε τεχνολογικο forum να ρωτησει για επεξεργαστη?Ειμαστε με τα καλα μας? φιλε δεν σε ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτην την ερωτηση που εκανα αν κατι το θεωρεις μη αναγκαιο απλα μην ασχολεισαι. Πολυ απλα τα πραγματα ανεφερα gaming τοτε αυτη η χρηση με ενδιαφερει.Τελος παντων αγαπητε λιγο πολυ απαντηση πηρες πιστευω στο τι θα παρεις.Οτι και να διαλεξεις σε καλυπτει,βαλτα κατω και σκεψου το και οτι αποφασισεις τελευταια στιγμη διαλεξε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όταν μπαίνω να απαντήσω δεν θα μου υποδείξεις τι απάντηση θα δώσω φίλε... Αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι...ή μην ρωτάς... φίλε... Πρωτον δεν υποδειξα τιποτα και δεν υπαρχει κανενας λογος να ζητησω συγνωμη οποτε δεν εβρισα καπου. Εγω σε ειπα κατι αμα εχεις ορεξη για καβγαδες και σου φαινεται οτι οι πληροφοριες σου ειναι λιγες επειδη δεν ημουν ξεκαθαρος καπου οποτε...επομενο θεμα. Δεν σου αναγκασε κανενας για κατι. Εφοσον απο τι καταλαβα το θεμα που ρωτησα κατεληξε σε οτι νανε απαντησεις μαλλον και για σενα δεν υπαρχει καποια γνωση και γνωμη στο θεμα. Και οχι ευχαριστω δεν ξαναρωταω.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εν μερη δεν ισχυει αυτο που γραφεις και απορω με αυτο που εγραψες. Επειδη στα θεματα σπσνταμε με βσση τις αναγκες του αλλου που ανοιγει το θεμα,προφανως και ασχετη με το θεμα απαντηση θεωρειται off topic. Επισης τι παει να πει αν δεν του αρεσει να μην ασχολειται? Μηπως να ζητησει και συγνωμη που τολμησε σε τεχνολογικο forum να ρωτησει για επεξεργαστη?Ειμαστε με τα καλα μας? Εγώ απορώ μαζί σου... Το ότι δεν του άρεσε που είπα ότι είναι ελειπεστατες οι πληροφορίες που μας έδωσε δεν με αφορά κάπου εμένα. Δηλαδή θα ζητήσω συγνώμη που έχω αυτή την άποψη και το έγραψα; Όποιου δεν του αρέσει μια απάντηση μπορεί να μην την λάβει υπόψη... Να μην ασχοληθεί με αυτήν!!! Όντως μήπως δεν είμαστε με τα καλά μας;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εγώ απορώ μαζί σου... Το ότι δεν του άρεσε που είπα ότι είναι ελειπεστατες οι πληροφορίες που μας έδωσε δεν με αφορά κάπου εμένα. Δηλαδή θα ζητήσω συγνώμη που έχω αυτή την άποψη και το έγραψα; Όποιου δεν του αρέσει μια απάντηση μπορεί να μην την λάβει υπόψη... Να μην ασχοληθεί με αυτήν!!! Όντως μήπως δεν είμαστε με τα καλά μας;;; Εγω δεν ανεφερα καπου να ζητησεις συγνωμη η κατι αλλο. Εγω ειπα απλα οτι θα μπορουσες να ησουν και ποιο ευγενικος απο το να ρωτησεις πολυ απλα τι οθονη εχεις και τα λοιπα οχι απο το να το παρεις με αλλον τροπο και να πεις εχεις δωσει ελλειπες πληροφοριες αρα αυτο ειναι το σωστο που κανουμε . Αρα φαινεται οτι δεν εχεις γνωση με βαση αυτο το θεμα. Αρα οχι δεν ξανασχολουμαι . Και ναι δεν με αφορα τι πιστευεις εσυ και οποιος αλλος. Δεν μαρεσε η γνωμη σου οποτε εγω σταματαω μεχρι δω.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ξαναδιάβασε το ποστ μου που είπα ότι υπάρχουν ελλειπείς πληροφορίες. Βρες που ήμουν αγενής. Εσύ αντίθετα μετά από εκείνο το ποστ μου είπες να μην ασχοληθώ... Ποιος ήταν ο αγενής ήθελα να ήξερα...Το αν έχω γνώση στο συγκεκριμένο θέμα δικαίωμα σου να το κρίνεις και να δώσεις βάση σε αυτά που είπα ή όχι. Έτσι γίνεται άλλωστε με όλες τις απαντήσεις σε όλα τα θέματα.
jgeorgiou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 fyi , οι intel 8th θα έρθουν σύντομα μετά την ανακοίνωση. από πληροφορίες από μεγάλο distributor μου είπαν ότι εντός Σεπτέμβριου θα έχουν βγει στην λιανική. για όποιον μπορεί να περιμένει ένα μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα