Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θέλω να παρακολουθω το γραφείο του κατάστηματος μου, όταν λείπω, γιατι κάτι υποψιάζομαι ποια λύση θα μου προτείνατε (οικονομική). Βασικά αν ήταν διακριτική θα ηταν καλύτερα. Σκεφτομουν να παρω σαν κρυφες καμερες μπρελοκ κλπ αλλα αν λείπω πχ 2 μερες δεν θα κρατησει ουτε η μπαταρια ουτε η μνημη θα χωραει. Σκεφτομουν κλασσική ip camera αλλα μπορει να τη δουν και να καλυφθουν, τι θα μου προτεινατε? Επισης υπάρχουν κάμερες που να ανεβάζουν κατευθειαν σε cloud ωστε και να αντιληφθει καποιος οτι κτι συμβαίνει να μην μπορει να κανει κατι γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη οτι εχει δει η καμερα θα εχει ανεβει στο cloud?

*Με λιγα λόγια καποιος βάζει χέρι στο γραφείο (και στα λεφτα) αλλά δεν θέλω να κατηγορίσω κανέναν ακόμα. Επίσης θέλω να δω ποιος είναι για αυτο και δεν θέλω να βάλω φανερή κάμερα και να αποτρέψω την πράξη. 

Επεξ/σία από hdonoblepsias
Δημοσ.

για να ειναι κρυφη πρεπει να βρεις που θα τη βαλεις....ο χωρος του γραφειου ειναι ανεξαρτητος και μπαινονγαινει κοσμος??

ειναι ενιαιος χωρος ??

οι καμερες που ανεφερε ο Στελιος ειναι καλες αλλα πρεπει να γινει εγκατασταση καλη γιατι εχουν και καλωδια που πρεπει να καλυφθουν

Δημοσ.

Ναι πρεπει να καλυφθουν τα καλωδια και επισεις προσοχη τι θα καταγραφεις αλλιως μπορει να μαζεψεις μηνυσεις με το κιλο.

το βασικότερο είναι αυτό, ότι και αν δεις στην κάμερα δεν μπορείς να το επικαλεστείς νομικά για να υποστηρίξεις π.χ. απόλυση, γιατί ως χώρος εργασίας, χρειάζεται ρητή συναίνεση των εργαζομένων για την επιτήρηση και καταγραφή από κάμερες.

Συνήθως επικαλείσαι λόγους προστασίας εγκλημάτων ακτά ζωής και περιουσίας και ζητάς από όλους τους εργαζομένους να υπογράψουν ένα σχετικό χαρτί - μίλα με το δικηγόρο ή το λογιστή σου να σε βοηθήσει. Από εμπειρία φίλου μου, η λ΄ση του ν αβάλει φανερές κάμερες με την παραπάνω διευθέτηση του έλυσε και το πρόβλημα - δηλαδή σταμάτησαν οι "διαρροές" αφού μπήκε νόμιμα σύστημα καμερών.

Ελπίζω οτι δεν απαντάμε τσάμπα και ισχύει ότι επισήμανε ο φίλος Damachi.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...