Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απορια μου ειναι αυτη ποιος ειναι για gaming? Σκεφτομαι να κανω μεταβαση απο 4590 σε Ryzen 7 η σε 7700k. Αλλα απο τι ακουσα πολλοι προτινουν Ryzen 7 διοτι διορθηκαν καποια θεματα με τις ραμ απο τι ακουσα και πολλα αλλα. Ομως ειχα φτιαξει ενα σετακι προς αναβαθμιση σε 7700k για Ryzen δεν ξερω ακομα. Λετε να βγει φθηνα και να συμφερει Ryzen τι λετε? 

post-363067-0-22551100-1502311885_thumb.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αποκλειστικό gaming ο i7 είναι ο καλύτερος αν και θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τέλος του μήνα για τους νέους coffee lake αν αξίζουν.

Για streaming και επαγγελματική δουλειά κυρίως ο ryzen είναι άριστος.

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι με ειπαν καποια παιδια να περιμενω τους coffee lake 

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι στα τέλη του μήνα δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμοι για αγορά οι Coffee Lake.  Απλά θα γίνει η επίσημη παρουσίασή τους από την Intel. Τους επεξεργαστές θα τους δούμε στα ράφια μετά από 2-3 μήνες (Οκτώβριο-Νοέμβριο).

Δημοσ.

Είπαν ότι θα ανακοινώσουν τους coffee στις 21 Αυγούστου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και διαθεσιμότητα.

Γενικά 6 απλά intel cores είναι ό,τι καλύτερο για gaming αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια ο επερχόμενος i5 8600Κ θα είναι καλύτερος και από τον 1700 και από τους 7700Κ. Ο 8700Κ φυσικά ακόμα καλύτερος, αλλά το vfm του θα είναι σαφώς χαμηλότερο.

Το ζητούμενο είναι να δούμε τιμές. Ένας 8600Κ στα ~300€ τιμές Ελλάδας θα είναι καλή αγορά.

Δημοσ.

Το ζητούμενο είναι να δούμε τιμές. Ένας 8600Κ στα ~300€ τιμές Ελλάδας θα είναι καλή αγορά.

Ελα μου? Πως διαολο θα ειναι καλη αγορα αν οντως ερθει στα 300?? Ποσο βαμμενος μπορει να εισαι τελικα.....

Δημοσ.

Θα δουμε καμια μειωση τιμης σε 7700k? 

Δημοσ.

Είπαν ότι θα ανακοινώσουν τους coffee στις 21 Αυγούστου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και διαθεσιμότητα.

Γενικά 6 απλά intel cores είναι ό,τι καλύτερο για gaming αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια ο επερχόμενος i5 8600Κ θα είναι καλύτερος και από τον 1700 και από τους 7700Κ. Ο 8700Κ φυσικά ακόμα καλύτερος, αλλά το vfm του θα είναι σαφώς χαμηλότερο.

Θερμή παράκληση,σταματά να παραπληροφορεις.
Δημοσ.

Ο 8700K που θα βγει τέλος του μήνα :D

Εφοσον στη νεα αρχιτεκτονικη διατηρηθουν ψηλα τα ρολογια, κατι που κατα 90% ειναι αναμενόμενο, απο την αλλη, δε μπορω να φανταστω εναν 7700κ με +50% κατανάλωση για 2 εχτρα cores στα 4.8-5Ghz

@OP Στη θεση σου θα περίμενα μεχρι τις 21 του μηνα. Για να αποφασίσω αναμεσα σε 8700 και 7700 για 100% gaming. 

Δημοσ.

Θερμή παράκληση,σταματά να παραπληροφορεις.

Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο απλά πες το. Δεν χρειάζονται οι παρακλήσεις.

Sevando, είναι απλή αριθμητική το όλο ζήτημα.

Στα 6 cores είσαι 50% πάνω σε επιδόσεις πάνω από τα 4 cores, σε πολυνηματικές εφαρμογές. Ενώ με 4 cores και hyperthreading 30% πάνω και όχι με απόλυτη σιγουριά.

Συνεπώς, ένας 8600Κ θα είναι περίπου 15% ταχύτερος από έναν 7700Κ. Συχνότητες και μέγιστο oc δεν ξέρουμε βέβαια. Οπότε, αν δεις τιμές για τους 8600Κ μέχρι τα 300€ περίπου θα είναι λογική αγορά.

Δημοσ.

Σε αυτην την περιπτωση δεν χρειαζεται να παω 8700k η 8600k η το προτιμοτερο να περιμενω για μειωση τιμων.

Εγω παντως εχω φτιαξει ενα σετακι με Ryzen και βγαινει περιπου 543 ευρω. Εγω πιστευω οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και πολλα παιχνιδια θα απαιτουν multicore απο single core απο τι ειδα.

MSI X370 Gaming Plus   AMD Ryzen 7 1700 Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...